Şimdi Ara

Kingston Data Traveler 128 GB bozuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba PC'deki fotoğrafları vs. saklamak için bir flash satın aldım ancak ara ara 0 Bayt'a düşüyor, bazen KB ile yükleme yapıyor. NTFS'ye çevirerek kasa ön paneline ve sonra anakarta takarak okuma yazma testleri yaptım, bu değerler normal mi? (daha hızlı olanlar anakarttayken)

Ürün bu:

https://www.hepsiburada.com/kingston-128gb-usb3-2-datatrvex-usb-bellek-dtx-128gb-p-HBV00001AVVDM?magaza=Hepsiburada&

Burada gösterdiği hızları verse aslında okeyim. Ancak bir 15-20 MB oluyor bir 350 KB oluyor. Ara ara 50'lere çıkıp hop tekrar 100 KB'ye düşüyor. Error scan de yaptım bir problem gözükmedi. Saniyeler içindeki değişimini de görsellere koydum. Bir de biçimlendirme yerindeki görüntüsünü de koydum. Acaba kare içine aldığım ayarda mı bir değişiklik yapmak gerekiyor. Maksimum 8000 bayt seçeneği görüyorum, şu an 4000 bayt. Onu mu değişmeliyim acaba?

Anakartta yazma

Anakartta okuma

Error scan

Ön panelde yazma

Ön panelde okuma

Anlık 36.3 MB/sn ve düşüş

Anlık 177 KB/sn. Sürekli değişiyor

• 2781 Adet dosya atmaya çalışırsan hız kilobytelara düşer normaldir. Asıl sorulması gereken soru , tek dosya halinde mesela 3gb film .avi dosyasını atarken hız düşüyor mu düşmüyor mu ? önemli olan bu.

Ayırma birimi boyutunu değiştirmek benim kişisel gözlemlerime göre bir fark yaratmıyor. Fakat disk bölüm düzenini MBR, dosya sistemini de FAT32 yapmak nedense benim elimdeki flash belleklerin hızını ve kararlılığını ciddi şekilde arttırdığını farkettim. Tabi her bellekle böyle olacak diyemem. Son bir bilgi olarak vw marka araçların multimedyaları GPT düzenli bellekleri görmüyor bunun içinde 1 hafta uğraşmış "ekran bozuk galiba" diye düşünmüştük.Kingston Data Traveler 128 GB bozuk mu? 

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

FAT32 olunca 4GB'dan fazla dosya atabiliyor muyum? Çünkü elimde bir düğün videosu var 15GB'lık onu eklemem gerekiyor. Öyleyse Rufus'u indirip bu ayarları yapayım ve 6000 dosya değil de daha azar azar atmaya çalışayım. Öyle test edelim bir de.

• Yaklaşık 4-5 GB'lık bir dosya atmak istedim 339 öğe ve sonuç... İade edeceğim. Bu modelde biraz kronik olduğu söyleniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.