Şimdi Ara

Kingston DDR2 Hangi Çip?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kingston ddr2 667 ram almayı düşünüyorum.
    Ama çip olarak hangisini tercih etmeliyim.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• kingston ramlarde zaten kingstonın kendi çipseti wardır
    mesela ben daha yeni kişngston 512/667 ram aldım kingstonın kendi çipseti
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev_coolboy

kingston ramlarde zaten kingstonın kendi çipseti wardır
    mesela ben daha yeni kişngston 512/667 ram aldım kingstonın kendi çipseti

• samsung çipli olanlar var, bir de noname çipli olanlar. kingston sanırım bu noname'lere kendi markasını basıyor (emin değilim ama kingston çip üretmiyor).
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman

samsung çipli olanlar var, bir de noname çipli olanlar. kingston sanırım bu noname'lere kendi markasını basıyor (emin değilim ama kingston çip üretmiyor).

evet kingston kendi çip üretmiyor.samsung,winbond,nanya,elixir,hynix gibi firmalardan çipleri temin ediyor. nispeten adı duyulmamış çiplere sahip olan ramlerin çipleri üzerine kingston damgasını yazıyor ki kingstonun çip üretmediğini bilmeyenler "işte kingston çipli ramler,bunlar diğerlerinden daha kalitelidir" mantığıyla ramleri alsınlar diye.yalnız şu bir gerçek ki kingston ramlerini satışa sunmadan önce birçok testten geçiriyor,çok uzun süre teste sokuyor.o nedenle hemen hemen hiçbir şekilde uyumsuzluk yaşanmıyor.eğer oc ile uğraşılmayacaksa ve kullanacak olan çok tecrübeli bir bilgisayar kullanıcısı değilse ramleri kingston almakta fayda var çünkü üstte belirttiğim nedenerden dolayı sorunsuz oluyorlar.

• işi veri depolama depolama olan bir firmanın chip üretmemesi garip olur diye düşünüyorum..
  • zaten ömür boyu garanti veren firmalardan birisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.