Şimdi Ara

Kingston DT50 yazma hızı çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar herkese. Aldığım 64GB Kingston DT50 3.0 usbsinin yazma hızı fazla düşük. Aslında bir dosya yazmaya başladığım zaman yazma hızı sürekli önce 25 mB/s oluyor sonra 0 mB/s oluyor. Okuma hızında hiçbir problem yok fakat yazma hızı aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere düzenli bir şekilde artıp azalıyor. Bazı yerlerde gördüğüm bilgilere göre yazma koruması gibi bir şey varmış herhalde. Ama bunu kaldırmanın falan bir yolu yok mudur?
    Şimdiden teşekkürler.

Kingston DT50 yazma hızı çok düşük

• Çoğu flash bunu yapıyor hocam. Çok da endişelenmeyin
  • Aşırı bir problem değil fakat insan para verince hızlı atsın istiyor. Ortalama kopyalama hızını hesaplarsak cidden bu cihaza göre çok yavaş kalıyor vakit kaybettirici malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byking483

Aşırı bir problem değil fakat insan para verince hızlı atsın istiyor. Ortalama kopyalama hızını hesaplarsak cidden bu cihaza göre çok yavaş kalıyor vakit kaybettirici malesef.
    Ben 32 gb kullanıyorum. Hızını beğeniyorum ama hocam bana hızlı gelen size yavaş geliyor olabilir. Bence daha hızlısı vardır ama teknoloji marketler ucuzluktan, kalite farkından kar ettiği için ben piyasada kingston metal flashlardan daha hızlısını görmemiştim. Ama vardır tabii ki.
  • Doğru haklısınız. Atma hızı 25 MB/s sabit olsa benim için de iyi bir hız olacaktı ama cihazın kendisi bu dalgalanmayı yaptığı için neredeyse yarı yarıya yavaşlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.