Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kingston Hyperx Savage Üst Seviye 240 Gb Ssd 306 Tbw Satın Al 28 Ocak 2021 13:09 1 1 Kingston Hyperx Savage Üst Seviye 240 Gb Ssd 306 Tbw SATILDI.Piyasada satılan Kingston modelleri ile kıyaslamayınız.306 tbw yazma ömrü var.bu zamana kadar 4 yıldır kullanıyorum tahminen 45-50 tbw yazmışım.Burada özellikler yazıyor ömürlük ssd.Ben daha büyük kapasite alacağım için satıyorum.Pazarlık ve Takas düşünmüyorum.Samsung'un 250 gb pro serisi ile eş değer tbw ömrü vardır.Fiyat gayet uygun.Fiyat : 200 Lira olarak Güncellendi Son Fiyattır İhtiyacı olan kaçırmasın.https://www.kingston.com/datasheets/SHSS3_tr.pdfSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Logitech S120 Sıfır Kutusunda Deneme Amaçlı Açıldı Yarı Fiyatına.. Siyah renk Corsair 4000D Airflow RGB Kutusunda Artıları İle.. ID-COOLING ZERO M15 m.2 NVME SSD Soğutucu Sınıfının En İyisi Uygun Fiyat.. Seagate Skyhawk ST6000VX009 3.5 6 Tb 2 Aylık Sıfır Gibi Düştü Dip Fiyat!