Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech S120 Sıfır Kutusunda Deneme Amaçlı Açıldı Çok Uygun Fiyat. Satın Al 11 Mart 2025 22:41 1 1 Logitech S120 Sıfır Kutusunda Deneme Amaçlı Açıldı Çok Uygun Fiyat. 3 Şubat 2025 faturalı deneme amaclı açıldı. Sadece masamda cok kücük durduğu için satıyorum.. Açtığım için iade edemedim..Pazarlık ve takas yok..S150 modeli ile karıştırmayın S120 her açıdan daha üstün bir model..Fiyat 750 >>> 650 oldu.. pazarlıksız zaten cok zararına veriyorum 1600-1800 arası fiyatı..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Siyah renk Corsair 4000D Airflow RGB Kutusunda Artıları İle.. Logitech S120 Sıfır Kutusunda Deneme Amaçlı Açıldı Çok Uygun Fiyat.