amazon Kingston 256 GB KC600 SATA3 2.5 inç SSD SKC600/256 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07ZDBZDR9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 |
Kingston KC600 256G GB SSD 390,91TL (İNCELEME GELDİ) (2. sayfa)
-
-
BENİM ÜRÜN GELDİ! (14.12.2022)
Amazonun kendi satıcısı dışında fake ürün gelme ihtimalinin olmasından ötürürü ürünü amazonun kendi satıcısından satın aldım.
Öncelikle içinizin rahat etmesi açısından amazonun kendisinden satın alan kişilere direk cevap veriyorum ürün ORJİNALDİR!
İlk olarak CrystalDiskMark testini gerçekleştiriyorum.
DEĞERLER FEVKALEDE!
Daha sonra Samsung evo 860 500GB diskinden 80GB olan mortal kombat klasörünü kopyala diyip KC600 içine atıyorum.
Burda KC600 bütün yazma işlemini doğru yapıyor. İlk 35GB kadar 500 ile 400 Mb arası yazarken 35GB'den sonra 200 ile 300 MB arası yazmayı başarı ile bitiriyor.
Youtube yabancı bir kanalda detaylı incelemesini yapan bir kişinin videosunu izledim ve birebir aynı sonuçları aldım hatta bana gelen bir tık daha iyi diyebilirim.
SSD boşta 26 derece 80GB yazma işleminde ise max 37 derece geçmedi.
SON OLARAK ŞURAYA TATLI BİR GÖRÜNTÜ EKLEYİP KAHVEMİ YUDUMLAMAK İSTİYORUM.
AMAZON KENDİ SATICISINDAN ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN.
-
Bende 512 gb olanı aldım az önce satıcı amazon.
amazonKingston 512 GB KC600 SATA3 2.5 inç SSD SKC600/512https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07ZDBT15M/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 -
Ben de çok övülüp tavsiye edildi diye almıştım ama sonradan enteresan bir sorunla karşılaşıp başka ürüne geçmek zorunda kalmıştım. Allah'tan Amazon'dan almışım ki direkt iade teklif ettilerdi yoksa elimde patlayacaktı. Umarım sorunsuz kullanırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anında fiyat artmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
256 gb ssd 390 TL
Ben birşey mi kaçıyorum konuyla ilgili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet.
Dram , ıops , nand , katman ve malzeme kalitesi gibi bir çok konuya hakim olman gerek.
-
M2 ssd seviyorsanız teknoraksın sattığı 0 ya da 2.el ssd leri rahatlıkla alabilirsiniz tüm platformlarda ve kendi sitesinde söatış var zaten antepte büyük mağazaları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KingstonKC600SATA/AHCI2.5"256GB-2TBSMI SM2259Single-core, 4-ch, 8-CE/chYesN/AMicronTLC96550/520High-End SATA
Google DocsSSDshttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/edit#gid=0abartılacak bir ssd değil fiyatınıda hak etmiyor kanımca, dram olsun tbw biraz fazla olsun yeter ssd alınırken.Kaçırılmış birşey yok kısaca.
-
200- 250 TL fazla verip kullanıcının samsung serisi alması daha iyi?
Evet bir samsung 870 rakibi değil ama fiyat olarak ikisini karşılaştırdığımız zaman kingston daha doğru bir tercih olacaktır.
Ayrıca içine micron gibi kaliteli bir şirketin 96 katmanlı TLC Nandları yerleştirilmiş ve rakibi ürünlere göre 6GB fazla depolama alanı var.
Tabi ki ürün fiyatına göre öyle aman aman bir fiyat değil ama konuda ki fiyata göre şuan hiç bir müadili yok mlsf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 15 Aralık 2022; 13:28:1 > -
amacım tartışma çıkartmak değil,gard almanıza gerek yok.Bence son kullanıcı/genel kullanıcı kısmında bir ssdde dram olması yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxcem -- 15 Aralık 2022; 14:32:53 > -
Benim de tartışma çıkarma gibi bir amacım yok genelde yazım tarzım böyle aşırı mütavazi olamıyorum.
Fikrinize tabiki de saygım var ve bende söyledim fiyat aman aman bir fiyat değil sadece müadili olarak sata tarafına bir ürün yok.
M2 girişi olmayanlar için sata tarafında bu ssd sıcak bir fırsat sayılır aman aman yanmasa da gerçek şu ki amazon tarafında hem 256gb hem de 512gb modelleri stokta kalmadı bitti hepsi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 15 Aralık 2022; 14:49:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X