Şimdi Ara

Kingston KC600 256G GB SSD 390,91TL (İNCELEME GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazonun kendi satıcısı dışında fake ürün gelme ihtimalinin olmasından ötürürü ürünü amazonun kendi satıcısından satın aldım.

Öncelikle içinizin rahat etmesi açısından amazonun kendisinden satın alan kişilere direk cevap veriyorum ürün ORJİNALDİR!

İlk olarak CrystalDiskMark testini gerçekleştiriyorum.

DEĞERLER FEVKALEDE!

Kingston KC600 256G GB SSD  390,91TL (İNCELEME GELDİ)

Daha sonra Samsung evo 860 500GB diskinden 80GB olan mortal kombat klasörünü kopyala diyip KC600 içine atıyorum.

Burda KC600 bütün yazma işlemini doğru yapıyor. İlk 35GB kadar 500 ile 400 Mb arası yazarken 35GB'den sonra 200 ile 300 MB arası yazmayı başarı ile bitiriyor.

Youtube yabancı bir kanalda detaylı incelemesini yapan bir kişinin videosunu izledim ve birebir aynı sonuçları aldım hatta bana gelen bir tık daha iyi diyebilirim.

SSD boşta 26 derece 80GB yazma işleminde ise max 37 derece geçmedi.

SON OLARAK ŞURAYA TATLI BİR GÖRÜNTÜ EKLEYİP KAHVEMİ YUDUMLAMAK İSTİYORUM.

AMAZON KENDİ SATICISINDAN ALAN HERKESE HAYIRLI OLSUN.

Dramli samsung 860 ile sandisk ultra 3d ayarında bir ssd sanırım.

İşin garibi çok uzun bir süredir düşük fiyata hiç satılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 14 Aralık 2022; 18:37:8 >

• tık mı kasalım yani niye fiyat yazmıyorsunuz ilan verirken.

• Satıcı sıkıntılı, izoly ve encbilgisayar satıcılarından uzak durun, technopat forumunda da konuşuldu, sahte ürün satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani?

Biraz açarmısınız bende sipariş geçtim iptal edeyim.

İzoly'den ziyade kingstonun disbirötürü koyuncu bilgisayar sıkıntılı olmasın?

Bi ara hyperx ssd'lerin içinde a300 ssd çipleri takılı geliyordu:)

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Başka forumdan link atmak serbest mi bilmiyorum o yüzden kc600 512 gb konusu var technopatta detaylı öğrenmek isterseniz.

Kısaca ürünler Çinde fason üretim kingston ile alakası yok, 512 gb ve 1 tb kc600 ve a400 ler benim bildiğim sıkıntılı olan modeller. Satıcı olarakta encbilgisayar ve izoly sattı bunları benim gördüğüm , başka var mı bilmiyorum. Sonuç olarak uzak durulmalı, ben almış bulundum, iade edeceğim.

• Bilgi için tşk ederim.

Aslında iptal etmesem mi diyorum geldiğinde yazılım bilgilerine hız testlerine bakıp bir değerlendirme mi yapsam acaba?

İzoly zaten kendi ürettiği ürünlerde bir hayır olmadığı aşikar ancak harbiden dediğiniz gibi bir olay varsa cidden tam bir skandal.

Size kalmış, uğraşmak isterseniz alın test edin. Sahte çıktığı takdirde zaten iade almak zorunda kalırlar. Ama biraz bile bile lades durumu olur, boşa uğraştığınızla kalırsınız.

Ben 512 gb modelini alırken bilmiyorduk durumu, şuan kingston tarafından da sahte denilen ürünler var ortada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptal ettim hiç uğraşmaya değmez.

Uzun bir süredir bu adamların neden kingston ürünlerini piyasa göre uygun verdikleride belli olmuş oldu.

Uyarı için tekrar teşekkürler.

• Kingston KC600 256G GB SSD  390,91TL (İNCELEME GELDİ)
    Kingston KC600 256G GB SSD  390,91TL (İNCELEME GELDİ)www.n11.com
    Kingston KC600 SKC600/256G 2.5" 256 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kingston-kc600-skc600256g-25-256-gb-sata-3-ssd-1215224?magaza=encbilgisayar
  • Vay arkadaş bugünleri de mi görecektik, bu ülkede daha ne rezalet göreceğiz? teknoloji sektörü (anlamadıkları için) bu kurnazlardan uzaktı buraya da damlamışlar. Yalnız bunu Kingston'a yazarsanız olay davalık bile olur çünkü burada en büyük zararı marka görüyor, insanlar üründen soğuyor almaya çekiniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Aralık 2022; 3:21:29 >
  • Şuan amazon kendi satıcısı 440 TL satıyor bilginize

İşin garip tarafı bu hakkında sahte ürün satıyorlar dediği satıcılara amazonun orjinal ürünle aynı fiyata tokat atmasıda ayrı bir olay Kingston KC600 256G GB SSD  390,91TL (İNCELEME GELDİ) 

• 1tb nvme ve ssd fırsat ıvarmı

Botlarda düştü duruma desene 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu.

Amazon botları galiba n11 baz almıyor rakip olarak hepsiburada alıyor sanırım.

Şuan hepsiburada 440 TL ama satıcı kişi malum sahte ürün satan kişi ile aynı olma ihtimali var ve buna rağmen amazon botları orjinal ürünü aynı fiyata çekmiş:)

Amazon candır ama adamları zor durumda bırakıyor bu sistem.

Linki bırakmalı mı? Keza ENC 420TL ile buybox almış amazon'da. Direk aramalarda o ürün geliyor.

Adamın vitrinde tek bir ürün var oda bu.

Bu işte bir gariplik var ama olay tam olarak nedir amaç nedir bende bilmiyorum.

Burada birşeyi daha dikkat etmek lazım. Amazon satıcı lakin Amazon ürünü nereden tedarik etti?

Botlar yüzünden ise harika rakam, değil ise aynı tongaya düşmek var.

Keza amazon.com.tr satıcı Alfais'te var. Ürünleri çeşitli tedarikçilerden temin ettikleri belli.

• Aldıktan 11 ay sonra durduk yere bozulmuştu.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/sistem-kilitleniyor-ve-kingston-kc600-ssd-tarama-yapiyor.1641517/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çok isabetli bir konuya değindiniz.

Kingston tedarikçisi koyuncu bilgisayar ve en son amazon bunlardan ürün alıyordu.

Geçen yıldı sanırım amazon kendisinden kingston hyperx ssd aldım ürün hyperx görünümlü ama içine a300 serisi yerleştirilmiş.

Amazona durumu bildirdim ürünün yarı fiyatına geri iade verelim ürün sizin olsun dediler bende kabul etmiştim benim için cazipti.

Bu durum sadece benim başıma gelmedi forumda tecrübeli bir arkadaş var ilk o zaten bu durumu keşfetmişti ama kendisi vatan bilgisayardan almıştı düşünün orda bile hyperx alıyorsun ama içi a300 serisi.

Bu arkadaş tedarikçinin koyuncu bilgisayar olduğunu ve elindeki a300 leri hyperx görünümlü yapıp tekrar piyasa süren sorunlu bir firma dedi.

Amazon kendi satıcısında KC 600 serisinde böyle bir durum olacağını sanmıyorum ama yine de sizin yazınızdan sonra bir şüpheye girmedim değil malum tedarikçi firma biraz sıkıntılı.

Birde işin en ironik tarafı bu KC 600 serisi uzun bir süredir hiç indirime girmiyordu bildiğin samsung 870'ten bile pahlıya satılıyor kısaca tüm bunlar tam bir çorba niteliğinde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.