Şimdi Ara

Kingston Mobilelite Hakkında Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad mini retina sahibiyim. 32gb li olanı var. Büyük boyutlu film izlemek için çok da yeterli değil. Kingston mobilelite almayı düşünüyorum. Harici diski buna bağlayıp büyük filmleri tablete atmadan izlemek gibi bi düşüncem var. Sorum bunu kullanan varmı? Mesela 1080p MKV filmleri takılmadan akıcı olarak ipadimden izleyebilirmiyim? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    link:
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/KINGSTON-MobileLite-Kablosuz-Kart-Okuyucu,103452,465697,1077409.html?langId=-14

• ebubekirc E kullanıcısına yanıt
    Aslında Youtube videosundan gördüğüm kadarıyla harika bir cihaz. Eğer iOS 7 destekli ise bende alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bikaç video izledim ama genelde android ile yada dediğin gibi İOS 7 altı cihazlarla denenmiş. O videolara bakınca on numara gibi. Tabi İOS 7 de durum ney bunu öğrenmem lzm.

• Arkadaşlar yokmudur alan kullanan? Buaralar alcam da pürüz kalmasın aklımda istiyorum.

• Boşu Boşuna bu cihaza 149 lira verme biraz bekle fiyat 90-100 liraya düşerse öyle al şuan için yüksek fiyat deymez.

EDİT: Bu Hardisk değilmiş sakın alma bir işe yaramaz.Hardiskler var onları araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 22 Temmuz 2014; 2:12:11 >
  • Hocam dediğin gibi kablosuz hardiskleri biraz araştırayım dedim. Seagate nin 500 GB lik modelini bulabildim internetten ama onunda fiyatı 500 TL cıvarıymış. Tebi ben yanlış aramadıysam. Büyük ihtimal bundan bitane internet üzerinden sipariş vercem. Bi iki gün denerim zaten sevmezsem para iadesi talep ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebubekirc -- 22 Temmuz 2014; 5:52:19 >
  • ebubekirc E kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu alıp bide 100 lira zaten sdkarta vereceksiniz. iyi bir sd kart pahalı buda 200 tl ye dek gelicek iyice araştırıp 400 liraya falan wifi hdd alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.