Şimdi Ara

Kingston v300 serisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
14.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu çöp hiçbir ssd o hızlara erişemez doğru düzgün o maksimum kullanacağı hızdır arkadaşında dediği gibi benim laptopumda corsait gt var 60gb bu testlerde 180mb hızlarda yazıyo çöp o zaman saçmalamayın arkadaşlar ssd disklerin özelliği yazma ve okuma hızı değildir ssd diski hızlı yapan şey access time süresidir mekanik bir plakta veri aramakta ugrasmadıgı için dijital olarak istediği veriye istediği zaman erişir ortalama bir western blue disk ile aynı hızda okuma yazma işlemi yapar yoksa... kingston v300de fiyatına göre çok iyi bir ssddir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playas

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bu durumu bile bile 240 gb versiyonunu aldım.
    Daha önce OCZ Vector de kullandım ve şunu söyleyebilirim ki günlük kullanımda fark yok.
    Her gün test skorlarına bakmıyorsanız en ucuz ve büyük kapasiteli SSD'yi alın gitsin

Sıkıntımda bu bunun derdindeyim.Yüksek skor isteyen bi işim olmucak 3-5 saat oyun dışında.

250 tl ye 240 gb v300 mü yoksa 120 gb 840 evo mu acaip aradayım

Ben 350 liraya aldım ve 250'lirayı bedava buluyorum bu ssd için.
    Şahsen ben V300 alırdım.
    Şimdilik gayet güzel çalışıyor.
    120 gb günlük kullanımda çok çabuk doluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Konu çöp hiçbir ssd o hızlara erişemez doğru düzgün o maksimum kullanacağı hızdır arkadaşında dediği gibi benim laptopumda corsait gt var 60gb bu testlerde 180mb hızlarda yazıyo çöp o zaman saçmalamayın arkadaşlar ssd disklerin özelliği yazma ve okuma hızı değildir ssd diski hızlı yapan şey access time süresidir mekanik bir plakta veri aramakta ugrasmadıgı için dijital olarak istediği veriye istediği zaman erişir ortalama bir western blue disk ile aynı hızda okuma yazma işlemi yapar yoksa... kingston v300de fiyatına göre çok iyi bir ssddir

+1
  • Arkadaşlar, herkese günaydın.

Ben Asus EEEPC 1000H model bir netbook sahibiyim.

Şu an içinde 160GB kapasiteli bir hard disk var, fakat sanırım 5400 devir olduğundan dolayı üzerindeki lisanslı Windows XP Home Edition işletim sisteminin açılması epey bir zaman alıyor. (Recovery sonrası bile)

Hızlı Al sitesinde kullanılmak üzere 20TL'lik bir indirimim var, Kingston V300'ün liste fiyatı 174TL olarak görünüyor.

Sizce 154TL'ye bu diski alırsam, netbook kullanımım biraz daha iyileşir mi? Netbook gündelik işler için kullanılacağından (Microsoft Office, internet, Starcraft 1, vs.) çok yüksek bir hız beklentim yok, fakat mevcut HDD'den daha hızlı olmasını umuyorum.

Sizin bu konudaki fikirleriniz ne yönde olur acaba?

NOT: Bilgisayar, üzerindeki lisanslı işletim sistemi ile kullanılmaya devam edecek.
  • srkn kullanıcısına yanıt
    hdd den daha iyi olacagı kesin. ssd lerin xp ile arası pek iyi değil. gerçi belli başlı ayarları elle yaptım mı sorun kalmıyor.

v300 lerdeki sorundanda heberiniz vardır. ona göre kararınızı verin. yüksek hız beklentim yok diyorsunuz ama 174 tl vereceksiniz üstte 20-30 tl ekleyin daha iyi ssd alın derim. en azında 2.elden az kullanılmış bir ssd bakın.
  • Arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.

@nmm1716: Fikir ve görüşlerinizi sunduğunuz için teşekkür ederim.

20TL'lik indirim uygulayınca fiyat 154TL olacağından cazip gelmişti açıkçası.

Teknofiyattan araştırınca indirim ile beraber en düşük fiyat Hızlı Al sitesinde oluyor, o nedenle tercih etmeyi düşünüyorum.

Konuyu başından itibaren okuduğumdan, bu serideki hız probleminden haberdarım.

Fakat beklentim kapasitenin düşecek olmasına rağmen, hızın gözle görülür bir şekilde artması yönündedir.(5400rpm bir HDD'ye göre)

O nedenle sanırım Haziran ayı başında büyük bir ihtimalle bu diski alacağım.

Tekrardan teşekkür ederim.

EDIT: İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn -- 21 Mayıs 2014; 21:32:06 >
  • Merhaba arkadaşlar oyun ssd si olarak 240gb Kingston v300 aldım ,hemen hemen %30 u dolu değerlerim şöyle fikirlerinizi bekliyorum;

Kingston v300 serisi Kingston v300 serisi Kingston v300 serisi Kingston v300 serisi

• bu kazıktan yiyenelr konuyu inceleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_92335996/tm.htm
  • kaya061 kullanıcısına yanıt
    Sizin degerler çok güzel. Size ilk üretilen seri denk gelmiş herhalde. Güle güle kullanın.

Hayatta baya bi şanslısınız herhalde
  • Samsung evo veya sandisk ultra plus alin baska marka ssd almayin sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DGMI kullanıcısına yanıt
    ben yeni aldım da v300 527ABBF0 yazıyor aleti takmadan anlayabilir miyim dandik seriden olup olmadıgını. siz 7 yerine 1 yazmıs olabilir misiniz?
  • kaya061 kullanıcısına yanıt
    sizin serisi ne ogrenebilir miyim kutunun sag altında 527ABBF0 yazıyor bende sizde ne yazıyor?
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    SV300S37A/240G
  • bartlebyandco B kullanıcısına yanıt
    hocam sizin yazdığınız seri kodu değiil cihazın firmware kodu, seri kodun S harfi ile başlayan bişey olması lazım
  • seri aynı o zaman benimki 120 gb.
    bugun taktık sonuçlar pek anlamam ama okuma iyi yazma kötü gibi bu konuda bahsedilen yeni nesil hilelilerden değil heralde?
     Kingston v300 serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

ben yeni aldım da v300 527ABBF0 yazıyor aleti takmadan anlayabilir miyim dandik seriden olup olmadıgını. siz 7 yerine 1 yazmıs olabilir misiniz?

Kusura bakmayın, biraz geç oldu ama, o zamanki araştırmalarımda kullanıcılar bu iki modelden muzdariplerdi. Bunun dışındakiler daha önceki versiyonlardı ve şikayet yoktu. Sizin elinizdeki modelde de böyle bir durum var mı bilmiyorum, muhtemelen o da bu iki modelden sonra çıkmış olsa gerek. Araştırma yapmadım elinizdeki modelle ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üst mesajda paylaştım testlerde okuma 414 fln ama yazma düşük. eski de olabilir. tskler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haram zıkkım olsun burunlarından gelsin İnşAllah. Bu teknoloji savaşlarını profesörler mühendisler yaparken iyiydi bu kapitalist Allah'ı para olmuş iş adamları nerden geldi.

Bu sinirim sadece bu olaya değil tüm benzer şeylere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 27 Ağustos 2014; 17:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasın hızlarını paylasabilir misin benim okuma iyi yazma rezalet cıktı
    konuyu acan arkadasın hem okuma hem yazma cok kotu
  • Arkadaşa katılıyorum v300 kullanmış biri olarak gerçekten çok kötü şuanda sandisk kullanmaktayım çok memmunum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.