Şimdi Ara

Kingston v300 serisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
14.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ürünü almak istiyorum.Böyle sorunlu seriler hala var mı aceba ?

GittiGidiyor
    Kingston 240 GB V300 SSD Disk SV300S37A/240G SDD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kingston-240-gb-v300-ssd-disk-sv300s37a-240g-sdd-204679982

• Aradan 1 Yıl Geçti sonuçlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Kingston v300 serisi
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu. Bilgilendirme için sağol
  • Sandisk PLUS 120GB mı
    Kingston V300 120GB mı
    hangisi sizce...
  • Merhaba arkadaşlar. Seçim yapamadım. Yardımcı olurmusunuz? Hangisi iyidir hangisi kötüdür??

Crucial BX100 250GB SATA 2.5 Inch Internal Solid State Drive - CT250BX100SSD1

Crucial BX200 240GB SATA 2.5 Inch Internal Solid State Drive - CT240BX200SSD1

OCZ Storage Solutions Arc 100 Series 240GB

Amazondan alacağım...
  • 1 Yılı aşkın zamandır V300 kullanıyorum. Aldığım zaman piyasada düşük hızlı modeli vardı. Onu aldım. Aldığım günden bu yana en ufak sorun çıkartmadı. Okuma testlerinde 180-190 mb/s değerlerini anca veriyor ama pc gayet hızlı açılıyor. Sağlık durumu %100 görünüyor 64 TB yazma ömrü mevcut ama 4.5 TB yazılmış görünüyor şimdiye kadar. Dolayısıyla ömür olarak problem yok, daha yeni hyperx Savage 240 gb aldım. sisteme her ikisi de Sata3 olarak takılı ve Savage aynı testte 500mb/s değerlerini aşıyor. Elbette sistemi ona aktarınca durum daha iyi olacak ama v300 en azından güvenilmez değil.
    Sistemim
    i7-2600
    8gb Kingston predator 1866MHz
    Asus p8p67 evo

vs vs.

Alırken sadece hıza değil mtbf, TBW ve garanti durumuna da bakın. Çok iyi görünen Samsung evolarda TBW değeri diğerlerinden daha da aşağıdadır. Normal kullanıcı o değere ulaşıp ssdnin ömrünü yediğinde zaten kapasite olarak yetersiz kalıp emekliye ayrılmış olur ama bir nevi kalıte göstergesidir flash bellekler için.

• Tam internetten bu ssd yi sipariş vermek üzereydim ki bu konuyu gördüm.Şimdi sandisk alacağım teşekkürler konu açtığınız için
  • Şimdi baktımda Samsung ssd lerin fiyatları baya ucuzlamış geçen sene kingston v300 ve samsung evoları kıyasladığımda arada baya fiyat farkı vardı Kingston v300 bir yıldır sorunsuz kullanıyorum teknoloji = şans
  • Ürün sorunsuz bir ürün. Yani yarı yolda bırakmaz ya da arıza yapmaz kolayca. Sadece kutu üzerinde yazan okuma yazma değerlerini görmüyor. Ben düzgün olan modelini almıştım v300 ün okuma hızı kağıt üzerine yazani veriyordu ama yazma hızı vasattı.Ama sistem yeteri kadar hızlı çalışıyordu. Evo 840 ucuzlayınca kingstonu elden satıp üzerine 40 lira koyarak Evo almıştım. Memnunum kaymak gibi ssd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce 60gb v300 için bu hız normalmi ?

Kingston v300 serisi
  • Merhaba herkese casper ch 500 notebookum var 120 gb SSD almayı düşünüyorum tavsiye verebilir misiniz ? Donanım bilgim sıfır olduğu için bu sata 3 vs anlamıyorum bende hangisine takiku olur sizce ? Cd rom yerine ssdyi takacağım bu takacağım aparat mi acaba hızı etkileyen ? Teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.