Bildirim
Kingston v300 serisi (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
guzel yaklasim ama bazi yanlisliklar var bana gore. Sandforce sectorun oncu kontrolculerinde ve bircok SSD ureticisinin degismezi. Hatirlatirim ki HyberX teki kontrolcude aynisi. yanlis hatirlamiyor ise fs2281. Egerki gercekten bi sikinti var diye suphelenilmesi gerekiyor ise; cihazda bulunan Nandlari Toshibanin neden kendi imzasiyla uretmediginden suphelenebilirsin; bununda nedeni toshibanin duduk kalite olarak nitelendirilen bu nandlara kendi bandrolunu vurmak istememesi oldugu akla gelebilir.
110mb imkansiz, donanimsal bir sikinti olmali. ana kartinizin marka modelini soyler misiniz? -
rezillik resmen. -
4K hızlarına bakın arkadaşlar, v300 ün 4K hızları normal, yani HDD den rahatlıkla V300 SSD ye geçebilirsiniz, içiniz rahat olsun, çok iyi performans artışı alırsınız.
ANCAAK
SSD 2 senede bozulursa o zaman SSD kötüdür, ve bildiğim kadarıyla bozuk çıkmazsa V300 ler bozulmuyor, yani yine V300 alamanızda bir sakınca yok.
bozuk çıkarsa zaten garantiden değiştiriyorlar.
bir başka nokta, artık diğer markalarda çok ucuza SSd satıyor, çok az fiyat farkıyla biraz daha iyi SSD alabilirsiniz.
ama V300 aldıysanız ve sağlamsa yani bozuk değilse içiniz rahat olsun, güle güle kullanın, 5 kat pahalı SSDlerle tabii ki yarışamaz gerçekçi olmak lazım... -
-
Mesajim dursun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ancak yardıma ihtiyacım var.
asus x550jk laptobum var. ssd almayı planlıyorum. 240 gb ssd alıcam ve tam sipariş verme aşamasındayken bu konuyu gördüm, tüm isteğim gitti.
bu yazılan sorunlar hala var mı şu anda?
alacağım ürün şuydu:
www.hepsiburada.comKingston SSDNow V300 240GB 450MB-450MB/s 2,5” Sata 3 SSD - Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/liste/kingston-ssdnow-v300-240gb-25-sata-3-ssd-sv300s37a-240g/productDetails.aspx?productId=bd303293&categoryId=114814
240 gb ssd alacağım bütçem maksimum 350 tl ye kadar. öneriniz var mıdır?
-
Dostum laptopunun donanımındaki sata arayüz hızı 3gb s mi 6gb mi bilmiyorum ama 1 yıldır Kingston v300 kullanıcısı olarak bu ssdyi tavsiye etmem.As SSD programındaki testte sonuçlar rezalet zaten.Atto yazılımında yüksek hızlı gözükür ama küçük boyutlu dosyalarda sıkıntı var.Bunu normal kullanırkende hissediyorsun.Yazma hızı 120 mb ye kadar düşüyor.Laptopunda sata 3 yoksa sata 2 destekliyorsa bile yine kingston alınmaz.
Maximum limitin 350 imiş ama ne yap ne et 30 lira daha fazla verip ücretsiz kargo şeklindehttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html bu linkteki Samsung Evo 250 Gb ssd yi al.
-
anladım hocam teşekkürler cevap için.
hi-level de var 240 gb hemen hemen 320 tl civarı da o, o nasıldır acaba?
samsung iyi güzel hoş ama 30 40 tl derken 400 tl yi buluyor bi hdd :) -
Hocam öyle ama 30 40 dan kaçmamak gerekiyor. Başta biraz sıkıntıya girersin daha sonra iyiki iyi birşey almışım dersin. Ben bimeksten indirimli ocz vertex alan birisinden ssd almıştım ssd çok iyi performansa sahipti ama 1 ayda pert oldu.garantiye gitti yapılmadan tekrar bimekse gönderilmiş. Para iadesi çıktı fatura benim adıma olmadığı için parayı alamadim hediye çeki verdiler o ara bimekste evo 840 yoktu baktım kingston var üzerine para koyup aldım mecbur. Hi level şuan cebinde 40 50 lira para bırakır ama ileride ne olacağı meçhul kaldıki forumda bir kaç yere bak yazma hızları falan kingstondan pekte farklı değil. Vaad edileni vermiyor ama Samsung evo 840 serisi kendini ispatlamış bir seridir.sırf aradaki farkı ben vereyim ama yinede kingston hi level vs alma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F30ED544B -- 15 Mart 2015; 23:35:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 3 yil oldu sanirsam v300 alali sabah kalktigimda testleri yollarim buraya crystal disk ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla yardımseverliğinize ve cömertliğinize hayran kaldım, teşekkür ederim.
biraz daha fırsat kovalayayım madem, idare ediyorum bu çöp hdd ile. illaki ufak tefek indirimler yakarız -
-
SSD olarak test sonuçlarım:
3 yıllık bir ssdnow v300
120GB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_guard -- 16 Mart 2015; 12:34:26 > -
arkadaşlar hyperx ve hyperx 3k serisi ile v300 karşılaştırırsak, hyperlar da bu tip sorunlar var mıdır? -
Arkadaşlar ben v300 alıp laptopuma takmak istiyorum. Laptopta sata3 imkanım olmadığı için yukarda bahsedilen sorunlara rağmen ucuz olduğu için v300 almaya karar verdim. Bu ürünlerde okuma/yazma hızı dışında bir problem var mı? -
Al arkadasim bence.1 senedir kullaniyorum hicbir sikinti yok.
Zaten sata2 de kullanacagin icin diger ssd lerden asagi kalir yani olmayacak. -
Şurdan sipariş verdim bugün elime ulaşacak. İnşallah düzgün olanı denk gelir. Testleri sizinle paylaşacağım ona göre alışveriş yaparsınız
-
kingstone nin hiçbi ürününü almamak lazım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X