Şimdi Ara

Kioxia 1TB Exceria G2 1.189 TL Vatan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üründe dram mevcut. 2100MB Okuma / 1700MB Yazma

www.vatanbilgisayar.com
    Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Kioxia 1TB Exceria G2 Serisi NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1700MB Yazma) en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-g2-serisi-nvme-m-2-ssd-2100mb-okuma-1700mb-yazma.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Grado -- 14 Ocak 2023; 10:51:7 >

• Vatan'dan aldım kullanıyorum 3 gündür. Sata ssd fiyatına 4 kat daha hızlı nvme ssd, hemde dram'i de bulunuyor, kabloyla uğraşacağınıza alın tavsiye ederim.

Anakartın Heatsink'ini kullanıyorum boşta 40-45 derece yükte 55 derecelere çıkıyor.

Sıradan ev kullanıcısı için ideal bir disk olduğunu düşünüyorum. Tarayıcıda takılacak ve oyun oynacayacak adama yeter. Sıradan kullanıcı için Pci 4.0 7000/6000 diskler israf.

• Haftalardır bu fiyatı görüyor, almayı düşünenlere alet f/p çip kalitesi en iyi en düzgün nvme. yalnız heatsink kullanmazsanız çok rahat 55-60 derece görüyor. 1 aydır kullanıyorum 5tb yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 14 Ocak 2023; 11:39:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam bende corsair sp510 var eski bir m2 70 derecelerde kullanıyorum 5 senedir felan bi sıkıntı olmuyor bu 55-60 derece bu ssd için çokmu kötü

• 1176 tl n11de aynı ürün

• Jquair kullanıcısına yanıt

Değil, 85 dereceye kadar sıkıntı olmaz.

• Vatan'dan aldım kullanıyorum 3 gündür. Sata ssd fiyatına 4 kat daha hızlı nvme ssd, hemde dram'i de bulunuyor, kabloyla uğraşacağınıza alın tavsiye ederim.

Anakartın Heatsink'ini kullanıyorum boşta 40-45 derece yükte 55 derecelere çıkıyor.

Sıradan ev kullanıcısı için ideal bir disk olduğunu düşünüyorum. Tarayıcıda takılacak ve oyun oynacayacak adama yeter. Sıradan kullanıcı için Pci 4.0 7000/6000 diskler israf.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazma okuma hızı yarıya düşüyor demişler internette bir yıl kullanımda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun kullanan varmı hızda düşme oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasamda 500 m2 ve 500 ssd var. Aktif oynadığım PUBG ve Dota haricinde Rdr kurmak için Cod silmem gerekti. Torrentle çektiğim dizileri izledikten sonra diskler şişmesin diye silmek zorunda kalıyordum. Steam klasörünü aktarmak için aldım. Video edit vs. yapan biri değilim. Garantisi de düzgün işliyorsa mekanik disk yerine oyun için bana yeter.

• Uyuyakaldım U kullanıcısına yanıt

Nerede yazmışlar. Merak ettim.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    technopatta gördüm hocam

• jaseenstyle kullanıcısına yanıt

Fiyat/performans olarak gayet yeterli, işinizi fazlasıyla görecektir.

• N11 üzerinden Nays %10 kampanyasıyla 1030 ya da 1040 tlye mal etmiş oldum ssdyi. Sormak istediğim bu pci-e slotları için adaptörler var nvme ssdleri takmaya yarayan. Kullanan var mı boşa çıkan 500gbyi oraya takıp depolama olarak kullanmak istiyorum

• Xientina kullanıcısına yanıt

O adaptörlerden alıp kullanabilirsiniz hocam ancak şöyle bir durum var. Diskinizi sistem pci-e cihazı olarak görecektir. Bu yüzden diskinizi sistem diski olarak kullanamayabilirsiniz. Birkaç yol var sanırım bunu aşmak için araştırıp ona göre karar verirsiniz.

Ama sadece depolama diski olarak kullanılacaksa hiçbir önemi yok pci-e adaptör işinizi görür.

• anakartın nvme desteği varsa adaptörle kullanabilirsiniz.oradan sistemide açabilirsiniz.

• Çok sağolun hız vs konularında şüphem vardı da hddyi artık emekli edebiliriz

anakartınızın pci e versiyonu kaçsa onun x4 hızına çıkabilirsiniz buna dikkat...

Eski anakartıma adaptör almıştım 70-TL'ye, onunla pci üzerinden depolama amaçlı kullanabiliyordum.

• -massive- - kullanıcısına yanıt
    O çok mühim değil, ssd intenso marka 2500/2100 sanırım hızları çok iyi bir ssd değil bana 1.5 tb yeterli olacak. Hızların yarısını bile alsam yeterli benim için maksadım hdd boşa çıksın

@megavolt38 benim amacımda stabil şekilde depolama olarak kullanılabilmesi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 19 Ocak 2023; 15:49:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.