Bildirim
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD (584 TL)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bir kaç akşamdır denk geliyorum. Vatanda bazı ürünlerde sepette ek %10 indirim oluyor. İşlemci ram vs... İhtiyacı olanlar biraz sitede turlasın.
-
Birkaç saat önce indirim yokken sipariş verdim iptal edince tekrar aldırmadı şansa bak. Daha önce sipariş verdiniz diyor aileden birisini yazdım bu sefer de kart ekranında ödemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rescue -- 4 Haziran 2022; 23:12:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu piyasada güzel fiyat
-
3 gün önce ben de %15 e denk geldim, epeydir takip ettiğim i5 11400f i 2450 TL'ye aldım. Gece indirimleri güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dede olmuştu başka bir üründe başka birinin adına sipariş geçince olmuştu,
Sepete indirim olmuyor
dedemi oldun
-
Şunu normalde 100 tl civarında almamız lazımken , 584 tl ye çok iyi der duruma geldik :(
-
22:00' den sonrayı bekleyin. Bu sepet indirimleri 1-2 haftaddır 22:00-06:00 arası oluyor Vatanbilgisayar 'da.
-
itopya daki Pny Daha mantıklı değil mi? 3500/2000 hız değerleri çok daha iyi, fiyatı da 599 lira.
Ek olarak; Pny sorunlu bir model diyen var. Hız iyi de bir sürü M.2 SSD var insan hepsine güvenemiyor. Ben intenso aldım ona kötü diyen yok bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 5 Haziran 2022; 20:31:59 >
Bana da öyle geldi başta ama pny sorunlu diyorlarmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kioxia mı pny mi ona göre sipariş vereceğim
PNY mağaza satışında var sadece. İnternetten siparişe kapatıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Haziran 2022; 21:27:54 > -
Saat 22 den sonra indirim uygulayabilen oldumu ben göremedim daha
Ana sayfa banner alaninda bilgi yok. Demekki bu gece yapılmamış kampanya. Başka reyonlar için kampanyalar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
dedemi oldun |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X