Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende Adapazarı Kipaya gittim...7 up 1lt yoktu, Nestea 1lt limon vardı sadece oda normal fiyatındaydı...Son kalan 2 Tamek 1lt limonatayı ve son 9 adet Yedigün 1,5 lt Portakalı aldım...Hepsi 5,35 tuttu...

Uludağ Portakal 1,5 lt 0,47 tl...

Hevesimi kırdın hocam bende gidecektim sen sedivan avm de kine mi gittin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Bende Adapazarı Kipaya gittim...7 up 1lt yoktu, Nestea 1lt limon vardı sadece oda normal fiyatındaydı...Son kalan 2 Tamek 1lt limonatayı ve son 9 adet Yedigün 1,5 lt Portakalı aldım...Hepsi 5,35 tuttu...

Adapazarında bir tane Kipa var, o da Kuzey terminaline giderken...Serdivan Avm de Migros var, Kipa yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Birazdan aksilik olmazsa Ankara Anatolium Kipa Ekstra ya gidicem indirimlerden haberdar ederim

soğuk haberlerini bekliyorum dostum mobil bilgilerinle

Hocam pek gidilmeyen bi yer olduğu için orayı düşündüm bakalım benim arabam olmadığı için dayımı sıkıştırıyorum götürürse alıcam biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Adapazarında bir tane Kipa var, o da Kuzey terminaline giderken...Serdivan Avm de Migros var, Kipa yok...

Allah allah ben giderken görmüştüm yazlığa ama karıştırmış olabilirim kipa yazıyordu

• Dun atlantis kipaya gittim 5 kurusluk bile indirim yoktu bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oraya özel heralde bizim büyük kipada yoktu hiç öyle birşey. Sadece fruko 4x833ml 2 TL'ydi o da zaten normalde 3 TL.
  • Yalovada sadece tamek limonata kalmıştı 7 tanesini aldım 2-3 tane daha kalmıştı.
    Kocaeli kipadan haberi olan var mı?
  • Kipa'lar o kadar karışıkki, insanın birşey alası gelmiyor, içeceklerin bir kısmı en başta, diğer kısmı diğer başta, ortası karışık. Alamadık hiç birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Kipa'lar o kadar karışıkki, insanın birşey alası gelmiyor, içeceklerin bir kısmı en başta, diğer kısmı diğer başta, ortası karışık. Alamadık hiç birşey.

Kesinlikle katılıyorum. Ben pek sevmiyorum, geçen bu başlığı gördüm, o gün de yakınında geçiyordum, uğradım... Müşteriyi markette gezdirme teknikleri vardır, çok kullanılan ürünler en uzak reyonlara konur, kasalara çabuk karar verilebilecek ve anlık alınabilecek -genelde abur cubur tarzı- ürünler konur... Kipa da aklınca, "herşey heryerde olabilir" gibi bir psikoloji yaratarak, insanları markette daha çok gezdirmeyi hedeflemiş sanırım. Fakat ters tepmiş! Resmen bunaldım içeride! İçeceklere baktım, direk çıkışa yöneldim, halbuki alacağım birkaç ürün vardı, yol üzerindeki başka bir marketten aldım!

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Birazdan aksilik olmazsa Ankara Anatolium Kipa Ekstra ya gidicem indirimlerden haberdar ederim

soğuk haberlerini bekliyorum dostum mobil bilgilerinle

5 kurus inidirim yok

edit:hocam biraz acelem vardi o yuzden.kasaya sormadin sadece reyonda baktim fiyatlar normaldi sunpride haric butun urunler vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 14 Haziran 2012; 14:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nestea, Fuse tea oldu galiba, elindekileri bitiriyor olabilirler, batıkent kipada varmıki bu indirimler? Gerçi 3x6 fuse tea aldım tıkla kazandan ama sıcaklar bastırmaya başladı dayanmaz stok
  • bana armada daki çocuğun söyledikleri ürünler bi daha gelmeyecekmiş o yüzden bitirmek içni bu fiyatlara inmiş. ama işin ilginç yanı reklamsız ilansız dümdüz etikette yazıyor o komik rakamlar. etikektlere iyi bakmak lazım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 14 Haziran 2012; 14:53:31 >
  • Nestea, Fuse tea oldu galiba, elindekileri bitiriyor olabilirler, batıkent kipada varmıki bu indirimler? Gerçi 3x6 fuse tea aldım tıkla kazandan ama sıcaklar bastırmaya başladı dayanmaz stok.
  • arkadaşlar fiyatlar çok uygun hepinizi afiyet olsun ama sağlığınıza da dikkat edin meyve suları ve diğer asitli içecekler çok şekerli ve içerisindeki koruyucu maddeler sağlığa çokta yararlı değil hepimize iyi günler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkat

arkadaşlar izmir forum-sarnıç-çiğli-balçova kipalardan herhangibir birine gidip indirim gören var mı?

çiğli kipa ve forumda bişey yok :(
  • antalya kipadada indirim yok, tükenen ürünlerin fiyatıda normal
  • Çanakkale kipada 1 kuruş bile indirim yok.İçeceklerin bi kısmı ön reyonlarda bi kısmı içecek bölümünde bi kısmı kasalarda.Ne sattıkları belli değil.
  • Balıkesiri bilen var mı acaba?

• Çamlıca Bakkaldan Gerisi Kipadan :) Bir Kaç tanesini Eş Dosta Verdim.
    19 Küsür TL'ye Geldi Hepsi...

@Sam0 Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

Çamlıca Bakkaldan Gerisi Kipadan :) Bir Kaç tanesini Eş Dosta Verdim.
    19 Küsür TL'ye Geldi Hepsi...

@Sam0 Teşekkürler...

Orta rafa bir tane daha uludağ sığar bence,boş kalmasın orası.
    Temizlik,düzen takıntısı başladı bende.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.