Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ahcal

antalya kipadada indirim yok, tükenen ürünlerin fiyatıda normal

teşekkürler haber için bende gitmeyi düşünüyordum gerek kalmadı.
  • çanakkale kipada baya ürün gelmiş rafları dolmuşlar ama hiçbiri indirimli fiyattan değil. Geçen gittiğimde gördüğüm daren meyve suları da bitmiş.
  • arkadaşlar ARMADA KİPA için indirim geçerli mi? Bilen yok mu ankaralılar????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

arkadaşlar ARMADA KİPA için indirim geçerli mi? Bilen yok mu ankaralılar????

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

saat 21 gibi ankara armada kipa ya gittim. bi bakiim dedim ki baktım ki herşey bitmiş. meyve suyu reyonun orda en son biri şişman biri normal iki kişinin sepetlerine mandalinatadan bi kaç tane doldurduğunu gördüm. tahminmi bunlar dh dendi. neyse
    dedim gelmişken hiçbişi almadanmı gidicez. 1 saate yakın dedektif gibi marketin çeşitli köşelerindeki raflar reyonlar ve buzdolaplarındaki aramalarımdan taramalarımdan sonra şunları bulabildim.

tamek limonata 1 lt 0,57 tl. 1 tane aldım. çünkü sk tarihi ağustos 2012 idi. daha 10 15 tane vardı akşam saat 21 itibarıyla

sunpride 250 ml % 100 portakal cam şişe 0,32 tl. ancak bunu boyumun uzun olması avantajıyla en üstteki rafların ta arka taraflarındaki kolileri görmemle buldum. görevliden rica ettim merdiven getirip indirdi. 1 koli aldım 12 tane yani. 1 koli daha vardı. ama sk tarihi 2012 kasım. biraz da koliler tozlanmıştı arkalarda kaldığı için.

tamek plus havuç portakal limon 1 lt karton kutu 0,87 tl. 8 tane aldım. bi tane buzdolabında bulmuştum sonra tesadüfen alakasız bi köşede tameklerin yığılı oldu bi yerde bundan 15 20 tane daha olduğunu gördüm. hala da 5 10 tane vardı.

tamek 1 lt karton üzüm %100. 80 küsür kuruş tu o da. 1 tane tesadüfen buzdolabında arkalarda buldum. başka da yoktu

tamek 200 ml karton küçük meyve suyu portakal 0,17 tl. marketteki bütün köşelerden hepsini topladım toplam 14 tane almışım. başka kalmadı

meysu 200 ml karton küçük meyve suyu çeşitleri 0,14 tl. 6 tane portakal aldım. diğer çeştilerinden de vardı 10 ar 15 er tane daha.
    ekstradan bir de eti so ho 4 lü çikolata bar 4 X 29 gr 0,45 tl idi denemek için onu da aldım. 5 li twix çikolata 3,8 tl idi onu almadım ama meraklısı varsa diye söylüyorum
    uzun lafın kısası baba ürünler hemen bitmiş ama gözden kaçanları da ben almış oldum.
    ha iyi mi ettik bilmiyorum bu kadar zararlı şeyi eve sokmakla. ama aldık işte. bu sıcak fırsatlar bizi bu hale getirdi arkadaş. stokçu depocu tüketim çılgını olduk çıktık. 112 kilo olduk. gerçi aburu cubur almayı kesitm artık ama yine de yiyip içiyoruz arkadaş işte. ev ıvırla zıvırla doldu. 399 tl ye samsunf 26 led tv aldık bu forum sayesinde. ama hityacınımız var mıydı yoktu. annemlerin evde üstünde bi örtüyle aylrdır bekliyor servisin kursuğu günden beri.
    bu arada yine de başlığı açıp haber veren arkadaşa teşekkürl etmek istiyorum paylaşımcılığ ve ayrıntılı bilgileri için

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Balıkesiri bilen var mı acaba?

Yine kendim caevaplayayım yok indirim

Ben de indirimli birşey göremedim. Sadece Sunny portakallı gazoz 2.5 L 1.15 TL gibi bir fiyataydı.
  • uludağ gazozda yok...gerisi glikoz fruktoz salla...
  • Sakarya kipa giden var mi durumlar ne ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Balıkesiri bilen var mı acaba?

Yine kendim caevaplayayım yok indirim

Bu yorumu görmesem şimdi çıkıcaktım evden
  • Mersin Kipaya baktım geçen hafta sonu ama göremedim.
  • Ankara Natavegada 1lt dimes ve 50 kurus kutu fruko disinda birsey kalmamis

• Bi biz alamadık.

Neyse kipayı filan boş verinde hazır yaz gelmişken, koliyle ucuz içecek nereden alırız ?
  • izmirde herhangi bir kipada var mi indirim?

• bu devir tasarruf devri güngörende kipa magzasını bilen varmıdır bu kipa magzaları çölde su aramak gibi bişe yav
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.