Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gittim Forum Ankara Kipa'ya sadece Dimes'in Ice Tealeri vardı. 55 Kuruştu. Hatta geçen yaz aynı şekilde Nestea'leri direk 50 kuruştan satmışlardı aklıma o geldi. Gidip dolaba baktım acaba indirimde mi diye 1 küsür lira fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

arkadaş bari, meyve suyunda, ayranda filan indirim yapsaymış.. bari insanlara faydası olurmuş.. asit içmek için para vermem ben..

Daren meyve suları 1 litre: 75 kuruş
    Dimes cam sise 250 cc meyve suları: 21 kuruş
    Sunpride cam sise 250cc meyve s. : 36 kuruş

Dimes Premium %100 olanlarda indirim yoksa hiç bakmayayım. Diğerlerinde bol miktarda glükoz, ıvır zıvır var.
    Ha evde kola içilmiyor mu evet içiliyor ama 2,5 lt. kola 1 hafta rahat gidiyordur.
    Ayran, maden suyu, meyve suyu (%100), şalgam ezer geçer.

şu aralar 2.250gr yoğurtlar yaklaşık +1 TK kadar pahalı bana göre , 2,5 lt cola en fazla ( çok iyi ayarlamak gerek ) ertesi güne zor kalıyor ( gece 19:00 - 20:00 de açılmış ve hemen kapatılmışsa )

bende dimes meyve suyu alıp - soda ile karıştırıp içiyorum , ICE TEA zaten alıyorum :)) coca cola her zaman zarar ve riskli , ayrıca BEKLEME süresi çok çok az :((

Ek bilgi = BİM - PEPSİ satışı artık yok :((

• ohaaa harbiden iyiymiş en son 1 liraya carrefourdan 12 tane 7up almıştım koşuyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamabi

Ankara etlik forum ve batıkent atlantiste birşey yok. boşuna yorulup bakmayın ben baktım.

foruma gitmeyi düşünyordum şimdi iyi ki yazmışsınız
  • Gebze Center'daki Kipa'ya gittim. Hiç birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Ben dün oradaydım, olsa idi Dimes meyve suyu alacaktım... Ancak reyon bomboştu :) Görevli arkadaş sağolsun,açılmamış kutulara falan da baktı ama bitmişti...

Hocam teşekkür ederim, sayenizde gitmedim boşuna. :)
  • Az evvel Via/PORT Kipa'dan geldim...Koskoca bir sıfır...Hiçbir şey yok...Gitmeyi düşünen varsa...
  • bugün armada kipaya giden oldu mu .akşam gidicem de bişi kalmadıysa boşa gitmiim diye soruyorum
  • Lüleburgaz kipa'ya gittim ya indirim yok yada ben bulamadım
  • Arkadaslar olan ürünlerde indirimler devam ediyor
    Hatta bugun yeni bir indirim keşfettim, Tamek cam sise 1 litre seftali/kayisi/visne ürünler reyonda bile yoktu, en üst sıradaki raflardan indirtip fiyatını kontrol ettigimde 0,90 olduğunu gördüm ve onlardanda aldım

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s_reis_a

Lüleburgaz kipa'ya gittim ya indirim yok yada ben bulamadım

indirimden ziyade, zaten ürün çeşitliliği yok ki.. bende dedim meyva sularına bakayım da indirim yok dediğin gibi..
  • Atlantis Kipa'ya gidip bakan varsa söylesin.İndirim var mı ve ya ürün kaldı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

arkadaş bari, meyve suyunda, ayranda filan indirim yapsaymış.. bari insanlara faydası olurmuş.. asit içmek için para vermem ben..

Daren meyve suları 1 litre: 75 kuruş
    Dimes cam sise 250 cc meyve suları: 21 kuruş
    Sunpride cam sise 250cc meyve s. : 36 kuruş

Dimes Premium %100 olanlarda indirim yoksa hiç bakmayayım. Diğerlerinde bol miktarda glükoz, ıvır zıvır var.
    Ha evde kola içilmiyor mu evet içiliyor ama 2,5 lt. kola 1 hafta rahat gidiyordur.
    Ayran, maden suyu, meyve suyu (%100), şalgam ezer geçer.

şu aralar 2.250gr yoğurtlar yaklaşık +1 TK kadar pahalı bana göre , 2,5 lt cola en fazla ( çok iyi ayarlamak gerek ) ertesi güne zor kalıyor ( gece 19:00 - 20:00 de açılmış ve hemen kapatılmışsa )

bende dimes meyve suyu alıp - soda ile karıştırıp içiyorum , ICE TEA zaten alıyorum :)) coca cola her zaman zarar ve riskli , ayrıca BEKLEME süresi çok çok az :((

Ek bilgi = BİM - PEPSİ satışı artık yok :((

BİM'de Pepsi satışı niye yok? 1,5 lt satıyorlardı, asiti falan kaçmasın diye ufak alıyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s_reis_a

Lüleburgaz kipa'ya gittim ya indirim yok yada ben bulamadım

indirimden ziyade, zaten ürün çeşitliliği yok ki.. bende dedim meyva sularına bakayım da indirim yok dediğin gibi..

şimdi burgazda her yer kipa oldu gerçi...

• çok iyi indirim ama istanbul merkezde hiç mağazası yok.

ne yapalım.
  • @ Nétwork

Bu hafta BİM e gittim , PEPSİ adına ürün yoktu , personel PEPSİ - BİM artık çalışmayacak dedi. ( İstanbul - kçekmece - şahintepesi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

çok iyi indirim ama istanbul merkezde hiç mağazası yok.

ne yapalım.

İSTANBUL - İKİTELLİ - ARENA PARK = KİPA EXTRA

avcılar - otogar ve bakırköy den çoğu otobüs önünden geçiyor. sanırım zburnu ve yeni bosna dan da kalkan 2 adet İETT si mevcut.
  • quote:

@ Nétwork

Bu hafta BİM e gittim , PEPSİ adına ürün yoktu , personel PEPSİ - BİM artık çalışmayacak dedi. ( İstanbul - kçekmece - şahintepesi )

Yeri değil ama Bim osmanoğlu tatlılarınıda satıştan kaldırmış pepside gittiyse bayaa bi müşteri kaybeder..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler çiğli kipada yok galiba ? ben göremedim bişe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

@ Nétwork

Yeri değil ama Bim osmanoğlu tatlılarınıda satıştan kaldırmış pepside gittiyse bayaa bi müşteri kaybeder..

Yaz döneminde bir ara duruyorlar, Ramazan'da yeniden satışına başlıyorlar diye biliyorum Osmanoglu tatlılarının.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.