Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • batıkent atlantis kipa da var mı ? :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Kipa şehir dışında resmen 8 km, git gel 20 km de ortalama en az 10-15TL benzin yakar, o yüzden bir mantığı yok benim için.

20km ye 15 tl yakıyosan
    100 km de 17,5 litre benzin eder. araba porche yada lamborgini mi ?
  • Kipa express deneyen oldu mu? Ayni fiyat mi?

Atasehir deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük Kipalarda indirim yok arkadaşlar.
  • Forum ankaraya geldim ... Su anda 80 den fazla fruko kutu , tamek portakal kutu ve pepsi kutu kola var yedigun teneke var fiyatlari etikette normal ama kasada degisme ihtimaline karsi 4 adet farkli farkli alcam eger ucuzsa burayi yagmalarsiniz bende oyle yapcam

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Forum ankaraya geldim ... Su anda 80 den fazla fruko kutu , tamek portakal kutu ve pepsi kutu kola var yedigun teneke var fiyatlari etikette normal ama kasada degisme ihtimaline karsi 4 adet farkli farkli alcam eger ucuzsa burayi yagmalarsiniz bende oyle yapcam

Uludağ portakal kutu
    Mandalinata/Narata
    Dimes sise 250cc
    7Up 1 litre

Bunlardan yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: E.Sanchez

Forum ankaraya geldim ... Su anda 80 den fazla fruko kutu , tamek portakal kutu ve pepsi kutu kola var yedigun teneke var fiyatlari etikette normal ama kasada degisme ihtimaline karsi 4 adet farkli farkli alcam eger ucuzsa burayi yagmalarsiniz bende oyle yapcam

Uludağ portakal kutu
    Mandalinata/Narata
    Dimes sise 250cc
    7Up 1 litre

Bunlardan yok mu

Hayir hocam onlardan yok ayrica kola ve meyvasuyuyla kasaya geldim indirim falan olmadi .. Biraktim soguk aldim bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

Kipa şehir dışında resmen 8 km, git gel 20 km de ortalama en az 10-15TL benzin yakar, o yüzden bir mantığı yok benim için.

20km ye 15 tl yakıyosan

Ne alakası var? 1.6 benzinli aracım doğrudur 11-15lt arası yakıyor. 17 litre yakan lamborghini varsa hemen kiralayalım 1 hafta fln.

Aracınızı bilmiyorum ama 1.6 bir aracın 15 litre yakması anormal bir durum.
    Bmw 7 serisinin bile yakıt tüketimi 14 litre civarıyken,1.6 araç 15 litre yakıyorsa sorun olabilir.

• yarın uğrayalım
  • Atasehir kipada indirimden eser yok.

1 lt tamek limonata 2.49TL. Kasada da kontol ettim.

• Konya Kipalar' da indirim yok diyen arkadaş, gerçekten gidip baktın mı yoksa faraziye mi konuştun?

Dünden beri indirim varmış. Ama alan almış. Sabahta koymuşlar stoktan biraz ve bende kalanlardan aldım.

7UP, Tamek 250 cc, NESTEA 330 ml filan aldım kalanlardan...

Konya Selçuklu Kipa

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi

• Sancaktepe Kipada (Supermarket) da indirim yok, bulabildiğim ürünlere kasada baktırdım.
    Nestea 1lt Şeftali
    Dimes 250ml şişe karışık
    7up 1lt pet

... İndirimli ürün alanlar Kipa extralardan mı aldılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 12 Haziran 2012; 19:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Armada kipa da var mı?

Vardi :)))

Sunpride ve sise dimesleri aldim. Arasaniz bir suru sey bulursunuz. Sahane indirimler var.

sunpride ne kadardı hocam. bir de bol bol var mıydı indirimli içeklerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique_82

batıkent atlantis kipa da var mı ? :) teşekkürler

Arkadaşın listesindekilerden hiçbiri yok, şans eseri kitapların yanındaki buzdolabından 10 tane portakal sunpride buldum hepsini aldım
  • tansiyon kalp ve en sonunda seker hastalıgından kansere yol almak istemiyorsanız içinde koruyucu maddeler ve yapay renk kullanılan sentetik içeceklerden uzak durun yoksa bakınız obez ve tansiyon hastası ben..(günde 2 şişe lüpletirdim...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuffguy

tansiyon kalp ve en sonunda seker hastalıgından kansere yol almak istemiyorsanız içinde koruyucu maddeler ve yapay renk kullanılan sentetik içeceklerden uzak durun yoksa bakınız obez ve tansiyon hastası ben..(günde 2 şişe lüpletirdim...)

öncelikle geçmiş olsun hocam. en doğrusunu siz söylediniz bunların bize vereceği şey kısa bir keyif ten sonra zarardan başka bişi değil. 15 sene sigara içtikten sonra sigarayı bıraktım 11 sene oldu bırakalı ama bu sefer de gittik abur cubur cips kola ıvır zıvıra dadandık ya. napıp edip bu tarz şeylerle beslenmeyi bırakmak lazım
  • Allah ın suyunu boya katıp parayla satıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende Adapazarı Kipaya gittim...7 up 1lt yoktu, Nestea 1lt limon vardı sadece oda normal fiyatındaydı...Son kalan 2 Tamek 1lt limonatayı ve son 9 adet Yedigün 1,5 lt Portakalı aldım...Hepsi 5,35 tuttu...

Uludağ Portakal 1,5 lt 0,47 tl...

Adapazarında bize alacak birşey bırakmadın yani öyle mi :) Bişey kalmadıysa gitmeyim şimdi boşuna o tarafa

Benim görüp aldıklarım bunlardı...Ama 250cc lik dimeslerden daha vardı sanırım, belki gözümden kaçan şeylerde vardır...Yakınsa gidin bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

Allah ın suyunu boya katıp parayla satıyolar

Boyamadanda satıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tracy

quote:

20km ye 15 tl yakıyosan

Ne alakası var? 1.6 benzinli aracım doğrudur 11-15lt arası yakıyor. 17 litre yakan lamborghini varsa hemen kiralayalım 1 hafta fln.

Aracınızı bilmiyorum ama 1.6 bir aracın 15 litre yakması anormal bir durum.
    Bmw 7 serisinin bile yakıt tüketimi 14 litre civarıyken,1.6 araç 15 litre yakıyorsa sorun olabilir.

yakabilir normaldir, arkadaşımda 1.6 golf otomatik var, ortalama 65 kuruş yakıyordu, lpg. ye geçti. (aynı şekilde 1.6 astra otomatik) bmw nin yeni nesil motorları zaten az yakar. en önemlisi de konumuz o değil, kipadaki sıcak fırsatlar, saygılar :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.