Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • halkalı arena park kipa ya öğlen uğradım pek birşey yoktu 4 tane 0.87 kuruşluk tamek plus vardı ondan alabildim sadece başkada alınası birşey yoktu. yine geç kaldık galiba
  • 20 şişe sunpride, 20 şişe dimes meşrubat aldım
    http://img420.yukle.tc/image.php?id=9386IMG_1671.JPG#

http://img422.yukle.tc/image.php?id=654IMG_1672.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 12 Haziran 2012; 14:46:28 >
  • İzmir Çiğli/Bornova/Balçova/ForumBornova durumlar nasıl arkadaşlar Karşıyaka'dan hangisinde varsa gidebilirim
  • Armada kipa da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

İzmir Çiğli/Bornova/Balçova/ForumBornova durumlar nasıl arkadaşlar Karşıyaka'dan hangisinde varsa gidebilirim

Bende bekliyorum yarın gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimsonikimsi

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

İzmir Çiğli/Bornova/Balçova/ForumBornova durumlar nasıl arkadaşlar Karşıyaka'dan hangisinde varsa gidebilirim

Bende bekliyorum yarın gidebilirim

Telefonla sorunca indirim olup olmadığını söylemiyorlar mı?

• Bende Adapazarı Kipaya gittim...7 up 1lt yoktu, Nestea 1lt limon vardı sadece oda normal fiyatındaydı...Son kalan 2 Tamek 1lt limonatayı ve son 9 adet Yedigün 1,5 lt Portakalı aldım...Hepsi 5,35 tuttu...

Uludağ Portakal 1,5 lt 0,47 tl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Armada kipa da var mı?

Vardi :)))

Sunpride ve sise dimesleri aldim. Arasaniz bir suru sey bulursunuz. Sahane indirimler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 12 Haziran 2012; 16:00:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğli kipada varsa bende gideyim bari giden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

çiğli kipada varsa bende gideyim bari giden var mı?

Arkadaşlar eğer imkanınız varsa kendiniz gidin bakın, zaten stoklar aşırı değil, mesela dün mandalinata 100 lerce vardı, bugün bir tanıdığa söyledim beraber gittiğimizde son 6 kalan mandalinatayı alabildik ancak. Alan bir kaç tane almıyorki deve yüküyle yüklenip gidiyor, yanında gittiğim arkadaş mümkün olsa paletle kaldıracaktı içecekleri.

Bu arada Bolu Kipa da Sıcak Fırsatlar bölümünden kişilerle karşılaştım, sepetlerinde sadece ilk mesajda belirttiğim indirimdeki ürünler olunca direk sordum DH de mi gördünüz diye

Çünkü bu bir kampanya değil ve hiç bir yerde duyurusu/ilanı yapılmadı, kaldı ki reyon görevlileri bile durumun farkında değil, indirimi benden öğrendi oradaki reyon görevlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 12 Haziran 2012; 16:36:14 >

• Çanakkale kipadaydım biraz önce, öncelikle bir market ancak bu kadar dağınık olabilir. Hemen hemen heryerinde içecek çeşitleri vardı mağazanın. Dolayısıyla bütün marketi gezdim. Ancak birtek dimes 250ml cam şişe kayısı bulabildim. Ondan da 10 adet vardı. Başka bişey bulamayınca hepsini aldım. 1 tanesini şimdi içtim güzelmiş. Nestea den eser yoktu. Tamek in de küçük şişe limonatası vardı ama buradaki büyüğüyle aynı fiyattaydı. Birde etiketine bitmeden alın yazmışlar. Elektronik bölümünde az kaldı 8 liradan bütün logitech m325 leri alacaktım. Ancak o da yanlış etiketin altındaymış. Her zamanki kipa işte. Neyse sonuç olarak teşekkürler haber için.

Ekleme: Birde naren diye bir markanın meyve suları vardı 1 lt lik. Fiyatı 75 kuruş gibi birşeydi. Güvenemedim ilk kez görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 12 Haziran 2012; 16:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Çanakkale kipadaydım biraz önce, öncelikle bir market ancak bu kadar dağınık olabilir. Hemen hemen heryerinde içecek çeşitleri vardı mağazanın. Dolayısıyla bütün marketi gezdim. Ancak birtek dimes 250ml cam şişe kayısı bulabildim. Ondan da 10 adet vardı. Başka bişey bulamayınca hepsini aldım. 1 tanesini şimdi içtim güzelmiş. Nestea den eser yoktu. Tamek in de küçük şişe limonatası vardı ama buradaki büyüğüyle aynı fiyattaydı. Birde etiketine bitmeden alın yazmışlar. Elektronik bölümünde az kaldı 8 liradan bütün logitech m325 leri alacaktım. Ancak o da yanlış etiketin altındaymış. Her zamanki kipa işte. Neyse sonuç olarak teşekkürler haber için.

Ekleme: Birde naren diye bir markanın meyve suları vardı 1 lt lik. Fiyatı 75 kuruş gibi birşeydi. Güvenemedim ilk kez görünce.

Büyüğüyle ayni fiyat olduğunu kasadan mi söylediler?
    Sanirim etikette yazani okuyup vazgeçtiniz
    Keske sorsaydınız çünkü dediğim gibi kasada farklı çıkıyor fiyatlar, etiketler güncel degil

Bu arada Naren mi Daren mi?
    Daren ise gayet güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 12 Haziran 2012; 17:06:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: ulex

Çanakkale kipadaydım biraz önce, öncelikle bir market ancak bu kadar dağınık olabilir. Hemen hemen heryerinde içecek çeşitleri vardı mağazanın. Dolayısıyla bütün marketi gezdim. Ancak birtek dimes 250ml cam şişe kayısı bulabildim. Ondan da 10 adet vardı. Başka bişey bulamayınca hepsini aldım. 1 tanesini şimdi içtim güzelmiş. Nestea den eser yoktu. Tamek in de küçük şişe limonatası vardı ama buradaki büyüğüyle aynı fiyattaydı. Birde etiketine bitmeden alın yazmışlar. Elektronik bölümünde az kaldı 8 liradan bütün logitech m325 leri alacaktım. Ancak o da yanlış etiketin altındaymış. Her zamanki kipa işte. Neyse sonuç olarak teşekkürler haber için.

Büyüğüyle ayni fiyat olduğunu kasadan mi söylediler?
    Sanirim etikette yazani okuyup vazgeçtiniz
    Keske sorsaydınız çünkü dediğim gibi kasada farklı çıkıyor fiyatlar, etiketler güncel degil

Bu arada Naren mi Daren mi?
    Daren ise gayet güzeldir

2 tane vardı zaten. Okutmaya lüzum görmedim. Doğru evet darendi. Yaklaşık 15-20 tane vardı sanırım.

• Balçova Kipa'da varsa gitmek istiyorum , 30-45 dakika yol buradan , gidipte indirime rastlayan var mı?
  • Güzel fırsatmış. Yakınlarda yok maalesef.
  • Nestea 1 lt seftali/mango haricinde limon varmı indirimde. Ankara forum'a bakan oldumu.
  • izmir çankayda baktım, hiçbirşey bulamadım.
  • izmir bucada 3 kipaya baktım hiç birinde bişey yoktu 7up gazoz hiç yoktu indirimli indirimsiz hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Nestea 1 lt seftali/mango haricinde limon varmı indirimde. Ankara forum'a bakan oldumu.

Yarim saate ordayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bende Adapazarı Kipaya gittim...7 up 1lt yoktu, Nestea 1lt limon vardı sadece oda normal fiyatındaydı...Son kalan 2 Tamek 1lt limonatayı ve son 9 adet Yedigün 1,5 lt Portakalı aldım...Hepsi 5,35 tuttu...

Uludağ Portakal 1,5 lt 0,47 tl...

Adapazarında bize alacak birşey bırakmadın yani öyle mi :) Bişey kalmadıysa gitmeyim şimdi boşuna o tarafa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.