Şimdi Ara

Kipa da çok SOĞUK içecek indirimi! (Cidden sudan ucuz!) Yeniler eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
15.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah hepsinde geçerlidir. İzmirde bu fiyatlardan alan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

Ankara Panora Kipada aynı fiyatlar.

hocam panora da ürün stoğu nasıldı gördüğünüz kadarıyla yani bol bol var mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

coca cola ne kadar

Coca colaya bakmadım ama ondada olabilir belki indirim.
    Yarın tekrar gideceğim içecek almaya, dolabın birini doldurdum diğerinide dolduracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

Yarın uğrayayım, sağol bilgi için.

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Nestea, Fuse tea oldu galiba, elindekileri bitiriyor olabilirler, batıkent kipada varmıki bu indirimler? Gerçi 3x6 fuse tea aldım tıkla kazandan ama sıcaklar bastırmaya başladı dayanmaz stok

Yok öylebirşey, Fuse tea coca-colanın çıkardığı ürün.

Bilgi olması için ekliyeyim, var öyle bişey hocam.
    Nestea yi de Cocacola üretiyor(du) ve Nestle ile olan iş birliğini karşılıklı bitirmesi sonucu Fuse Tea yı üretmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 11 Haziran 2012; 22:54:43 >

• yarın kipaya uğramak lazım, 7up denemiş oluruz hem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

7up 1 Lt hiç kalmamıştı. Yarına gelir mi bilmem. Ben indirimli olarak Tamek Plus 1 Lt (Portakal+Havuç+Limon) 0.87 TL'den aldım ve bol miktarda vardı. Tamek'in 1 Lt limonataları vardı ama son kullanım tarihi çok yakındı. (0,56 TL gibi bir fiyat vardı. ) Eğer yeni tarihliler varsa stoklarında alınmaya değer. 0,20 lt'lik cam şişe Dimes Buzz limonatalardan fazlaca vardı. Tamek Kayısı 1 Lt cam şişeler 0,90 TL idi. Fiyatlar iyi gibi ama raflar göz doyurucu değil açıkçası. Yakınsanız arada kontrol etmekte fayda var. Çünkü etiketler bugün değişmiş. Aldığım Tamek Plus'un rafta unutulan bir hafta önceki etiketindeki fiyat 1,87 TL olarak görünüyordu. Nestea ve Dimes kutu içecekler yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 11 Haziran 2012; 23:06:51 >

• quote:

quote:

quote:

7up 1 Lt hiç kalmamıştı. Yarına gelir mi bilmem. Ben indirimli olarak Tamek Plus 1 Lt (Portakal+Havuç+Limon) 0.87 TL'den aldım ve bol miktarda vardı. Tamek'in 1 Lt limonataları vardı ama son kullanım tarihi çok yakındı. (0,56 TL gibi bir fiyat vardı. ) Eğer yeni tarihliler varsa stoklarında alınmaya değer. 0,20 lt'lik cam şişe Dimes Buzz limonatalardan fazlaca vardı. Tamek Kayısı 1 Lt cam şişeler 0,90 TL idi. Fiyatlar iyi gibi ama raflar göz doyurucu değil açıkçası. Yakınsanız arada kontrol etmekte fayda var. Çünkü etiketler bugün değişmiş. Aldığım Tamek Plus'un rafta unutulan bir hafta önceki etiketindeki fiyat 1,87 TL olarak görünüyordu. Nestea ve Dimes kutu içecekler yoktu.

teşekkürler hocam

• Fusetea,Nestea'nin yanından bile geçemez bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam

viaport KIPA durum nedır arkadaslar bılgı sı olan varmı???

• yarin karşımızdaki express bakayim olmadi extraya gideriz teşekkürler.
  • Fiyatlar şaka gibi gerçekten. Harbi sıcak fırsat olmuş. Gidip alabildiğine meyve suyu gazoz almak istiyorum ama işte kipa uzak.
  • Bütün kipalarda geçerli mi bu stok yapmak lazım eve
  • Bende bugün Bursa Nilüfer Arena Migrosta bişiy gördüm, paylaşayım..

10 tl alkolsüz içeceklere 2 tl indirim

Yedigün 1 lt tanesi 1 liradan stokladım...Diğer Migroslarda geçerli mi bilmiyorum ...Bilginize
  • denizlide kipa nerede var giden oldu mu hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Armada kipadayım sağolasın
  • sudan ucuz olması mecaz değil, kipa gerçekten 0,5 Lt pet suyu en pahalı satan hipermarket, reyonlarında 0,59 krş altında su bulunmuyor.
    Tesco satın almadan önce Kipa ülkedeki en ucuz süpermarketti, tıpkı satılmadan önce Tansaş'ın olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duykan_bs

Bende bugün Bursa Nilüfer Arena Migrosta bişiy gördüm, paylaşayım..

10 tl alkolsüz içeceklere 2 tl indirim

Yedigün 1 lt tanesi 1 liradan stokladım...Diğer Migroslarda geçerli mi bilmiyorum ...Bilginize

1.5 litre alsaydın..o da 1 liraya geliyordu..
  • balıkesir kipa extra da da var mı acaba?
  • Ben pazar günü Forum Kipadan 7UP almıştım. 90 krş idi fiyatı. Bütün kipalarda geçerli mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Ben pazar günü Forum Kipadan 7UP almıştım. 90 krş idi fiyatı. Bütün kipalarda geçerli mi acaba?

Arkadaşlar dediğim gibi ben tesadüf eseri, öyle gezmeye gittiğimde fiyatları gördüm ve satın aldım içecekleri.
    Herhangi bir duyuru, afiş, reklam görmedim, Bolu daki Kipa da böyle, Ankarada da böyle imiş, sizde sizin şehrinizdeki/muhitinizdeki Kipa ya gidip bilgi verirseniz daha sağlıklı olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.