Şimdi Ara

kipa gozume takilanlar pringels /pc gamepad / nutella (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Towerandme

quote:

Orijinalden alıntı: delgado1010

hp pavillon i3 masaüstü bilgisayar 499 tl. deskop bilgisayar ben aldım hızı gayet iyi 900-1000 tlden buralara düştü

hocam ben baktım kipanın güncel broşürlerine ama dediğiniz ürünü göremedim eğer internetten baktıysanız link alabilir miyim

Hangı kıpada gordunuz bu bılgısayarı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

piyasa hep manisa üretimi nutella kaynıyo..ithal gelen polonya üretimini nerden buluruz hacılar?

Bu manisa üretimi olayı nedir? ben bilmiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balomer

bir kg patates 1.5tl 300gr cips 3.60 tl

ohoo sizin mantığınıza göre biz pizza da yemeyelim, iskender de hatta pasta börek baklava, hazır olan hiçbir gıda tüketmeyelim tasarruf edeceğiz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

quote:

Orijinalden alıntı: balomer

bir kg patates 1.5tl 300gr cips 3.60 tl

ohoo sizin mantığınıza göre biz pizza da yemeyelim, iskender de hatta pasta börek baklava, hazır olan hiçbir gıda tüketmeyelim tasarruf edeceğiz diye.

onlarda bizim yüzümüzden pahallı işte kapitalizm kazansın insanlar zehirlensin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

piyasa hep manisa üretimi nutella kaynıyo..ithal gelen polonya üretimini nerden buluruz hacılar?

Bu manisa üretimi olayı nedir? ben bilmiyorum?

Ferrero fabrikası Manisa da açıldı ve artık nutella üretimine de başladı. Piyasada bolca Manisa üretimi görmeniz o yüzdendir.
  • ekim ayından itibaren satılmaya başlayan manisa üretimlerinde, o yıllardır satılan italya üretimlerindeki efsanevi tadı bulamadığımız ürün.
    diğer ünlü kakaolu fındık ezmelerinden çok çok da farklı değil artık.
    acilen kendilerine ve manisa üretimlerine çeki düzen vermeleri, o alışılan efsane tadı manisa üretimlerinde de tutturmaları gerekiyor, yoksa insanlar yavaş yavaş o nutella fanatizminden, kendileri de farkında olmadan uzaklaşacak.
  • nutella yerine sarelle kakaolu fındık kreması ve torku banada öneriyorum.
    sarelle nutelladan daha pahalı yalnız. ikisi de doğal şekerden yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.