Şimdi Ara

kipa gozume takilanlar pringels /pc gamepad / nutella

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyfel marka pc game pad 5 tl titreşim ve analog tus yok..
    Pringels kirmizi / yesil renk 2 li paket 7.90
    Doritos ruffles lays 311 gr 3.60
    Nutella 750gr 10.90

Cok cok sicak degil ama kimilerinin isine yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pringles tane 6 liraya cikmisken bence cok sicak

• özdilekte de indirim var ikili pringlesda bu ara bu fiyata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de olan varsa Gıda Çarşı'sında 2'li paket 5 lira.
  • toblerone 400gr 5.45i de unutmayın.
  • hp pavillon i3 masaüstü bilgisayar 499 tl. deskop bilgisayar ben aldım hızı gayet iyi 900-1000 tlden buralara düştü
  • Pringles köy bakkalında bile 5 TL şu an. Kipa 'da 3.50 TL 'ye bulup rafın bir kısmını boşalttığımı hatırlıyorum
  • bir kg patates 1.5tl 300gr cips 3.60 tl

• pringless iyiyimiş gerçekten.. bu arada , kipa da kampanya var. doritos chetos lays vs bunlardan 7.5 tl lik alışveriş yaptığınızda 1 adet çekiliş kodu kazanıyosunuz. 7.5 ve katlarında daha çok kazanıyosunuz. bizim buyrada kipa yok. yarışma olayı sağlam. baya bişey veriyolardı 20 tane iphone 5 heralde. sanmıoyorum çok katılım olacağını. bi 75 liralık alışveriş yapsanız cips alışverişi 10 tane çekiliş hakkı. sağlam olur. hem yılbaşı içinde çerez ihtiyacı g iderilmiş olur. netten aratın yarışmayı veya kipaya sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1010

hp pavillon i3 masaüstü bilgisayar 499 tl. deskop bilgisayar ben aldım hızı gayet iyi 900-1000 tlden buralara düştü

hocam ben baktım kipanın güncel broşürlerine ama dediğiniz ürünü göremedim eğer internetten baktıysanız link alabilir miyim
  • bizim burada mopaslarda nutella bir ara 9.9 di simdi peynircilerde baktim yine 9.9 dan veriyorlar ama bu palm yagi davasindan dolayi sogudum nutelladan
  • Bizim toptan marketlerde fiyatlar inanılmaz düşük arkadaşlar bana söylemişlerdi kulak ardı etmiştim geçen gittim onlu selpak 2,5 lira saka su 5L 1,20 lira şiddetle tavsiye ederim sadece ilk seferde isim adres verip kayıt olmanız gerekiyor o da ücretsiz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İzmir'de olan varsa Gıda Çarşı'sında 2'li paket 5 lira.

neyyyy hangi dükkan nerede? yolum düşüyor arada stoklarım olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

İzmir'de olan varsa Gıda Çarşı'sında 2'li paket 5 lira.

neyyyy hangi dükkan nerede? yolum düşüyor arada stoklarım olmazsa

Göğüs Hastanesinin oralarda çarşının girişinde kalıyor , dükkan ismi falan hatırlamıyorum , 3-4 ay önce aldım ancak toptancıların olduğu bir yer olduğu için muhtemelen hâlâ aynı fiyattır olsa olsa 50 kuruş zam gelmiştir. Artık almıyorum ben spora başladım , beslenmeyi değiştirdik haliyle , çok canım çekerse 40 gr. olanlardan alıyorum.

• piyasa hep manisa üretimi nutella kaynıyo..ithal gelen polonya üretimini nerden buluruz hacılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Pringles köy bakkalında bile 5 TL şu an. Kipa 'da 3.50 TL 'ye bulup rafın bir kısmını boşalttığımı hatırlıyorum

O nası bi köy bakkalıymış hocam pringles satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@
    quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum
    Pringles köy bakkalında bile 5 TL şu an. Kipa 'da 3.50 TL 'ye bulup rafın bir kısmını boşalttığımı hatırlıyorum

O nası bi köy bakkalıymış hocam pringles satıyor
    Balıkesir'deysen adres verebilirim hocam : ))
  • O artık zor...Ancak kıyıda kenarda kalmış marketlerde raf diplerinde falan bulunur...Bir de ufak boydaki ürünlere bakın,onlarda şans daha fazla...
  • Tespolarda tanesi 3.70'ti en son aldığımda.
  • pringels Ankara çağdaş markettede 7,90 yılbaşı heryerde indirime girer artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.