Şimdi Ara

KİPADA SATILAN AİRCOOL KLİMA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gezerken gördüm fiyatıda oldukça uygun sizce nasıl kullanan varmı düşük bütçe ile bu işten kurtulmak isteyenlere önerebilirmisiniz düşünceniz nedir..gerçi kaliteli markaların yanında elbette bir kıyas
    olmaz ama en azından bu katagorideki klimalar bazında kullanmak isteyenlere tavsiyeniz ne olur..

12 lik montaj dahil 370 ytl
    24 lük montaj dahil 700 ytl

• aman kardeşim almadıysan sakın düşünme bilederim servislerin başının dertte olduğu bi klima çalışma sesi çok yüksek arıza olayıda çok daha detaylı bilgi istersen msn adresim suat-kyz@hotmail.com
  • eski bi yazı fakat cevap vermek istedim. yaz kış kullanıyorum ve gayet memnunum hatta hatta elektrik faturalarıda inanılmaz düşük geldi. iş yerinde kullanıyorum ve az maliyetle kurtulmak için ideal bence.. daha sonra arkadaşımın kafesine 3 tane daha aldık oda hiç şikayetçi değil. zaten bu yazıyıda tekrar bi piyasa araştırması yapmak için arama yaparken karşılaştım. şimdi gidip 24.000 lik almayı düşünüyorum gerçekten çok şiikayetçi olan varsa yazarlarsa sevinirim belkide şansım yaver gitti geneli kötüdür bilemem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvali17 -- 20 Şubat 2009; 13:48:01 >
  • ucuz etin yemeği iyi olmaz.

hastaneyi boylarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.