Şimdi Ara

KİRA kaç para veriyorsunuz? eviniz nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeşilköyün neresinden haci ? bende ordayimda . biz 1250 falan veriyoruz 2+1.Cadde üzerinde ama.Herşey var ve çok yakin.3 dk lık mesefade tren var.sahil 2 dk mesefade.etrafımızda 3 market 2 tekel var.herşey cok yakin güzel ama kira fazla tabi.
    quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

İstanbul/Yeşilköy

3+1 ev 1.500 veriyoruz bu ay sonu cıkıacaz
  • quote:

İstanbul/Yeşilköy

neden çıkıcaksınız maddi sıkıntıdan dolayımı?
  • benimde 10 yıldır kira derdim yok çok şükür ayrıca 600 lirada kira gelirim var
  • Çok şükür baba evinde takılıyoruz. Kira derdimiz yok.
  • 320 TL (bıktım lan kirada oturmaktan.başkasının evinde oturmaktan.)
  • Üsküdar 3+1 600 TL
  • kendi evimiz
  • Denizli. Kendi evimiz. 4+1. 150m2
  • 3+1
    520 kira
    90 yakıt
    muğla
    ögrenci evi
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

yeşilköyün neresinden haci ? bende ordayimda . biz 1250 falan veriyoruz 2+1.Cadde üzerinde ama.Herşey var ve çok yakin.3 dk lık mesefade tren var.sahil 2 dk mesefade.etrafımızda 3 market 2 tekel var.herşey cok yakin güzel ama kira fazla tabi.
    quote:

İstanbul/Yeşilköy

Trene bakan tarafı zaten tren sesinden kurtulcam - hatboyu

@ maddi sııntı mı diye soran arkadaş

bize adam oturun demişti annem hatta herşeyini yaptırmıştı ev bok gibiydi annemler yaptırdı herşeyi sonra bu sene adam oğlumu evlendircem çıkın evden dedi oğluda ben ede oturmam deyince adam evi satcakmış işte bizde çıkıcaz

neden ağlama smileyi koydunuz deyince herkes 500 tl fln deyince bizimki 1.500 oha dedim

• Ankara-Kızılay

lojmanda kalıyoruz.200 civarı kira veriyoruz.merkezi sistem.yol parası derdi yok.ev biraz küçük ama yetiyor.Kızılayın ortasında mangal yapma şansımız var
  • 3 oda 1 solan kendi 4 katlı apartmanımız..Ama sanmayın 4 düde bizim Giriş Katta kiracı 2. katta halam 3. katta biz en üst kat babannem..Ve istanbul kartal cevizlide oturuyorum..Carrefoura çok yakın metro yapılıyor..Evler lüx daire oluyor..Dünyanın en büyük adelet sarayı yapılıyor.Bizde en alt kattan 400 yada 450 alıyoruz ama cevizli tamamıyla tamamlansın adelet sarayı bitsin vs vs kiralar uçucak..Biz uçurmasakta etrafta zattürü zutturi evlerden 500 tl istiyorlar..
  • Normalde kendi evimiz var şükür ama eniştem şehir dışında iş bulunca ablam da onunla gitti, eşyaları koyacak yer olmayacağı için iki kişilik ev kiraladık.
    İstanbul
    1000 TL(Yarsını bizim evdeki kirayla veriyoruz yarsını ablamlar veriyor)
    Dublex 160 m2 4+1 2 banyo +teras
    Bina 7,5 aylık ama sanki kullanılan malzemeler biraz kötü
    Ama yeri güzel Minibüslere 5 dk. Otobüslere 2 dk. yürüyerek.
    Eski evde otobüse yürürken 15 dk. gidiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 18 Ağustos 2009; 10:06:24 >

• adam kaç para kira veriyorsunuz diye soruyor "kirada oturan arkadaşlara". siz kirada değilim, sıfır lira veriyorum falan yazıyorsunuz. çok enteresan harbiden.
  • allaha sukur kira derdimiz yok.kiracı olanlarada inş. ödeme kolaylığı verir Allah
  • 3 oda 1 salon büyük mutfak odalar çok büyük kaloriferli manzara arka taraf orman ön taraf deniz-di artık zar zor görünüyor kira 400. Rize

+ Istanbul Kartal'da evimiz var 2 oda 1 salon odalar geniş ev ferah 7. kat adalar manzaralı 490 kira ödeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chirico -- 18 Ağustos 2009; 10:36:59 >
  • İstanbul/Kozyatağı
    4+1
    1500 Lira

Kendi evi olmasına rağmen oturmayan tek aileyizdir herhalde neyse babamı ikna ettik satıp bir ev alıp oturacağız bu kiradan da kurtuluruz artık
  • Bizim aile 6 katlı bir öğretmen lojmanında oturuyoruz kalöferli 3+1 150 tl
  • Ankara - Kurtuluş 2+1 Dayalı döşeli zemih kat daire 600TL.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.