Şimdi Ara

Kira sözleşmesi bitmeden evden çıkmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 aylık bir sözleşmem var 7 ayı doldu fakat başka bir şehirde okuyacağım için evden çıkmak durumundayım . 1 ay önceden ev sahibine bildirdim fakat kalan 5 aylık kirayı alırım diyor . Sözleşmede erken çıkmak isteyen kiracılar 1 aylık kira bedeli ödemek zorundadır gibi bir madde var . Bu ayın 31'inde bir aylık kira verip çıkacağım dava etmesi durumunda kalan ayları da alabilir mi? Ayrıca burası bir apart yani vergi vermesi gereken ticari bir kuruluş fakat ödediğimiz kiralar için bize fatura kesilmiyor işleri yokuşa sürüp kabul etmemesi durumunda bunu koz olarak kullanabilir miyim?

• güncel
  • güncel
  • Hocam senin iş biraz karışık. Kira sözleşmeniz var mıdır? Bir ay önce bildirim yaptın ama bunu resmi kanaldan mı yaptın? Yoksa sözlü olarak söyledin de kaydını almadın mı? Pek senin lehine değil durumlar. Eğer o apartta aynı koşullarda kalacak bir öğrenciye devredersen kira bedellerini ödemezsin. Ev sahibi bunu kabul etmiyorsa kira bedellerini isteyemez. Adamı yokla ben kendi yerime birini buldum gelip o kalacak ne diyorsun falan de. Kanuni hakkım var falan bir iki avukata danışmış gibi konuş. Ama yapacağın işlemleri yazılı olarak yapmayı unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartta kalıyorsan durumu bulunduğun bölgenin kaymakamlığına gidip anlat,yardımcı olucaklardır.Sonuçta zevk için apart değiştirmiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmede ne yazıyorsa o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.