Şimdi Ara

kira sözleşmesi evden çıkmak öğrenci yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İmzaladığın şey kira sözleşmesi ise , geçersizliklik veya iptal edilebilirlik durumu var . Birden fazla imza attıysan eğer senet olabilir , o konuda pek imkanın yok gibi . Ama senet haricinde herhangi bir durumda geçerli bir yalan ile ,bir arkadaşın dediği gibi ; alkollü idim , okumadım , hızlıca imzala diye zorladılar , imzalamam için zorladılar , tehdit ettikleri için imzaladım tarzı bir şey dersen , eğer dava açılmışsa bu davayı iteleyebiliyorsun , kiralayan hala dava üzerinde duruyorsa , 10 senelik erteleme sonucu dava iptal edilecektir .

Başka bir senaryo ise ; bu adamla eğril doğrul bunu tava getir ses kaydı yaptır. Cezai hüküm doğuracak şeyler söyletmeye çalış .

Bir diğer senaryo ise ; Bir kaç arkadaşına sigara parası ver , arkadaşların biraz tartaklasın adamı .
  • hafta içi ilk iş vergi dairesine gidip adamı şikayet et bakalım güzel 1 inceleme gerçirsin kaç kıllık ceza veda vergi borcu çıkar görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romulus70 -- 23 Ocak 2015; 22:16:00 >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. Üniversitede Hukuk fakültesinde okuyan bir arkadaşınız ya da karşılıklı sözleşmeler konusunda bilgili bir arkadaşınız varsa beraber gidin ve onu avukatınız olarak tanıtın. Kirayı elden teslim alarak zaten yasal olmayan bir iş yapıyor, ayrıca sözleşmeye sadık kalmayarak sonradan bir kişi daha almış eve. Anlaşma sağlayamadan masadan kalkarsak hakkınızda dava açacağız, bu işi burada bitirelim diye söyleyin. Kendinize hakim olun adama ya da evine zarar vermeye kalkmayın haklı iken haksız duruma düşersiniz. Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. Adam babama dava açmış fakat babamın ne bir imzası var ne sözü. Evdeki bir arkadaş ev sahibine laf götürüyormuş babamın ismini cismini vb. Herşeyi o yetiştirmiş aradım çocuğu laf ettim aileme ve bana kûfür yağdırdı gidince onu bi güzel pataklayacağım evde geri kalan herkes destekçim benimle ev sahibinin yanına konuşmaya gelecekler ve bizi kandırıp imzalattığı kağıt hakkında sert konuşacaklar ilginiz alakanız için teşekkür ederim. Birde ev sahibi hakkında yapacağım işlemleri öğrenmiş acaba vergi dairesi yani kira işini apart işini örtbas edip sözleşmeyide değiştirip madde ekliyip çıkaramaz değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem iş karıştı kira 300 lira gösteriyorsa bankadan 300 lira ödeyin başka para da ödemeyin.Zaten istemeye hakkı yok.Tüm evin kirası 300 lira.Çünkü sözleşme öyle.Ne şikayet edebilir ne itiraz edebilir.
  • Bence onu da dövmeyin onun da ne yapacağı belli olmaz, aynen yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi 300 lira ödeyin, bizim millet mahkeme lafını duyunca tırsar o da öyle korkutmaya çalışıyor, elinizden geleni ardınıza koymayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.