Şimdi Ara

kiracı kira vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Annesine söle.
  • anesıne soyle nasıl bı cevap bu boyle yokmu forumda bı avukat bı akıl verecek
  • Ya ne yapacaksın git polise. Kiracı deme direk de ki evime yerleşmişler çıkmıyorlar. Ya da gir içeri eşyaları kapının önüne at çilingir çağır kilidi değiştittir sonra ara de eşyaların kapıda gel al diye. Sen de hiç gitme oraya. Parayı almaya da uğraşma alamazsın. Vermeyeceği belli. Hiç yanına yaklaşma 1 hafta falan gitme oralara. Alsın eşyalarını gitsin. Eğer sen de gidersen kavga mavga çıkabilir. Kan bile akabilir.
  • ayda 500 tl tık tık tık veririm bu parayı vermeyene kolay gelir söylemesi
  • mülkiyet hırsızlıktır, üstüne gitme garibanın
  • evden çıktığı bir zaman eve gir kilitleri değiştir tekrar geri geldiğinde siz kimsiniz dersin kiracınızım derse hani sözleşme dersiniz

en fazla 3 aylık beleş oturtmayla kalırsınız
  • Şunu söyliyeyim evin içine girme,adamı dövme yada kilit değiştirme gibi şeyler haneye tecavüzdür haklı iken direk haksız duruma düşersiniz.

2 yıl önce bizi de uğraştırmıştı birisi.6 ay mahkeme süreci kira vermedi (1800 TL), 500 TL elektrik su taktı, evin içini de harap etti (500 TL) bunun üstüne mahkeme masrafları protesto masrafları da bize kaldı.Dükkanını şirkete çevirmiş icraya gidilemiyor.İnsafa geldi de çıktı mahkeme 1 yıl daha devam ederdi...

Ne yapın edin evinize girecek kişiyi araştırın nerden geldiğini ettiğini işini felan...
  • adam kirada oturuyor gözükuyor icra sebebi kiracı olup kira vermemesi polişse sordum haneye tecavuz olur diyor habersiz yapsan evde para vardı calmıslar der gene uras haksız duruma dus
  • ramazanda atma yazık gunahdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbg

adam kirada oturuyor gözükuyor icra sebebi kiracı olup kira vermemesi polişse sordum haneye tecavuz olur diyor habersiz yapsan evde para vardı calmıslar der gene uras haksız duruma dus

aga o ev sizin değil mi, nasıl haneye tecavüz oluyo ,onların orda kiracı olduğuna dair bi belgede yok sanırsam nasıl kendi evine girince haneye tecavüz sayılıyo, onların yaptıkları haneye tacavüz değil mi?
  •  kiracı kira vermiyor
  • Beter olun devletten 3-5 kuruş vergi kaçırmak için böyle uğraşır durursunuz işte
  • şimdi önümüzdeki seçenekler şunlar
    1-adama yeni bir eve taşınması için ihtiyacı olan para verilip çıkartılır.
    2-kaymakamlığa gidip evimi zorla işgal etmişler diye şikayetçi olunabilir.bu süreç ne kadar sürer bilemiyorum
    3-noterden ihtarname çekilebilir.olay mahkemelik olursa kiracıya 6 ay evi boşaltması için süre tanır mahkeme.
    4-elektrik,su,doğalgaz gibi sayaçlar sizin üzerinize ise kapatırsınız,kiracının üzerine ise önce kendi üzerinize alıp ardından kapatabilirsiniz.
    5-çek-senet işleri kovalayan mafya tipi adamlara bu işi havale edebilirsiniz devamlı kiracıyı rahatsız eder canından bezdirirler.
    6-kiracıyı kandırıp pencere doğramalarını değiştireceğim dersin pencereleri doğramalarıyla beraber söker ama geri takmazsın.
    7-bütün camları kendini ele vermeden paramparça edersin.kiracı zaten evin tüm camlarını taktıramaz taktırırsada yine tümünü tuz buz edeceksin.
    not:kanun kiracılar lehine düzenlenmiştir.bazı art niyetli kiracılar bunu kullanarak kiralarını ödememekte ve ev sahibi çıkarmak istediğinde çıkamam param yok diyerek şantaj yapmakta ve para kopartmaya çalışmaktadır.bana böyle birşey yapsalar adam çaresizse mahçupsa ezilip büzülüyorsa idare ederim ama arsız utanmaz şerefsiz ise dünyayı başına yıkarım.anasını ağlatırım.o eve girdiğine gireceğine pişman ederim.hayatını cehenneme çeviririm.yazılı kanunlar ondan yana olabilir ama yazılı olmayan kanunlarıda öğretirim o ite.sinirlendim şimdi.3 kuruş akılları var milletin mülkünü işgal ediyorlar.

• Elden kira alırsanız sözleşme yapmassanız öyle olur devletten para kaçırmayın devlet arkanızda olsun .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Meaning -- 17 Ağustos 2010; 19:19:28 >
  • Kirayı ne yapacan.Bırak misa versin.
  • kira kacırdıgımızı nerden sallıyon kiranın vergisi sene sonunda yatar ole g sallama
    kiraya verecekseniz tanıdıga cok guvendiginize verin
    haneye tecavuz sayılır cunku adam gırdigi ilk ay kendini dairede oturuyordiye kaydettirdi bende sahittim
    varsa bilen cözğmü hukuktan anlayan cvp bekliyorum
  • niye banka işi yapmadınız işinize gelmedi demi 500 e kiraya veriyorsanız devlete 250 gösteriyornuzdurr allah bilir...
  • ne kolay iftira at senle lafkavgası yapmıycam yepyeni evi 1 katımız ilk kiracımız 300 l verdık bunun sebebıde adam sokakta kalmıstı eskı ev sabıhı atmıs zor durumda dıye aldık evın ederı en az 350 verende vardı lakın aileyi gozumuz tutmamıstı ama kısmet yıne koftı cıktı
  • bence haneye tecavüz olmas kendi evin sözleşme falan imza bilmemne yok ortada istediğin zaman çıkarma hakkın var. tapusu sende değil mi evin.o kiracı ne hak iddia ediyo acaba. kendi evime giremiyorsan nasıl bir adalet ki bu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.