Şimdi Ara

kiracı kira vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kiracımız kirayı ödemiyor yazılı bir sözleşmede yok parayı elden alıyorduk icraya verdik 20 temuz da şimdi sonuc bekliyoruz
    kiracı cıkmamak icin elinden geleni yapıcak gibi param yok diyordu şimdide 6 aylık peşin verdim diyor
    hem yeni evi verdik elektirik su actırdık icra icinde para harcadık sadece zarar adam nasıl evden cıkara biliriz en kolay yolu nasıl olur
    imla hataları olabilir klavye bozuk nokta bile cıkmıyor kusura bakmayın

• Merhaba arkadaşım aynı sorun 1 ay önce bizdede vardı kiracı 6 ay evde para vermeden oturdu biz 4. ayda mahkemeye başvurduk bize icra davası açmamız sölendi açtık ve 200 tl ye yakında para orda harcadık sonunda icra geldi ama icranında yapabildiği sadece onun eşyalarını alabilmek.Onu evden dışarı atmıyor yada sözleşme imzalıyosunuz ama onun için karşı tarafın istemesi lazım zorla hiç bişe yaptırmıyolar.Keşke bi sözleşme yapsaydınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaannn_

Merhaba arkadaşım aynı sorun 1 ay önce bizdede vardı kiracı 6 ay evde para vermeden oturdu biz 4. ayda mahkemeye başvurduk bize icra davası açmamız sölendi açtık ve 200 tl ye yakında para orda harcadık sonunda icra geldi ama icranında yapabildiği sadece onun eşyalarını alabilmek.Onu evden dışarı atmıyor yada sözleşme imzalıyosunuz ama onun için karşı tarafın istemesi lazım zorla hiç bişe yaptırmıyolar.Keşke bi sözleşme yapsaydınız..
    http://forum.donanimhaber.com/Ev_sahibine_kirayi_odemiyorum/m_42177158/tm.htm

hanginiz fake siniz leyn

• Ne fakesi anlattıklarımın hepsini ben gidip takip ettim adliyeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_Tncy

Ne fakesi anlattıklarımın hepsini ben gidip takip ettim adliyeden

Size demiyor başka konu açılmış ev sahibine kirayı vermiyorum diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawn1453

quote:

Özür dilerim o zaman kusura bakmayın

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ne fakesi adam kira vermiyor 3 ay idare et abi dedi babama simdide para da yok oturcam diyor
    adam mı icranında önünü kesmiş ev sahibi bana borclu demis sözde 6 ay ödemis
    deli olucam 2 kat evimiz var adam resmen 1 katını parasız kulanıyor
    bunu polisle atamazmıyız adam belese kondu yasıyor nmuslu birine versek simdiye 1200 tl alıcaktık ama tamtersi daha zarar ediyoruz asma tavanı da mahvetmis depozitoyuda kiraya saymıstık kendı evimizde rezil oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanbg

ne fakesi adam kira vermiyor 3 ay idare et abi dedi babama simdide para da yok oturcam diyor
    bunu polisle atamazmıyız adam belese kondu yasıyor nmuslu birine versek simdiye 1200 tl alıcaktık ama tamtersi daha zarar ediyoruz asma tavanı da mahvetmis depozitoyuda kiraya saymıstık kendı evimizde rezil oluyoruz

Alıntıları Göster
    subanallah ibretlik bir kiraci

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Alıntıları Göster
    Olm adam belki kriz nedeniyle zor durumda kalmıştır biraz anlayış gösterin ne var yani bak adam parası olunca vermiş sonuçta,her insanın nakit sıkıntısı olabiliyor biraz idare edin zaten adam vermese hiç vermezdi iyi niyetli biriymişki buzamana kadar kira ödemiş şimdi veremiyormuş sıkıntılı dönemdedir.anlayış gösterin bence

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Olm adam belki kriz nedeniyle zor durumda kalmıştır biraz anlayış gösterin ne var yani bak adam parası olunca vermiş sonuçta,her insanın nakit sıkıntısı olabiliyor biraz idare edin zaten adam vermese hiç vermezdi iyi niyetli biriymişki buzamana kadar kira ödemiş şimdi veremiyormuş sıkıntılı dönemdedir.anlayış gösterin bence

Alıntıları Göster
    sadece girdiginde verdi bi depozit bi kira
    parası yoksa babasınıda kalsın koyde evıne gıtsın
    anam babam casıp benı okutucak ev yapıcak adam calıstıgı ısten kendısı cıktı adam gelelı 2 fabrıka degıstırdı esı calısmıyor
    ben de kıradayım kımse 1 ay kırayı odemesem hosgoru gostermıyor
    adam odemek zorunda odemıyorsada koyune gıtsın 15 gundur koyunde yınede evı bosaltmıyor

• quote:

sadece girdiginde verdi bi depozit bi kira
    parası yoksa babasınıda kalsın koyde evıne gıtsın
    anam babam casıp benı okutucak ev yapıcak adam calıstıgı ısten kendısı cıktı adam gelelı 2 fabrıka degıstırdı esı calısmıyor
    ben de kıradayım kımse 1 ay kırayı odemesem hosgoru gostermıyor
    adam odemek zorunda odemıyorsada koyune gıtsın 15 gundur koyunde yınede evı bosaltmıyor

Alıntıları Göster
    zor kullanıcaksın eşyalarını kapının önüne atacaksın arkadaş çıkmıyorsa .
  • Adam evden dışarı cıkmıyor mu hiç gezmeye vs. Cıktığında çilingirci cağırın anahtarlıği değiştirin. Eşyalarınıda disarı koyun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Adam evden dışarı cıkmıyor mu hiç gezmeye vs. Cıktığında çilingirci cağırın anahtarlıği değiştirin. Eşyalarınıda disarı koyun bence.
    E anlaşma yoksa ev sizin sayılır zaten. Gidip benim evime yerleşmiş adamlar çıkmıyolar diyemiyor musun?
  • quote:

Kriz sadece o adama mı belki bu arkadaş sadece o adamın kirasıyla geçiniyor

Git dövdürt hocam birine eşyalarını dışarı at eğer yazılı bi anlşamanız yoksa polis çağır adamın teki eime girmiş de
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Kriz sadece o adama mı belki bu arkadaş sadece o adamın kirasıyla geçiniyor

Git dövdürt hocam birine eşyalarını dışarı at eğer yazılı bi anlşamanız yoksa polis çağır adamın teki eime girmiş de

Alıntıları Göster
    Bu devirde sözleşmesiz hiçbirşey yapılmaz.Bir protesto çekin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

E anlaşma yoksa ev sizin sayılır zaten. Gidip benim evime yerleşmiş adamlar çıkmıyolar diyemiyor musun?

Dediği gibi hırsızlık ihbarı ver, kiracıyız derlerse hayır tanımıyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Dediği gibi hırsızlık ihbarı ver, kiracıyız derlerse hayır tanımıyorum de.

Alıntıları Göster
    icraya vermiştik ya adam itiraz etmiş 400 kusur depozit 3200 de 1 yılık peşin verdim demiş icrayı engellemiş oysa polis gelmiş önceden kiracı söz vermiş vericem diye ama polis gidince babamı arayıp vermem demiş gene
    babamı ikna edersem aksama esyalarını bosaltıcam anahtar var bizde zaten degiştirmediyse anahtarıda cıkarıcam eşyalarını o dava etsin bizi

• quote:

icraya vermiştik ya adam itiraz etmiş 400 kusur depozit 3200 de 1 yılık peşin verdim demiş icrayı engellemiş oysa polis gelmiş önceden kiracı söz vermiş vericem diye ama polis gidince babamı arayıp vermem demiş gene
    babamı ikna edersem aksama esyalarını bosaltıcam anahtar var bizde zaten degiştirmediyse anahtarıda cıkarıcam eşyalarını o dava etsin bizi

Alıntıları Göster
    polise sordum haneye tecavüze girer dedi avukata versek mali durum elvermiyor bu sıralar tam cıkmaz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.