< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibirkullanici -- 1 Nisan 2020; 13:11:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibirkullanici -- 1 Nisan 2020; 13:11:29 > |
Kene gibi yapışırlar ha yarın ha öbürgün derken bi bakmışsın 1 sene içeridesin. Geç olmadan tekmeyi vur
|
Hemen evden cikar at. Kira odeyecek parasi yoktu madem kiralamayacakti.
|
Saatleri ayırmadan kiraya vermen hata. Dubleks evin yarısını kiraya vermen hata yani sonuçta bir daire orası toplamda. Emlakçıya güvenip kiraya vermen ayrı hata sonuçta o evde sende oturuyorsun gelen kişi sanada komşu olacak. Emlakçı kendi ekmeğine bakar.
En kısa zamanda şutlayabilmen dileğimle Allah sabır versin. |
Direkt kov adamı
|
Tahliye sözleşmesi imzalattınızmı bilmiyorum ancak burada en suçsuz olanı emlakçı.. emlakçı size getirip müşteriyi takdim etmiştir.. siz hayır ben bununla anlaşamadım deme hakkınız mevcut.. yani en azından ben gayrimenkul işi yapıyorum bir daireye yeri geliyor 100 kişi götürüyorum veriyorum ev sahibinin numarasını arayıp görüşüyorlar anlaşırlarsa anlaşıyorlar.. bu noktada emlakcının suçu olmadıgı gibi sizinde oldukça fazla hatanız var malesef..
Öncelikle ilk hatanız dubleks dairenizin alt katını verebilmeniz için yasal olarak orasının ayrı daire olduguna dair plan proje çizdirmeniz.. ve gelecek olan kiracınıza bu sayede sayaç özgürlüğü tanımış olmanız vs vs.. Siz bu şekilde kiraya verdiğinizde devletin bu kiralamadan haberi oluyormu onuda çok merak ediyorum.. yani siz tahliye davası açmaya kalktıgınızda vergi kaçakçısı olarak muamele görüp şok olmayın diye soruyorum ;) kiraladıgınız evin stopajo ödeniyormu ? Aldıgınız kiranın vergisi ödeniyormu gibi.. |
Evi de mahvetmiştir şimdi bunlar.
|
Evine kiracı değil misafir almışsın
Allah yardımcın olsun Kiracnin 600 lira dogalgaz faturasını ödesem heralde hiç uyuyamazsim O parayla coluguna çocuğuna birşeyler alırdın yazık günah hele böyle zamanda |
Allah yardımcın olsun, İşin zor AGA. Senin işini Mafya halleder. Yada Kiralık Tut.
|
Adamlar seni kaz gibi yolmuş. Acilen bir çözüm bul.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |