Şimdi Ara

Kiracıyım Ev Almak İstiyorum (Gelir ve Bilgi İçerir) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar son mesajımın üzerinden 2 yıl geçmiş bir güncelleme yapalım konut kredim hakkında. Konut kredisini 7 yıllık çekmiştim ve tam 5 yılını ödedim 2 yılımız kaldı. (Aylık taksit 3200 TL) , Aylık gelirimiz eşimle birlikte 11000 TL civarı. Kredinin bitmesine 2 yıl kaldı. Kredi maaş karşısında hala çok küçülmedi diyorum. Bu arada satın aldığımız evin bugünkü değeri ortalama 700 Bin TL civarı diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seymen84

Evet arkadaşlar son mesajımın üzerinden 2 yıl geçmiş bir güncelleme yapalım konut kredim hakkında. Konut kredisini 7 yıllık çekmiştim ve tam 5 yılını ödedim 2 yılımız kaldı. (Aylık taksit 3200 TL) , Aylık gelirimiz eşimle birlikte 11000 TL civarı. Kredinin bitmesine 2 yıl kaldı. Kredi maaş karşısında hala çok küçülmedi diyorum. Bu arada satın aldığımız evin bugünkü değeri ortalama 700 Bin TL civarı diyebilirim.

cunku son 2 3 senede enflasyona göre maaşlar artmadı malesef :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar yeni bir güncelleme yapalım. Konut kredimizin bitmesine 7 ay kaldı. (Kredi Taksitimiz 3200 liraydı) Eşimle birlikte şu anki total maaşımiz 28000 civarı, evin şu anki hemen satilabilir değeri 1.500.000 TL. Kredi artık maaş karşısında hükmünü kaybetti ama zaten çok birşey kalmadi bitmesine ve bu beklenen birşeydi sona yaklaştıkça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seymen84 kullanıcısına yanıt

Az kalmış. benim de kafamda bu seçim öncesi veya hemen sonrası için 10k doları kalan yazlık katın kredisini kapatıp, üstüne 20k euro koyup, çeşmeden çiftlik evi / yazlık evi bakmak. babamın zaten maaşı boş yere Türkiye'de birikiyor. 5000 lira emeklisi var. euro yapsak bir halta yaramıyor. keşke üzerine 5 sene önce biz de yazlık vs almış olsaydık. ama işte forumu bilmiyordum o vakit.

ayrıca ne iş yapıyorsunuz özele girmiyorsa sormak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.