Şimdi Ara

Kirala kirala nereye kadar!Yol bisikleti önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir bisiklet sevdalisiyim ve kiralamaktan biktim artik.Bi yol bisikleti almaya karar verdim.1000-1500 tl arasi butce ayirdim.Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim.Mtb veye city istemiyorum.Yol bisikleti tutkunuyum.Yardimci olursaniz cok tsk ederim..Ozellikle ctesi ve pazarlari 100 km uzerinde binecegim.

Edit : Amerikaya gitcem 1 ay sonra.Ordaki bisiklet fiyatlarindan haberi olan var mi?Yurtdisindan bisiklet getirmenin bi cazibesi ve fiyat avantaji yok diye duymustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erknscma -- 15 Eylül 2013; 20:24:50 >

• evet benim de bildiğim kadarıyla yurt dışındakilerde de pek fark yok fiyat olarak
    güncel
  • Pek fark yok hocam fiyatlarda. Hatta bizim burada pazarlik yaparak cok daha ucuza alinabiliyor. Orada fiyatlarda pek oynama yapmazlar ancak internet sitelerinden falan indirimli denk getirebilirseniz ucuza alma sansiniz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Pek fark yok hocam fiyatlarda. Hatta bizim burada pazarlik yaparak cok daha ucuza alinabiliyor. Orada fiyatlarda pek oynama yapmazlar ancak internet sitelerinden falan indirimli denk getirebilirseniz ucuza alma sansiniz oluyor.
    Ancak bariz fark olcak ki almaya degsin.Birde getirme masrafi olccak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erknscma

Arkadaslar bir bisiklet sevdalisiyim ve kiralamaktan biktim artik.Bi yol bisikleti almaya karar verdim.1000-1500 tl arasi butce ayirdim.Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim.Mtb veye city istemiyorum.Yol bisikleti tutkunuyum.Yardimci olursaniz cok tsk ederim..Ozellikle ctesi ve pazarlari 100 km uzerinde binecegim.

Edit : Amerikaya gitcem 1 ay sonra.Ordaki bisiklet fiyatlarindan haberi olan var mi?Yurtdisindan bisiklet getirmenin bi cazibesi ve fiyat avantaji yok diye duymustum.

Aşağıda arkadaşların yazdıklarının aksine yurtdışında olan kampanyaları yakaladığınızda çok iyi fiyatlarla alabilirsiniz. (Yakalamasanız da daha ucuzdur.) Ayrıca çıkışta %11-12 arasında verginizi de nakit geri alacağınızdan çok daha kazançlı çıkarsınız. Ben Türkiyede 1700€ olan Trek 6500 ü Almanyadan 850€ ya oraya gitmeden aldım. Gitmiş olsaydım 85-90 € kadar da vergi iadesi alacaktım.

Şu anda Trek Elite 9.9 a bakıyorum burada 6500€ iken Almanya fiyatı 3500€. Showroomlardaki teşhirlere denk gelirseniz daha da ucuza maledilebiliyor.

http://www.fun-corner.de/index.php/de/Trek-Elite-Carbon-9-9-2013-Sommerschlussverkauf/c-WG000085/a-A011258

Amerika'dan şahsen alışverişim olmadı ama zaman zaman sohbetimiz olan bir abimiz çok uygun fiyata karbon bir specialized yol bisikleti getirmişti. Ayrıca North Face, Jack Wolfskin, columbia gibi outdoor ürünleri çok komik rakamlara alabilirsiniz. Burada 250TL olan gömleği 15-20$ a almak gibi.

Bütçenizi biraz arttırabilirseniz, oldukça iyi bir makina alabilirsiniz. Bir tüyo daha vereyim birçok banka yurtdışı kk harcamalarını 5 e bölüyor. Bu da size artı bir ödeme kolaylığı getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

Arkadaslar bir bisiklet sevdalisiyim ve kiralamaktan biktim artik.Bi yol bisikleti almaya karar verdim.1000-1500 tl arasi butce ayirdim.Tecrubeli arkadaslarin onerilerine acigim.Mtb veye city istemiyorum.Yol bisikleti tutkunuyum.Yardimci olursaniz cok tsk ederim..Ozellikle ctesi ve pazarlari 100 km uzerinde binecegim.

Aşağıda arkadaşların yazdıklarının aksine yurtdışında olan kampanyaları yakaladığınızda çok iyi fiyatlarla alabilirsiniz. (Yakalamasanız da daha ucuzdur.) Ayrıca çıkışta %11-12 arasında verginizi de nakit geri alacağınızdan çok daha kazançlı çıkarsınız. Ben Türkiyede 1700€ olan Trek 6500 ü Almanyadan 850€ ya oraya gitmeden aldım. Gitmiş olsaydım 85-90 € kadar da vergi iadesi alacaktım.

Şu anda Trek Elite 9.9 a bakıyorum burada 6500€ iken Almanya fiyatı 3500€. Showroomlardaki teşhirlere denk gelirseniz daha da ucuza maledilebiliyor.

http://www.fun-corner.de/index.php/de/Trek-Elite-Carbon-9-9-2013-Sommerschlussverkauf/c-WG000085/a-A011258

Amerika'dan şahsen alışverişim olmadı ama zaman zaman sohbetimiz olan bir abimiz çok uygun fiyata karbon bir specialized yol bisikleti getirmişti. Ayrıca North Face, Jack Wolfskin, columbia gibi outdoor ürünleri çok komik rakamlara alabilirsiniz. Burada 250TL olan gömleği 15-20$ a almak gibi.

Bütçenizi biraz arttırabilirseniz, oldukça iyi bir makina alabilirsiniz. Bir tüyo daha vereyim birçok banka yurtdışı kk harcamalarını 5 e bölüyor. Bu da size artı bir ödeme kolaylığı getirir.

3 ay Amerika da olacagim.Arastirmak icin cok vaktim olacak.Soyledikleriniz biraz icimi rahatlatti ancak bu yuksek fiyat farki pahali bisikletlerde var sanirim.Ayrica evet tax free alabilirsem vergiden kurtulurum.Tsk ederim bilgiler icin.

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    Bu arada soylediginiz siteye baktim trek 1.1 tr de 890 € iken almanyada 699 €
  • quote:

TRİBAN 3 güzel bisiklettir almanızı tavsiye ederim veya b'twin'in başka modellerine bakabilirsin
  • Bütçe yetmez.
  • quote:

Teshirlere de bakin cok iyi indirimler var o sitede
  • quote:

quote:

Almanyadan nasıl getirtcez ki?
  • quote:

quote:

quote:

Almanyadan nasıl getirtcez ki?

Alıntıları Göster
    Almanya bir örnek siz Amerika'dan da bundan daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Almanya dan nasıl geleceği ise vizeniz varsa ileri tarihli indirimli gidiş dönüş biletinizi alırsınız hem gezmiş hem ihtiyacınızı gidermiş olursunuz. Gidip gelen eş dost akrabaya getirtmek de diğer bir opsiyon.

• quote:

Almanya bir örnek siz Amerika'dan da bundan daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Almanya dan nasıl geleceği ise vizeniz varsa ileri tarihli indirimli gidiş dönüş biletinizi alırsınız hem gezmiş hem ihtiyacınızı gidermiş olursunuz. Gidip gelen eş dost akrabaya getirtmek de diğer bir opsiyon.

Birde tabi bisikleti koycak canta lazim ve demonte etmek.
  • quote:

quote:

5€ ya bisikletler için özel karton koliler var, alır koyarsınız içine. Demonte etmek dediğiniz 3 quick release açıp ön arka teker ve sele borusunu sökmek.

Çanta hard case almazsanız bir faydası olmaz iyi bir hard case de 150-200€ dan aşağı değildir.

• quote:

quote:

quote:

5€ ya bisikletler için özel karton koliler var, alır koyarsınız içine. Demonte etmek dediğiniz 3 quick release açıp ön arka teker ve sele borusunu sökmek.

Çanta hard case almazsanız bir faydası olmaz iyi bir hard case de 150-200€ dan aşağı değildir.

Bu karton koliler ucakta bisikletin zarar gormesini engeller mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu karton koliler ucakta bisikletin zarar gormesini engeller mi?

Alıntıları Göster
    Evet engeller , isterseniz farkını ödeyip sigortalı da taşıtabilirsiniz. Böylelikle risk de kalmaz.

http://www.bike-discount.de/shop/k197/a10714/bike-box-special-cardboard-box.html

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    Bu cok iyiymis yaa.Cunku o cantalar bir bisiklet parasi.Geriye kaldi amerikada uygun bisiklet bulmaya.Trek gibi kalite bisi stiyorum
  • quote:

Bu cok iyiymis yaa.Cunku o cantalar bir bisiklet parasi.Geriye kaldi amerikada uygun bisiklet bulmaya.Trek gibi kalite bisi stiyorum

Hangi eyalete gidiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.trekbicyclesuperstore.com/product-list/bikes-1000/road-1001/sport-performance-1002/?startRow=91

• quote:

quote:

New York
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.