Şimdi Ara

Kiraladığı Evi Kedi Barınağına Ceviren Şahıs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dostum en iyisini yapıyorsun bahçeli ev olmadıkça. Apartmanda falan hiç o toplara girmemek gerek.

Hayatını yaşa, işine gücüne bak , evin temiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Bir kurumda görevliyim çok tepki alıyorum çok sıkıldım bu durumdan Toplum bu konuda resmen ikiye bölünmüş durumda bana bağırıyorlar çıkarsanıza şu kediyi die hertaraf tüy ben diyorum benim sorumluluğumda değil gidin yônetime şikayet edin.Siz böyle diyorsunuz başkası öyle demiyor seven var sevmeyen var ben bu konuda hiçbirşekilde sorumluluk almıyorum kabul etmiyorum diyorum.Alıp dışarıya çıkarsam dengesizin biri beni fişler sen kediye kötü davranıyorsun die.Bu konuda yetkili kişilerin net tavırla davranması gerek hertarafa yazı asamları gerek kapalı alanlara evcil hayvanların girmesi yasaktır zorluk çıkaran olursa islem başlatılcakdır die bu olmadığı sürece kimse sorumluluk almak zorunda değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

Hocam gittiğim kütüphanenin birine sokak kedisi sokmuşlardı . Kedinin yattığı her koltuk 1 avuç kıl içinde kalmış Kedi geziyor geldikçe kıl döküyor ve burası kütüphane.

Gittim görevliye dedim bu kedinin burada usi ne , niye görevinizi yapmıyorsunuz.. Adam dedi ki müdahale edince hayvan severler tepki gösteriyor bizde dokunamiyiruz dedi.

Burası kütüphane. Aynı kütüphanenin hemen dışı, turnikenin hemen dışında yine kapalı bir alan kütüphaneye giriyorsun 5 tane 100er kiloluk köpek yatıyor yem dökmüşler bildiğin kütüphanenin giriso ağır biçimde kokuyor .

Iceri kedi sokmuşlar. Dışında da köpek sürüsü besliyorlar. Burası ünlü bir üniversitenin şehir merkezindeki bir kütüphanesi. Gerçekten bir akıl tutulması yaşıyoruz o yüzden ben artık bu kadar tepkiliyim.

Çünkü gittiğim heryerde ya bir kıl tüy sorunu , ya bir koku , yerler deseniz kurumuş artiklar var.

BU UYGARCA BIR DURUM mu , hayvan her haltı yiyecek şehirde bizde kıçında dolaşıp hizmetçi gibi temizleyip besleyecegiz bu mu yani !

O yüzden insanları yaptıklarının ne kadar uygarlık ve akildisi olduğu konusunda bilinçlendirmeye çalışıyorum. Nitekim çok fazla kara propaganda yapıldı, iktidardakilerin cahilliği saolsun zamani da kamu spotu bile kondu sokaklara yiyecek boşaltın diye.

Sonuç nedir ? Hindistan'a döndü şehirlerimiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Ekim 2024; 10:23:56 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    Yapcak birşey yok Ülke açık hava tımarhaneden farksız kimse kural tanımıyor saygı yok bende öyle davranmak zorundayım işyerinde gelmeyin artık bana bunun için diyorum gidin açın belediyeye şikayet edin gelsin alsınlar diyorum alıyorlarsa sıkıldığım bir konu bu ama hayvanseverler çoğunlukta diğer gurup daha azınlık çok sayıda gelmiyor 30 kişiden 1 veya 2 çıkıyor tepki gôsteren.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üniversiteden ilk mezun olduğumda kız kardeşimle aynı evde yaşamıştık aynı ilde çalışıyoz diye. kardeşim arkadaşının kedisini ödünç alıp getirdi, bakmadı, her şeyine ben bakmak zorunda kaldım. 1 ay sonra kedi geri gitti, bu sefer başka bi arkadaşının kedisini ödünç alıp getirdi, ona da bakmadı. gene kakasını-yemeğini ben hallettim. iki kedi de gece bile bana geliyolardı. ondan diyom ben uğraşmam. balık bile bakmam ben.

o kadar pasif yaşıyom ki böcekler bile evi terk ettiler. önceden banyoda böcek vardı ama yıllardır hiç görmedim. açlıktan ölmüşlerdir belki. şuanda görsem besleyecem böcekleri ama görmüyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Ekim 2024; 11:53:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keditaparlık bir kişilik bozukluğudur acilen tedavi edilmelidir

• Etrafı rahatsız etmediği sürece isterse komodo ****ri besler. Özel yaşam diye bir şey var. Adam kirasını öder, özel hayatını o evde yaşar. Hiç kimseye de hesap vermez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.