Merhaba sevgili donanımhaber ahalisi bugün sizlere Adana ili başta olmak üzere çevre illeride hizmet vermeye başlamış olan bir web sitesinden bahsedeceğim. Firma adana rent a car firması olarak hizmet veriyor ve firmanın şuanda yaklaşık olarak 150 civarı aracı mevcut bütün araçlar 2014 - 2015 model olmak ile beraber kilometreleri ise oldukça düşük araçlardır. Örneğin şuan firmada 0 ford focus ve peguet 301 araçlar mevcuttur firma sahibinden aldığımız bilgilere göre 15 gün içerisinde 30 civarı 2015 model araç daha araç filosuna dahil edilecektir. Bende site tanıtım bölümünde bu firmadan bahsetmek istedim http://www.kiralamarentacar.com/ umuyorumki bu yazı sayesinde yolu adanaya düşecek arkadaşlarımız için hem konforlu araçlara binerken hemde kurumsal bir firmadan araç kiralayarak kafanız rahat bir şekilde hareket edeceksiniz. Peki bu firmanın diğer firmalara göre ne + ları veya ne - leri var diyecek olursanız firma diğer kurumsal firmalara nazaran provizyon ücreti almıyor (başka firmalarda araç modellerine göre 750 tl ile 2000 tl arası kredi kartına bloke konuluyor ücrete) araç teslim saati gözetmiyorlar dileyen gece 3 te araç teslim edebilir veya alabilir bazı firmalarda mesai saatleri dışı araç teslim etme ve teslim alma olayı olmuyor buda oldukça büyük bir avantaj ekstra olarak firma havalimanına çok yakın özellikle şehirdışından vede yurtdışından gelenler için bu güzel bir imkan bu kadar bilgi sanıyorum sizler için yeterli olacaktır sizlerde adana rent a car firmalarından araç kiralamak istiyorsanız firmayı deneyin.