Şimdi Ara

Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
10.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Dental

Araç çekildikten sonra yere baktım yağ veya başka bir sıvı akmamıştı

Kiralarken isminize kasko eklettinizmi.

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Ekletmedim ama öyle bir seçenek yoktu zaten bu araçların sigortalı ve kaskolu olduklarını söylediler ayrıca uygulamada bu yazıyor ve bu yazıyı müşteri hizmetleri de doğruladı

Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar
  • quote:

Ekletmedim ama öyle bir seçenek yoktu zaten bu araçların sigortalı ve kaskolu olduklarını söylediler ayrıca uygulamada bu yazıyor ve bu yazıyı müşteri hizmetleri de doğruladı

Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar

Kaza yeri fotoğraflarını kazadan hemen sonra çektinizmi?

Evet aynı gün içinde hastaneden alkol testi de yaptırdım
  • Tamam ozaman. Kaza tutanağı var. Fotoğraflar var. Alkol yok. Büyük ihtimalle kasko ödemeyi yapar. Servise fotoğrafları da iletin. Kasko onları incelemek ve dosyaya koymak için ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 17 Mart 2021; 20:47:14 >
    Dediklerinizin hepsini yaptım sadece gerekli bilgileri ben moova yolluyorum onlar sigortaya şimdilik bekliyorum
  • 5 10 bin arası jasar var
  • Hocam geçmiş olsun.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah geçtiği kadar artık adamların dediği her şeyi yaptık
    Eyvallah geçtiği kadar artık adamların dediği her şeyi yaptık
  • Mr.Dental M kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım belgeleriniz kabul olur cebinizden bir şey çıkmaz.
    Valla dedikleri süre içerisinde istedikleri belgeleri teslim ettik arkadaşlara hız sınırını ihlal ederek yapılacak kaza değil zaten alkol raporu da temiz
  • Geçmiş olsun hocam. Bende sıkça kullanıyorum moov ve tiktak ı. Led far galiba normal fardan daha pahalıdır ama müşteri hizmetlerini arayıp görüştünüz mü? Kasko var sonuçta nasıl işliyor. Sonuçlar ilgili buraya yazarsanız sevinirim kullanıcılar için bilgi olur.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Tek taraflı kaza için gerekli tüm evrakları teslim ettim şirketin bana verdiği 5 iş günü süre limitinde şu an için diyebileceklerim bu kadar ama evrak eksiği durumunda çok titizler o yüzden bir çok kez check ettim her şeyi bugün call center ile yaptığım görüşmede de hepsinin tam olduğunu check ettirip evrakları gereken sürede teslim ettiğimi de onaylattım sözleşmede de tek taraflı kaza için sıkça sorulan sorular kısmındakilerin aynısı yazıyor
  • Aynı araç bende var. Far + tampon lokal boya için yetkili servis 1750tl fatura çıkarmıştı burdan pay biçin
  • quote:

Tek taraflı kaza için gerekli tüm evrakları teslim ettim şirketin bana verdiği 5 iş günü süre limitinde şu an için diyebileceklerim bu kadar ama evrak eksiği durumunda çok titizler o yüzden bir çok kez check ettim her şeyi bugün call center ile yaptığım görüşmede de hepsinin tam olduğunu check ettirip evrakları gereken sürede teslim ettiğimi de onaylattım sözleşmede de tek taraflı kaza için sıkça sorulan sorular kısmındakilerin aynısı yazıyor

Tekrar geçmiş olsun umarım cebinizden herhangi bir ödeme yapmazsınız.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Hasardan da anlaşılacağı üzere aşırı hız yok aynı gün alınmış alkol testi var kaza raporu ve olay yeri görgü ve tespit tutanağı var umarım ödemem uykularım kaçıyor valla
  • O nasıl park etmek öyle yaw anasını ağlatmışsın net. Kolay gelsin
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadan deli gibi hızlı gelen bir araç vardı ondan kaçalım diye oldu valla
  • Hocam ben garentadan belki 20 kez araç kiraladım 2017 yılında. Ve her seferinde ozaman için 13 liraya sigorta yaptırdım. Lastiği yardım yolda adamlar hemen ekip yolladılar lastik değişimi için onlar gelene kadar ben takmıştım ama kurumsal firma mağdur etmiyor. Kşke sigorta yaptırsaydınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.