< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansa Magna -- 17 Mart 2021; 18:46:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar (6. sayfa)
-
-
Ya aileme yüklenicek ben ona üzülüyorum kazadır bu olur elbet kimse de gidip zevkine kaza yapmıyor zaten tek tesellim hem aracın içinde ve dışında bir canın yanmaması -
Benim anlamadığım o arabaların kaskosu sigortası yok mu bu arkadaş niye ödüyor ben niye her yıl kasko yeniletiyorum arabaya o zaman kaza zamanı tamiri yapmayacaklarsa
-
Hocam sigorta kabul etmezse bana kesiyorlar ama bilmiyorum şimdi tüm evraklar tam kaza raporu alkol raporu ve polis tutanağım var umarım ödemek zorunda kalmam -
Moov için tek taraflı kaza
600 TL’ye kadar olan tek taraflı hasarlarda kiralama bedeline dahil olan Mini Hasar Sigorta paketin devreye girer. Bu sigorta paketinden yararlanmak için kazaya ait fotoğrafları çekip açıklama ile MOOV uygulamasına yükleyip 444 98 59 numarasından 1’i tuşlayarak bildirmen gerekir. Hasar 600 TL’den yüksek ise trafik kaza raporunu ve alkol raporunu kaza tarihinden itibaren en geç 5 iş günü içerisinde tam ve eksiksiz olarak MOOV'un istediği servise teslim etmelisin. Eğer ki tüm belgeleri araç hala seninleyken toplayabilirsen aracın içine, torpido gözüne de bırakabilirsin. Bu koşulları yerine getirdiğin sürece tüm hasarı sen değil sigortamız karşılayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 17 Mart 2021; 19:9:1 > -
Valla ben de buna güveniyorum bugün kazanın üstünden 2 gün geçti tüm belgeler tamamlandı yamuk yapmazlar umarım -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Dental
Hocam sigorta kabul etmezse bana kesiyorlar ama bilmiyorum şimdi tüm evraklar tam kaza raporu alkol raporu ve polis tutanağım var umarım ödemek zorunda kalmamPeder eski emniyet müdürü sordum kasko karşılaması lazım diyor ama aşamaları nasıl olur bilmiyorum
-
Sigorta şirketine bugün evraklarım iletildi araç serviste yapıldıktan sonra bana geri dönüş sağlayacaklar. -
Hocam polis gelmediyse siz olay yerinde olayı anlatan bir video çekip hemen yakın bir emniyete gidip alkol testi yaptırabilirdiniz. Videoda saat olacağından yazacağınız tutanak ve alkol testi yakın saatlerde olacağından kurtulabilirdiniz diye düşünüyorum. Bu yöntemle veya diğer yöntemlerle araç kiralayan arkadaşlara bir önerim olacak. Orta halli bir araç kamerası alıp kiraladığınız araçlara iki dkda takın. Ne olur ne olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kiralama şirketinden aldığım bilgiye göre alkol testinin 24 saat süresi varmış ve hastaneden (özel/devlet farketmeksizin)oluyormuş zaten ben test için kan verdim hastanede polis arkadaşlara da salı günü durumu anlattım bugün tutanak tutuldu kaza raporu da doldurdum olayı tutanaktaki gibi ve olduğu gibi anlattım bakalım -
Geçmiş olsun, inşallah sigorta karşılar.
tampona yetkili servis rotus boya yapmaz kırık yada ezik yeri varsa zımparalar doldurur sprey boya ve cila yapar . bilip bilmeyenlerin yorumlarına bakmayın . önemli olan sadece far değil farin takılı olduğu tampon içi menteşe de kırık olup olmaması . buna da kırık varsa tamponu orjinali ile değiştirmeden sadece ısıl işlem uygulayıp onarıyorlar ve yeni far takıyorlar . yeni far için 3800 vermeleri saçmalık bence çok saçma . tamponu komple değiştirmek istesen 1500 2000 den aşşağı gelmez . sadece tek far yenisi için çok fazla bu rakam . iyi bildiğiniz ustası olan bir yetkili servise gidip indirim istemen lazım .
gidip yedek parça fiyatlarına bakın internette . 3800 tl içerisinde işçilik de varsa sanırım bu yüzden biraz pahalı söylüyorlar i. far değişimi bu kadar zormu ya .
-
hocam olayı anlamadım. kazadan 2 gün sonra yani bugün mü polislere tutanak tutturdunuz. ilk mesajlarınızda polisin gelmediğini yazmıştınız sonra tutanak tuttuğunuzu söylediniz. bu yüzden soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun, şu yönden düşünün. Kurumsal bir firmadan kiralama yaptığınız için her türlü davada, eğer aksi bir kusur yoksa anlattıklarınıza göre haklı çıkma payınızı var..
Ya merdiven altı, mahalle arasında bulunan rent a car dan kiralasaydiniz?
O zaman düşünün birde..
Evet doğru mafyatik bir abiden kiralasaydık bir de topuğumuza sıkardık -
Breeh be abi şöyle yorumları okudum da utanmasa bazı profesörler 20 bin diyecek , yok 10 bin demişler yok şu.
Az atın ya bilmiyorsanız da boşuna yorum yazmayın , yok kardeşim sana yeni araba aldıracaklar
-
Sonuçta hızdan veya kurala riayet etmemekten kaynaklı bir hasar yok. O yüzden lehinize çözülebilir umarım. Tekrar geçmiş olsun. Eğer sık sık bu yöntemle araç kiralıyorsanız önceki mesajımda yazdığım kamera işini ciddi ciddi düşünün derim. Yeri gelir adamı ipten döndürür.
Fazla bişey tutmaz. Araç icon sa far 4500 civarı işçilikle 5000. Tampon da komple boya 1500 2000 tutsa bu ikisi gelse gelse 7.000 civarına gelir. Panelde ve radyatörde sıkıntı yoksa far ve tampon 7 civarına hallolur. Farın camı değişmiyor.
En kötü panel ve radyatörde de hasar olmuş olsa 6 7 de o desek yinede toplam 14.000 lirayı geçmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 17 Mart 2021; 20:36:29 >
Araç çekildikten sonra yere baktım yağ veya başka bir sıvı akmamıştı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X