Genelde araç kiralamada sigorta paketleri sunarlar , ben genelde sixth rentacar dan kiralarım ve günlük 15 lira gibi bir rakama tam muaf sigorta paketi ekletirdim. Sizin kiralamada nasıl bilmiyorum ama bahsettiğim işlemde araç pert dahi olsa 1 kuruş bile ödemiyorsunuz. Tabi polis raporu konusunda haklılar , sizin en yakın karakola , kaza yeri fotoğraflarıyla gidip rapor tutturmanız gerekirdi |
Kiralık Araç ile ufak bir kaza yaptım sizce ne kadar tutar (4. sayfa)
-
-
Ambulansı çağırıp hastaneye gitseydiniz keşke. Polis o zaman gelip tutanak tutardı.
-
En az 5 bin tutar hocam. ben arka stop lambasını geçen sene 2 bin tl ye değiştirmiştim.
edit: tampon boyanacak, ızgara değişecek. En az 10 bin tutar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 17 Mart 2021; 14:42:48 > -
Moov garentanın belirttiği tutanak ve alkol raporu belgelerini bugün elde ettim ve şirkete yolladım umarım 1 kuruş bile ödemem -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Dental
Valla bakalım far çalışıyordu umarım far ön cam vs. DeğişirCam değişmez, komple değişiyor kendimden biliyorum. 1 TL. büyüklüğündeki kırık için komple stop lambasını değiştirmiştim.
-
OLAYI şu ana kadar özetleyim yol yardım ekibiyle (kaza sonrası onlarla muhattap olmaya devam ediyorsunuz) konuştum Olay Yerin İnceleme ve Görgü Tespit Tutanağı ve Alkol Raporunu şirkete ilettim
ve bekleme süreci başladı -
10 bin den aşşağısı mucize olur.
-
Geçmiş olsun. Moralinizi bozmak gibi olmasın ama kazadan hemen sonra alınmayan alkol raporu işe yarar mı şüpheliyim. Yinede tüm haklarınızı kullanmak için sonuna kadar mücadelenizi verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben arka tamponu 10 cm civarında basit bir çizik ve arka stop farı değişmek üzere servise verdiğimde 800 tl den fazla istediler . gerek tampon boyası gerek far değişimi için . tampon içerisindeki menteşede sıkıntı varsa ısıl işlem ve zımparalanıp sprey boya attırırsanız 1000 tl den aşşağı gelmez tabii ön far olduğu için daha pahalı 1500 ü bulabilir . sırf arka far 400 tl tutuyor fiat ın özel serviste . çok fazla tamponda çizik yok ama lokal rötuş boya vurmaz yetkili servis direk zımparalar kırık varsa ısıl işlem yapar ve sana tuzluya gelir .
nerden baksan 1200 tl lik işi var yetkili serviste yaptırırlarsa . kaskodan öderler tabii ama kiraya verdiği para karşılamaz gelecek sene koskoya ödeyeceği fiyatı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Mart 2021; 16:5:20 > -
Hocam kalbime indiyorsunuz 10bin tllik ne hasar var -
Fara yetkili servis 3800 küsür fiyat verdi tek -
İşçilik vb derken maks 12 min 9 tutar.
-
Yedek parça fiyatları uçuk arkadaşlar.Sigortasız adım atmayın.
-
Hocam bu miktarlar hiç normal değil ya yaz ayında bir tanıdığım Skoda Superb ile kaza yaptı far tamiri tampon tamiri çamurluk tamiri lastik değişimi jant tamiri yeni lastik derken 15bin tl ödedi -
24 saat sınırı var dediler -
Hocam vurdugunda araci bir gun daha kiralayip sanayide kendin yaptirsaydin kimsenin ruhu duymazdi bence
Panik haliyle bilemedim -
Öncelikle geçmiş olsun muhtemelen far değişir.Far gibi parçalarda ne yazık ki bu boyutta bir kırık işleminde tamirat olmuyor.Tampon kısmı da eksperin onayıyla sadece rütüş boyası yapılabilir.Yine de 5-5,5 gibi tutar
-
Sadece malzemeye 6 7 bin isteyecekler. 2 3 bin de işçilik deyip geçirirler.
Sigorta karşılamaz. Kasko karşılar. Küçük işlemler için firma kaskoyu bozdurmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X