Şimdi Ara

Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar fiat linea ile kaza yaptım telde navigasyona bakarken bariyerlere baya bir sürttüm aracı hasar ne kadara patlar biri carpmış desem olurmu ?
     Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monkey D. Dragon -- 12 Aralık 2014; 16:43:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç park halindeyken olmuş abi valla haberim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kolivva06

Araç park halindeyken olmuş abi valla haberim yok

yermi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

yermi peki

Bence yemez kaza cok belli. Hem millet delimi park halina duran arabayi boydan boya cizerek gecsin senin surttugun belli. Eger birisi carpmis olsaydi carpan adam hemen dururdu boydan boya cizmezdi akil var mantik var ve sadece bir yerinde felan iceriye gocuk yada boyada hasar olurdu senin arabanin yan taraf pert git oldugu gibi anlat fazla bisiy istemezler isterlerse tamam verin bana ben yaptirayim dersin tanidigin birinden ucuza kapatirsin fazla sikinti yapma birine carpmis olsan daha kotuydu adamla ugras dur ama soz konusu RENTACAR olunca adamlar profesyonel olduklari icin fazla zorluk cikartmazlar onlarin basina bu olay ilk defa gelmemistir kac musteri carpmistir arabalarini sikinti yapma.

• quote:

quote:

yermi peki

Kurguyu sağlam yaparsanız tabii ki yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

quote:

yermi peki

Bence yemez kaza cok belli. Hem millet delimi park halina duran arabayi boydan boya cizerek gecsin senin surttugun belli. Eger birisi carpmis olsaydi carpan adam hemen dururdu boydan boya cizmezdi akil var mantik var ve sadece bir yerinde felan iceriye gocuk yada boyada hasar olurdu senin arabanin yan taraf pert git oldugu gibi anlat fazla bisiy istemezler isterlerse tamam verin bana ben yaptirayim dersin tanidigin birinden ucuza kapatirsin fazla sikinti yapma birine carpmis olsan daha kotuydu adamla ugras dur ama soz konusu RENTACAR olunca adamlar profesyonel olduklari icin fazla zorluk cikartmazlar onlarin basina bu olay ilk defa gelmemistir kac musteri carpmistir arabalarini sikinti yapma.

Neden yemesin? Bizim mahallede şahit oldum duran minibüse şahin vurdu dönerken direksiyonu elinden kaçırıp? Yemeyecek diye bir şey yok. Kurguyu biraz abartmak gerekir. Vurdu kaçtı evdeydim kamera yok tanık yok nerden bileyim? Arkadaşınızın birinide tanık yapın tamamdır.

• İyi olmuş, senin ne haddine araba kiralamak. Bi de yalan mı söylesem diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

quote:

quote:

yermi peki

Neden yemesin? Bizim mahallede şahit oldum duran minibüse şahin vurdu dönerken direksiyonu elinden kaçırıp? Yemeyecek diye bir şey yok. Kurguyu biraz abartmak gerekir. Vurdu kaçtı evdeydim kamera yok tanık yok nerden bileyim? Arkadaşınızın birinide tanık yapın tamamdır.

Bende sana diyorumki adamlarin isi bu kazayi gordukleri anda nasil oldugunu anlarlar onlarin basina ilk defa gelmiyordur. Hem ayrica arabayi alirken adamlar sana soyluyor 'araba sizde kaldigi surece gerceklesen bir kazadan siz sorumlusunuz maddi yukumluluk sizde' diye. Eger isler senin dedigin gibi olsaydi ooohooo ne ala memleket ogluna kardesine araba kullanmayi ogretmek icin git araba kirala mesela rahat rahat bin kaza olursa nasilsa senin degil araba. Lan iflas etmekten memlektte Araba kiralama firmasi kalmazdi be. Birde bizim halk uyanik gecinenlerden olunca tamam artik.

• Ne yalan söylersen söyle arabayı sen yaptırmak zorundasın

• kaskosu var aracın yalnız benmi ödiyecegim masrafı

• bilen biri yokmu

• yok hepimiz imece usulü ödeyeceğiz. kaskoyu ne sanıyorsa artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

yok hepimiz imece usulü ödeyeceğiz. kaskoyu ne sanıyorsa artık

kasko bunu karşılarmı karsılasa bile acenta ne kadar para ister aracın rafa kalkmasından dolayı.

• Monkey D. Dragon kullanıcısına yanıt
    Büyük firmalardan aracı kiraladıysan onlar ödediğin paranın içinde sigorta parası alıyor diye biliyorum. Kiralık araçla geçen yaz bende kaza yapmıştım. Herhangi bir ücret ödememiştim. Ama firmadan firmaya değişkenlik gösterebilir. Adamlar kazaya para alacaksa zaten sen vursan da başkası da vursa talep eder o parayı. Ondan boşuna yalan söylemene gerek yok.
  • Eğer dandik biyerden kiraladiysan aracı istedikleri paraya itiraz edersen yaş odunla dövüyorlar kendimden biliyorum.

• quote:

Arkadaslar fiat linea ile kaza yaptım telde navigasyona bakarken bariyerlere baya bir sürttüm aracı hasar ne kadara patlar biri carpmış desem olurmu ?
     Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM Kiralık araçla kaza yaptım :( yardım lazım SS EKLEDİM

Nası biyerden kiraladın bilmiyorum ama araçların hepsinde kasko olmak zorunda rent a car yapanlar tarafından ki zaten kaskoludur da sözleşme yaptınmı ? yaptıysan sözleşmeyi oku derim yapmadıysan geçmiş olsun aracın yapımını sana yıkarlar bide gidip kaskoyu kırdırıp kaskodan para alırlar...

• kaskoda kaldığı günlerin de parasını ister

kasko da kaç gün kalır, bunun cevabını öğren.çok fazla ise, birkaç gün daha sende kalsın, yada sen git tamir ettir,

en iyisi adama anlatmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

kaskoda kaldığı günlerin de parasını ister

kasko da kaç gün kalır, bunun cevabını öğren.çok fazla ise, birkaç gün daha sende kalsın, yada sen git tamir ettir,

en iyisi adama anlatmak

Tamirde kaldığı süre 5 gün sürse 500 tl falan razı olurum ben.

Dip not: Sözleşme ve senet imzaladım. eski komsum acenta ama 15 denedir görüşmüyorduk umarım kıllık çıkarmaz.

• hocam daha önce araba kiralarken aldığım bilgiye dayanarak söyleyeyim. araç sendeyken kaza yaparsan aracın tamir süresinde olduğu kadar kira bedelini ödersin. ama bu firmadan firmaya değişirmi bilemem . sözleşmende yazması lazım.
  • Dostum bak simdi, dediklerimi harfiyen yapiyorsun bizzat basimiza geldi denenmis onaylanmis yontem.. Istediğin yalani sikabilirsin ama sana dicekleri sey basit, polis raporu isteriz.. Arabayi evinin orda kamera gormeyen bi yere cek, hatta dar bi yer olsun harbi araba gecerken surtebilcek bi yer.. Ardindan rent a cari ara, araca surtmusler park halinde de, polis mi cagirmam gerek diye safa yat akil danisir gibi.. Gerisini ne derlerse desinler onemli degil, ben polis cagiriyorum arabayi kimildatmiyorum yerinden tutanak tutturcam de, ara polisi gelsin ve anlat boyle boyle araca surtmusler arac kiralik ve sizi arayip tutanak tutulmasi gerektigini soylediler de.. Tutanak tutcaklar ertesi gun de karakola gelip ifade ver sikayetci ol dicekler, sende rahatca isten siyrilcaksin.. Mumkunse yani araci yarin geri vermiyosan polisi gece vakti cagir, araci cok incelemesin..
    Hadi bakalim kolay gelsin..
    Sogukkanli olmayi unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.