Şimdi Ara

Kiralık oyuncu olayında yapay zeka.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufak bir hatada olsa her sene kafamı bozuyor varmı buna takılan.

Birincisi kiralık gönderdiğimiz oyuncunun information bölümünde kiralık gittiği takımdaki mutluluk durumu hiç yazmıyor adamı kiralık yolluyorsun bütün sezon orada takımdan ayrılmak istemiyor yazıyor mesela.(satılık listesindeyse.)

İkinci saçma olay ise ki bu daha sinir bozucu.Mesela Fener'den Ziegler diyelim adamın kiralık sözleşmesi bitti ilk sezon transfer ediyorsun yada kiralık sözleşmeyi uzatıyorsun adam ikinci sezonun başında sanki Fener'e ilk defa gelmiş gibi "Yeni menajerini etkilemek istiyor" yazıyor.Halbuki orada "Fener'e tekrar döndüğü için mutlu" gibi daha mantıklı şeyler yazması lazım.

Evet ufak bir olay ama sinir bozucu oyunun gerçekçiliği açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Arkadaşlar ufak bir hatada olsa her sene kafamı bozuyor varmı buna takılan.

Birincisi kiralık gönderdiğimiz oyuncunun information bölümünde kiralık gittiği takımdaki mutluluk durumu hiç yazmıyor adamı kiralık yolluyorsun bütün sezon orada takımdan ayrılmak istemiyor yazıyor mesela.(satılık listesindeyse.)

İkinci saçma olay ise ki bu daha sinir bozucu.Mesela Fener'den Ziegler diyelim adamın kiralık sözleşmesi bitti ilk sezon transfer ediyorsun yada kiralık sözleşmeyi uzatıyorsun adam ikinci sezonun başında sanki Fener'e ilk defa gelmiş gibi "Yeni menajerini etkilemek istiyor" yazıyor.Halbuki orada "Fener'e tekrar döndüğü için mutlu" gibi daha mantıklı şeyler yazması lazım.

Evet ufak bir olay ama sinir bozucu oyunun gerçekçiliği açısından.

hocam seninki hastalık olmuş. ben hiç takılmam onlara

• Gerçi kiraladığın futbolcunun bilgilerinde yeni takımında ki rolü vs yazıyor yani sende yedek bir oyuncu gittiği takımda kilit görev taşıyacak sa orada , as oyuncu veya kilit oyuncu gibi değişiklikler oluyor ama mutluluk durumu dediğiniz gibi.

Arsenal ile oynadığımda her zaman genç oyuncuları kendi ligim de ki takımlara kiralayıp performanslarını izlemeyi çok seviyorum , kiralama ini biraz daha geniş tutabilirlerdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 23 Mart 2012; 11:05:41 >
  • ben fm08den beri düzenli olarak fm oynuyorum daha hiç adam kiralamadım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.