Şimdi Ara

Kiraya geçeceğim bir yer bulamıyorum ankara karavana mı geçeyim illa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. umarım doğru yere açmışımdır konuyu yanlış varsa da kusura bakmayın.

şuanda dikimevinde oturuyrum ve yakında evleneceğiz. ev nerden baksan 50 yıllık kışın afedersınız götümüzde rüzgar esiyor. verdiğimiz kira 900 içim gidiyor bu paraya çunku işten ayrıldım artık tek maaş girince eve çıkan para üzmeye başladı. mahalle deseniz giren çıkan belli değil her yer öğrenci dolu ve tuhaf tipte insanlar var sürekli bakıyorlar apartman onunde bekleme yapıyorlr hem kızlar hem erkekler görmeniz lazım inanmanız için. akşam dışarı çıkayım derseniz kurtuluş parkının ışıkları yok yerler rahatsız edici kağıtlarla dolu kaldırımda bile yürüyemiyorum ankaranın pis havasında. apartman deseniz mahalle ne kadar yabancı insanlar ve abuk sabuk tiplerele doluysa bunlar da bir o kadar meraklı. kimseyi rahatsız etmeden nişanlımla yaşıyoruz. o işine ben işime. biraz para biriktirmeye çalışıyoruz ev eşyası düğün masrafı vs için. öğrencilik zamanımdan beri buradayım ama yakında evleneceğim için artık daha insani şartlar altında yaşamak istiyorum.

tavsiyenize ihtiyacım olan derdimi doğru anlatmaya çalışacağım. apartmanı çok eski olmayan komşuların kendi halinde olduğu, ev sahibinin kendi halinde olduğu, sıhhiyeye çok uzak olmayan ( nişanlım adliyede çalışıyor) akşamında çıkıp yürüsek rahat bir nefes alabileceğimiz parktır vsdir bir yeri olan kirası da en fazla 600-650 civarı bir yer bulmak için hangi semtlere bakarım . 1 yıldır bakıyorum işin içinden çıkamadım yemin ederim bıraktım artık.

tek ego ya da dolmuş uzaklığında oturabiliriz.

• 600-650kiraya zor ama yenimahalleye bakın derim, 202 otobusü ile adliyenin önünde inersiniz tek vesayit ve ortalama 20dk sürer yenimahalle içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederım Manyetizma cevapladığın için bakacağım
  • Konuyu konu dışına açın.Daha çok cevap veren olur.

• hironis H kullanıcısına yanıt
    Keciorende yalitimli dairemiz var dusunurseniz pm atin du anda kiraci oturuyo 10 güne çıkar heralde mahallede kimse kimseye karismaz otobüs duragi 2 dk mesafede

• Pm attim

• pekala gorkemnalbant. zaten pes etmek uzereyım bı de oaraya acayım tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Etimesgut kiralar uygun diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.