Şimdi Ara

Kırığı olmayan Pahalı programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kırığı olmayan ücreti çok pahalı programları merak ediyorum araştırıyorum.
    Bildiğiniz programları ve programların faaliyet alanlarını yazarmısınız.

Türkiyede kullanılıyor mu ?
    Demo sürümü var mı ?

• Aklıma birtek Norton Internet Security geliyor fiyatını bilmiyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Aklıma birtek Norton Internet Security geliyor fiyatını bilmiyorum valla

Trial Reseti var, kırılıyor yani
  • cracki yok ama trial reset dersen bütün programların var
  • ya abi norton pahalı mı =))

ben 300.000$ 500.000$ sınıfından bahsediyorum.

Bazı programlar var satılmıyor satece kiralanıyor kirası aylık bir kaç bin dolar civarı oluyor.

Genelde dizayn programları
    Tv'ler için animasyon programları
    Ses/müzik programları var
    Kamera yönetim /konser sahe çekim programları var vs
  • paperplus diye bir tarayıcı arşiv programı
  • kırılmayanlarda da arkadaşların dediği gibi trial reset yöntemleri var, en azından illegal yöntem kullanmamış oluyorsunuz

cfosspeed bence çok başarılı bir ağ düzenleme programı, bu programın geliştiricileriyle işletim sistemi yapanlar oturup bu programın çalışma mantığını tüm işletim sistemlerine entegre etmeliler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklıma geleni yazdım ne yapayım
  • Microsoft Retail Management and Point of Sale System (marketler icin pos sistemleri) lisans basina yaklasik $1300
    Websense (sirketler icin yazilimsal firewall)
  • Maya (3d Grafik çizim programı) fiyarı vergisiz 8000 Dolar civarı.

Autodesk Softimage (3d yüz tasarım programı, birçok ünlü oyunlarda kullanılmaktadır) fiyatı 95.000 dolar.

VxWorks Gerçek zamanlı işletim sistemi, fiyatı yaklaşık 200.000 dolar civarı olduğu tahmin edilmekte.

(Autodesk) Inferno, yine autodesk firmasından, genelde oyunlarda grafik tasarımlarında kullanılan program. Yaklaşık fiyatının 1.000.000 un üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Catia, çok detaylı robot çizim ve taknik çizimler için dizayn edilmiş bir program. 1.000.000 yuronun üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Source Engine, tahmin ettiğiniz gibi valvenin ürettiği oyun motoru, 200.000 dolar'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor. (Kiralama)

CryENGINE, CryTek firmasının geliştirdiği oyun motoru, kirasının 300,000 doların üzerinde olduğu tahmin ediyor.

HFSS, elektronik çizim programı. En son versiyonu 40.000 dolar.

Core Impact, güvenlik yazılımı, 50.000 dolar.

Liste uzayıp gider. Genel anlamda, çizim ve güvenlik şu an baya bir pahalı. Ayrıca "ATM" diye adlandırılan para çekme makinelerinin yazılımları milyonlarla ifade ediliyor. Saygılar.

• maya ve catia da crack var
    diğerlerinide ebn bilmiyordum araştırmaya devam edicem.

ATM dediğin de program değil - para tanıma makinası BNA denilen bir aygıt var o pahalı.
    Akbil24 makinalarından biliyorum da =))
  • bu dediğin bir kaç yüzbin dolarlık programların crack'i yoktur. ama crack yapılamadığı için değildir bunun sebebi, zaten kullananı azdır. crack yapan kimseler bunlarla uğraşmaz.

Özel tasarım programlarına bakacaksın. tribon, nupas cadmatic vs tarzı programlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

bu dediğin bir kaç yüzbin dolarlık programların crack'i yoktur. ama crack yapılamadığı için değildir bunun sebebi, zaten kullananı azdır. crack yapan kimseler bunlarla uğraşmaz.

Özel tasarım programlarına bakacaksın. tribon, nupas cadmatic vs tarzı programlar...

Bu tür programı kullananlar genelde zaten ticari amaçla kullandıkları için mecburen lisanslı kullanmak zorundalar, diğer türlü başları beladan çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: Temren

bu dediğin bir kaç yüzbin dolarlık programların crack'i yoktur. ama crack yapılamadığı için değildir bunun sebebi, zaten kullananı azdır. crack yapan kimseler bunlarla uğraşmaz.

Bu tür programı kullananlar genelde zaten ticari amaçla kullandıkları için mecburen lisanslı kullanmak zorundalar, diğer türlü başları beladan çıkmaz.

söylediğiniz programları gayet iyi bilirim. Daha önce bir gemi inşa firmasında çalışıyordum.
    Ayrıca çalıştığım firma çok büyük paralar veriyor aveva-tribon lisanslarına.

• SAP var bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Maya (3d Grafik çizim programı) fiyarı vergisiz 8000 Dolar civarı.

Autodesk Softimage (3d yüz tasarım programı, birçok ünlü oyunlarda kullanılmaktadır) fiyatı 95.000 dolar.

VxWorks Gerçek zamanlı işletim sistemi, fiyatı yaklaşık 200.000 dolar civarı olduğu tahmin edilmekte.

(Autodesk) Inferno, yine autodesk firmasından, genelde oyunlarda grafik tasarımlarında kullanılan program. Yaklaşık fiyatının 1.000.000 un üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Catia, çok detaylı robot çizim ve taknik çizimler için dizayn edilmiş bir program. 1.000.000 yuronun üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Source Engine, tahmin ettiğiniz gibi valvenin ürettiği oyun motoru, 200.000 dolar'ın üzerinde olduğu tahmin ediliyor. (Kiralama)

CryENGINE, CryTek firmasının geliştirdiği oyun motoru, kirasının 300,000 doların üzerinde olduğu tahmin ediyor.

HFSS, elektronik çizim programı. En son versiyonu 40.000 dolar.

Core Impact, güvenlik yazılımı, 50.000 dolar.

Liste uzayıp gider. Genel anlamda, çizim ve güvenlik şu an baya bir pahalı. Ayrıca "ATM" diye adlandırılan para çekme makinelerinin yazılımları milyonlarla ifade ediliyor. Saygılar.

Autodesk Softimage 3.000 USD ve kırık.

• Cadence Virtuoso (Chip Layout Design) : Yıllık 1 Milyon dolar tek kullanıcılı.
    Waves v7 : 20000 dolar . Müzik yapımında efekt plugin seti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 22 Aralık 2010; 17:11:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.