Bildirim
KIRIK OBP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Eurybia25
yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar
Puanzadan dene.Diploma notunun yarısını yaz. -
Puanzayı deniyorum fakat lys sıralama hesaplama kısmı için 15-14-13 yılları var 14 ü mü baz almalıyım ? -
quote:
Puanzayı deniyorum fakat lys sıralama hesaplama kısmı için 15-14-13 yılları var 14 ü mü baz almalıyım ?
Bunu asla bilemeyiz.Her şey ikinci sınava bağlı.Ama 2014 yılına göre bakman nispeten daha sağlıklı olur. -
Çok teşekkürler, peki sizin şahsi fikriniz sözel 80k dan bu kırık obp ile 35k civarına çekilebilir mi ? tm3 içinde 81k olabilir mi tamamen şahsi fikrinizi soruyorum -
quote:
Çok teşekkürler, peki sizin şahsi fikriniz sözel 80k dan bu kırık obp ile 35k civarına çekilebilir mi ? tm3 içinde 81k olabilir mi tamamen şahsi fikrinizi soruyorum
Yaparsın Hocam.
Çalış yeter. -
Bence ikisininde oluru var, lys cok basit gelmezse hani 2015 gibi falan gelirse yapabilirsin 45 edb 13 matla oluru var, hangi bölümdesiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler, sabahtan beri moralim bozuktu bu cidden iyi geldi -
Sene başı iktisattaydım sınava rahat çalışabilmek için bıraktım. İnternette biraz bakındım bugün hamda 50-60k yapanları çok geri attığını gordum ama bunda lys nin zorluğunun onemını hesaba katmayı unutmuştum. Matematiğim 13 civarı değil de 20-25 net civarında olsaydı bu kadar endişelenmezdim. -
80 k da sorun olmaz bence iyi edebiyat neti kurtarir seni matta 18 civarı yapsan guzel olur tabi ama durumunu bilmiyorum benimde hedef 150 k dan30 k civarına inmek kırık obp de var ama bi deneyecegim hayirlısı senin işin daha kolay sıkıntı yapma puanzada hesapla daha iyi bir sıralama da yapabilirsin calıstiktan sonra☺️
çok teşekkürler, çalışırken sürekli aklıma geliyordu bu konu cidden kafam rahatladı biraz. Matematik için nispeten daha basit yapılabilir konulara çalışıyorum şuan 10-15 net civarındayım logaritma,polinomlar vb gibi konuları belirledim onlarla umarım 17-18 civarına cıkabılırım. Sozel için son 1 ay biraz tarih,felsefeye bakmam yeterli olur diye düşünüyorum. -
Sözeli bilemiyorum da matematik edebiyat icin zamanin var bence 2,5 ay az bir sure degil ama cok calis son pismanlik bir ise yaramiyor malesef . Başarılar dilerim :)
Teşekkürler bakalım elimden geleni yapıcam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X