Şimdi Ara

Kırık obp yüzünden ciddi psikolojik bunalım geçiriyorum [LÜTFEN İÇERİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende kırık puanla ilk senemde hazırlanacağım en iyi 9k en kötü 15k olabilmek için aslında bir konuda bir araya gelip birbirimize kaynak çalışma tavsiyesi konusunda yardımcı olabiliriz konuda gördüğüm kadarıyla sayı oldukça çok. hem birbirimize destek olursak sene içinde çalışmayı bırakmaya kalkankalara da engel oluruz :D çünkü vize final derken zor olacak çalışmak
  • Kırık obp ile ilk 30 k girmek çok zor ins olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle de bir seçeneğin var burada sene temel atarsın yinede sınava girersin üni yi de bırakmıuorsun ileriki seneye tam hazır girmiş olursun

• yaa saçmalama obp yi takma hiç kafana belki 10 binden bile iyi olcan OLAMAM DEME hele 2013 zor sınavda millet neler yaptı sınavın nasıl olcağını biliyomusun HAYIR benim en yakın arkadasım 30 binden 15 bine çekmişti kırık obp ile26 bin yaptı bu sene ayrca bu forumda okumuştum 8 inden kırıkobp ile 18 bin olmuştu ayrıca kim dedi sana 20bin geriletti diye bilmiyorum ama senin moralini bozmak için demiş sen kendine güven sınavda RAHAT OLMAYA çalış çok zor ama yılma etrafın dediklerini duyma rahat ol rahat ol düzenli calış
  • girersin dostum iyi çaliş

• Kardeşim obp puanı senin aldığın sıralama üstüne böyle ahım şahım bi katkı yapmıyo be ,takma kafana ne olursa olsun devam
  • ummuhan95 U kullanıcısına yanıt
    Aynen. Katiliyorum.zaten obp kirilmasi kotu ama 30k olmasi ıçın 19k olman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: IEEE06

Herkese iyi günler dostlar.Önceki konularımda cevap olarak belirtmiştim ama şimdi konu açma gereği duydum.ÇÜNKÜ ÇOK BÜYÜK BİR VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM.

Öncelikle mezunum ve sayısalım.Bu sene kırık obp ile sınava gireceğim ki sanırım 21 puan gelecek.Bu yüzden fena halde depresyona girdim diyebilirim.Pişman olacaksan niye yazdın diyecek olan arkadaşlara da cevabım tamamen aile baskısı ve ailevi problemlerden dolayı diyebilirim.Ne zaman derse başlasam -büyük bir hevesle- aklıma kırık obp geliyor ve imkansız abi diyorum ve kapatıyorum ve tüm gün başım ağrıyor ve bunalıma giriyorum.Hedefim 30k ve bir arkadaşla konuştuğumda 10k olmam lazımmış ki 30kya gerilesin.İyi de hocam ben 10k HAYATTA OLAMAM! Olur diyenler için ben kendimi tanıyorum.Fizik ve geometri derslerinde pek iyi değilim nasıl 10k olayım.Dostlar yol gösterin napmalıyım bazen yemin ediyorum okumamayı düşünüyorum ama bu sefer okumasam ne yapacağım?Yemin ediyorum düşünüyorum.Günlerim haram oldu,gülmeyi mutlu olmayı özledim.Umutlarım hayallerim bir anda yabancı oldu bana.Düşüncelerinizi,tavsiyelerinizi,30k olmam için özellikle izlemem gereken adımları,kırık obp ile 30k olmanın şartlarını benimle paylaşırsanız şu kardeşiniz büyük dertten kurtulacak.

Zamanınızı aldıysam kbakmayın ama kime içimi açayım,kime dertlerimi anlatayım.Neyin var diyorlar,anlatıyorsun boşver diyorlar.Şimdiden teşekkürler dostlar.

yazıyı okumadım ama ben de kırık obp ile hazırlayacağım. Üstelik üniversiteye de yerleştim hatta şu an üniversitedeyim 8.15te ders başlayacak.

Dert edilecek bir durum yok güçlü ol ve hazırlan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çook çook teşekkür ederim.İnanın yorumları okuyunca umutlandım,mutlu oldum.Olacak inş seviyorum sizleri :)
  • Benim sozelde 10k olmam icin 3,4 k olmam lazim ki 10a gerilesin , ama deneyecegim

• Dostum model bozma hard calismaya devam ucunda ölüm yok ya

• En çok koyanda ham olarak kazanipta yerleştirmede obp nin geriye atmasidir kesin.
    Senin sorununa gelince kardeşim gerçekten çok sıkı çalış bence elbet sinavlardna sonra yararını görürsün

• Köpek gibi lys mat geo fizik çalış ygs çalışarak zor. Lys iyi olsun çok rahat girersin ama bunlardan önce gerekli olan sadece "İNANMAK"

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.