Şimdi Ara

kirikaru bi bakabilirmisin kardeşim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim sen fiorayla tr 1.cisi masterdasın geçen sezon dia 1 bitirdim dünyada birinci olmuştum dariusla aramda seninle hero karşılaştırması yapmak isterim sanada uygunsa gerçekten bilen bi fiora görmeye ihtiyacım var :D

• Pm denen bir şey var bu nasıl bi cahiliyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyice knight online forumuna benzedi bolum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı bilirim. Hergün forumlardaki konulara mesela ben dariusla dünya 1.cisiyim yazıyor. Yazık böyle insanlarla oynamak bile saçmalık. Adam çok iyi oyuncu ama adamda oyuncu ahlakı ve profesyonelliği yok.

Akıl olsa bunu pm olarak atar. Nedir bu gösteriş merakı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icarus Departure

Bu adamı bilirim. Hergün forumlardaki konulara mesela ben dariusla dünya 1.cisiyim yazıyor. Yazık böyle insanlarla oynamak bile saçmalık. Adam çok iyi oyuncu ama adamda oyuncu ahlakı ve profesyonelliği yok.

Akıl olsa bunu pm olarak atar. Nedir bu gösteriş merakı.

hepiniz çok haklısınız ama mesaj bölümüne ulaşamıyorum kardeşlerim egoist veya gösteriş meraklısı değilim 2 gündür mesajlar açılmıyor...
  • Dariusta dünya birincisi misin hadi yaa , mekaniklerin filan süperdir o zaman adamı çekişin ayrı , q nun ucuna değdirişin ayrı ultiyle tek atışın da bi başkadır.Üstteki adamların maini zed o yüzden kıskanıyolar takma sen onları.
  • Baron önü vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Dariusta dünya birincisi misin hadi yaa , mekaniklerin filan süperdir o zaman adamı çekişin ayrı , q nun ucuna değdirişin ayrı ultiyle tek atışın da bi başkadır.Üstteki adamların maini zed o yüzden kıskanıyolar takma sen onları.

eeee ?
  • Darius'e silseler de bitse bu eziyet

Sonrada Te Emo silinse

Hayallere gel....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Darius'e silseler de bitse bu eziyet

Sonrada Te Emo silinse

Hayallere gel....

herou nefretine bak bahse varım karşına geldiğinde sinir oluyorsun ve çoğunlukla teemo ve dari üzerinden geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunkmaster.x1

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Darius'e silseler de bitse bu eziyet

Sonrada Te Emo silinse

Hayallere gel....

herou nefretine bak bahse varım karşına geldiğinde sinir oluyorsun ve çoğunlukla teemo ve dari üzerinden geçiyor

Te Emo 1 senedir karşıma gelmedi, Dariusta genmedi ilginç
    Silmeselerde olurmuş aslında
    Darius full değişmediği sürece de gelmez heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.