Şimdi Ara

KiRiKaRu Challenger Fiora Montage (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıskanan lowlar toplanmış yine. fiora ve masteryi sağ tık herosu değil mekanikleri var
  • Müzik değişse daha iyi olur belki
  • çok güzel r basıyosun qnq hll spr dvm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü

çok güzel r basıyosun qnq hll spr dvm

Ligin ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler
  • Hayatlarinda bi yere gelememis,fioyla r ye basmak zormu qnq diyen b1-p1 arasi insamlar celincira laf atiyor

• Fiora kolay gibi görüncede ccli rakiplere karşı oynanması en zor herolardan metayıda düşününce işin zordur Ama ben bu tür plays yapılamayan herolarla ilgili birşey izlemeyi sevmiyorum, ilgi çekeceğini sanmıyorum bu nedenle.
  • 0.20 - 0.26 arasını ben kaydetmiştim hatırlıyorum :D
  • Güzel paylaşım. Videoları neyle çektin? Bende yapmayı düşünüyorum.
  • Daha 1 tane heroyu tam kapasite oynayamayan adamlar gelmiş bu hareketleri tr challengerinde yapan adama laf ediyor(bana demeyinki tr challenger çok low istesem olurum,olamıyorsunuz seviyesi gayette west dia3-1 arası). Neyin kafasını yaşıyorsunuz da bu adama laf ediyorsunuz ?
  • sen sus bi bronz
  • Kill alınca %5 hp mp dolduran kabiliyetin hakkını vermiş adam.

Videodaki facecamdeki sensen kanal7 de sabah programı yapan bi eleman var ona çok benzettim o sen misin yoksa
  • Dostum allahını seversen fiora montage mı olur ya
  • Dotada juggernaut oyna hocam tam sizlik

• Dia 4 üm ve övüne övüne söylemiyorum bunu fakat fiora cidden yetenek gerektirmiyor. Zamanında atılan bir ulti eğerki seni PROFÖSYÖNEL bir player yapıyorsa o şampiyonda ya bi sıkıntı yada bi kolaylık vardır açık ve net. Ben Dünya Fiora 1. si olsam kimseye karşı övünemem utanırım açıkçası ha zevk alıyorsan orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Kill alınca %5 hp mp dolduran kabiliyetin hakkını vermiş adam.

Videodaki facecamdeki sensen kanal7 de sabah programı yapan bi eleman var ona çok benzettim o sen misin yoksa

o adam dünya nasus 1. si Affedilmeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

şu fiora oynayan ve anime izleyen lowlardan da bıktım artık.

anime ile nasil bağdaştiriyorsun.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

Dotada juggernaut oyna hocam tam sizlik

juggernaut gibi bir karakteri sırf ultisi benziyor diye fiora gibi oynanabileceğini mi düşünüyorsun?
    jugger ile şu attığı ultilerin neredeyse hepsinde boşa atmış olacaktı, öyle bebeler gibi etrafta creepler varken sadece şampiyonlara seken çocuk işi bir skill ile omnislashi bir tutmak terbiyesizliktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

Dotada juggernaut oyna hocam tam sizlik

juggernaut gibi bir karakteri sırf ultisi benziyor diye fiora gibi oynanabileceğini mi düşünüyorsun?
    jugger ile şu attığı ultilerin neredeyse hepsinde boşa atmış olacaktı, öyle bebeler gibi etrafta creepler varken sadece şampiyonlara seken çocuk işi bir skill ile omnislashi bir tutmak terbiyesizliktir.

tmm
    ok
    peki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.