Şimdi Ara

KiRiKaRu Challenger Fiora Montage (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

şu fiora oynayan ve anime izleyen lowlardan da bıktım artık.

anime ile nasil bağdaştiriyorsun.?

Üstündeki aşağılık kompleksini "çocuk işi onlar, hahaha veletler" şeklinde insanlara laf söyleyebileceğini düşünerek atmaya çalışan birisi olsaydın bağdaştırabilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

Dotada juggernaut oyna hocam tam sizlik

juggernaut gibi bir karakteri sırf ultisi benziyor diye fiora gibi oynanabileceğini mi düşünüyorsun?
    jugger ile şu attığı ultilerin neredeyse hepsinde boşa atmış olacaktı, öyle bebeler gibi etrafta creepler varken sadece şampiyonlara seken çocuk işi bir skill ile omnislashi bir tutmak terbiyesizliktir.

tmm
    ok
    peki

garibim, çok mu zorlanıyorsun R ye basarken?
    Karşında kağıt hero varken skilleri boşalt, R bas, Skilleri boşalt, gg wp, i am pro, u are noob...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

şu fiora oynayan ve anime izleyen lowlardan da bıktım artık.

anime ile nasil bağdaştiriyorsun.?

anime ile bağdaştırmıyorum sadece nickini anime koyanları sevmiyorum. fiora oynayanları sevmememin nedeni farklı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

quote:

juggernaut gibi bir karakteri sırf ultisi benziyor diye fiora gibi oynanabileceğini mi düşünüyorsun?
    jugger ile şu attığı ultilerin neredeyse hepsinde boşa atmış olacaktı, öyle bebeler gibi etrafta creepler varken sadece şampiyonlara seken çocuk işi bir skill ile omnislashi bir tutmak terbiyesizliktir.

tmm
    ok
    peki

garibim, çok mu zorlanıyorsun R ye basarken?
    Karşında kağıt hero varken skilleri boşalt, R bas, Skilleri boşalt, gg wp, i am pro, u are noob...

yok hocu fiora oynamıyorum ben zaten ama yok şuymuş buymuş terbiyesizlikmiş bebeler gibi fln filan ahkam kesmen hoş değil.

• La kafanız mı iyi sizin bebe herosu kolay falan yazmışsınız siz 1 saniyede 5 atak yapabiliyor musunuz fiorayla ? Lanede squshy halinizle panthı tutabiliyor musunuz kolay demişler bide tipik tr bronz goldu gidin Master fioyla çilingir kasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan bronzlar u basarak cilingir olmus falan diyosunuz da siz niye u basarak bronzsunuz ?

• şarkı ismi?
  • Zeonn vayne playz gibi videolarin oldugu ulkede bu videoya playz denebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10 yorum fiyo şöyle fiyo böyle noob herosu, sonra biri atağa kalkıyo sonra herkes fioranın mekanikleri var zor hero vs, demeye başlıyo

Klasik dh

• şarkı çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

sen sus bi bronz

tamam bronzdan 160 oyunla cikan genius arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

ulan şurda dalga geçen bronzlar beni bitiriyor. adam türkiye'de 25. !!!

Abartilacak durum yok bende malzaharla tr2.cisi dünya 15.cisi olmustum

• Müzik kusturdu

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchoT

Zeonn vayne playz gibi videolarin oldugu ulkede bu videoya playz denebilir

+1111111

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Çok yeteneklisin.Fiora gibi zor bir şampiyonla bunları yapmak.

nickini verebilir misin
  • quote:

quote:

Hocam gerçekten isminin hakkini veriyorsun

Jug 9 12 sekiyor 4 crep min olsa bile 8 7 tanesi adama girer.

Ozellikle latede karsi tek yakaladigin adama r bas direk kill alirsin fullbuildsen. bunu sende iyi biliyorsun.

Fio 3 veya 4 kez sekiyodu sanirim uzun suredir lol oynamadigim icin hatirlamiyorum

Ama biri ultiyi dodge bait digeride direk tek atmak icin kullaniyo.

Yani 2 side yetenek ger ek tir mi yor

Edit eger karsida invs olabilen hero varsa jug yetenek gerektirmeye basliyor yigidi öldür hakkini yeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 19 Nisan 2015; 10:56:37 >

• Video sadece fiora u'sundan ibaret . Çk gzl fidyomuş knk.
  • Dota bilmeyen cahiller toplanmış gene konuya
  • vakit harcamasanda olurmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam gerçekten isminin hakkini veriyorsun

Jug 9 12 sekiyor 4 crep min olsa bile 8 7 tanesi adama girer.

Ozellikle latede karsi tek yakaladigin adama r bas direk kill alirsin fullbuildsen. bunu sende iyi biliyorsun.

Fio 3 veya 4 kez sekiyodu sanirim uzun suredir lol oynamadigim icin hatirlamiyorum

Ama biri ultiyi dodge bait digeride direk tek atmak icin kullaniyo.

Yani 2 side yetenek ger ek tir mi yor

Edit eger karsida invs olabilen hero varsa jug yetenek gerektirmeye basliyor yigidi öldür hakkini yeme

senin gibilere karşı söyleyince hakkı veriliyor pampa...
    sen 4 creebin arasında oyun başı ultini atta gör, kaç tanesi sekiyor maksimum diye. Late gamedede bodoslama ulti attığın sürece 1 kişi bile kesmen şanş olur, dağınık creeplerin içerisinde atacağın ulti ile ters tarafa gittiği an bir daha hedeflediğin karaktere dönmüyor...
    zaten invis herolara karşı jug'ın yetenek gerektirdiğini söylemen bile ne kadar low bir oyuncu olduğunu belli ediyor. yapacağın tek şey 1 adet dust... gg wp...
    klasik lol forumu, lolde bronz, dotada 1k mmr elemaların şekil yaptığı, bir cacik bildiğini zannettiği bir ortam... hele lol forumundaki dotacılara hastayım, sadece şekil olsun diye dota oynayan, " qnqa ben dota oynuyorum, lol çocuk işi, ayıqqs" şeklinde gezen ezmelerle dolu...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.