Kırıkkale Üniversitesi diş hekimliğinde okuyacağım şehir hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim
bok gibi küçük bir yer sadece zafer caddesi ve atatürk bulvarından oluşuyor 2 saatte tüm şehri yürüyerek dolaşırsın yani buyuksehirlerden geldiysen boku yedin
garip bir öğrenciG
kullanıcısına yanıt
Ankara’ya yakın olması açısından avantajlı değil mi hocam 75 km sanırım gidip gelmek sıkıntı olur mu
ankaraya gidiş geliş rahat evet sıkıntı olmaz ama şehrin içi buyuksehire alıştıysan kötü hocam.
SfrslnS
kullanıcısına yanıt
Bende kırıkkale diş ve ankaradan gidip gelmeyi düşünüyorum. Ama hiç araştırmadım servis vs işleri nasıl nerden.
Şehir merkeyle pek işimiz olmaz sanıyorum. Üniversite ankara tarafında yahşihan diye bi yerde
xxyyzzttX
kullanıcısına yanıt
Hocam konumu hakkında fazla fikrim yok inşallah sıkıntı olmaz ulaşım ankaraya
Upp yok mu uzunca yazacak bi Kırıkkale’yi bilen Kardeşim
Hocam hergün git gel ile o yol çekilirmi bilmiyorum sabah derslerin başlıyacak ve yol seni biyerden sonra yıpratıcaktır. Kırıkkaleden saymamak lazım yenişehiri(üni yerleşkesini) kücük de olsa öğrenci hayatı için ideal biryer ha fazla bir aktiviten olmaz ona birşey diyemem ama apart tarzı yerleri ucuzdur bulursun yani. Ayrıca yeni yurt felan acılacaktı . Kyk yurduda diş hekimliği fakültesine oldukça yakın zaten diş hekimliği fakültesini görünce içini gezince hoşuna gidecektir fakülte olarak coğu fakülteden çok daha iyi bir durumdadır. Diş hekimliği fakültesi kampüs içerisinde değil hemen giriş kapısının dışında biryerde . Karşısında kütüphanesi vs var. Genel olarak ucuz bir şehir aslında. Yenişehir de de ucuz yerler var , cafe tarzı yerler çok fazla ama pub tarzı yerler yok diyebilirim. Yolculuk için diyorsan eğer de yenişehir e dönen yolda direk anayolun köşesinde bekleyince ankaraya giten otobüsler durur ve seni coğunlukla alır elinde valiz canta tarzı şey olursa kaçırmaz :D Başka bir sorun varsa sorabilirsin yardımcı olurum
xxyyzzttX
kullanıcısına yanıt
Hocam Akköprü'deki Ankamall avm nin ordan servis kalkıyor her gün Kırıkkale' ye. Başka var mı bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme