Şimdi Ara

KIRIKKALE HUKUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca 15-20 kadar kafe mevcut.ben sokakta da çalıyorum.ama kimse cesaret edip laf atamıyor.ve kültür adına kalkınması için dernek kurduk yeni.korkma k.kale iyidir.aynı zamanda ankaraya çok yakın olması da çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de az çok öyle sayılırım. Sadece düzenimi devasa boyutlarda bozmak istemiyorum. Birileriyle iletisime geçirebilirseni çok sevinirim :) @MrRyuzaki

___
    @bulgurlar yani eğer büyük karışmalar yoksa genel olarak kampüs ve Anlarada hayatımı idare ettirebileceğimi düşünüyorum o halde.

----
    @whiisspeer ben de bundan korkuyorum genel olarak. Böyleyse eğer çok üzülürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz da dediğin şehirlerde de sıkıntı çıkar en azından kırıkkaleden ankaraya geçebilirsin 30-45 dk flaan sürüyo Ordan Ankara

• Genel durum hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim :) .

___

@oguz0071 teşekkürler yardım için :)

____

@dreazz bir de ankaradan servis varmış sanırım onu araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcuernd -- 30 Haziran 2015; 3:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcuernd

dediğim gibi renkli saçlı, değişik sayılabilecek tarzda giyinen, piercingleri olan biriyim. Aşırı bir marjinalliğim yok tabiki. Ama kıyafet yüzünden bana laf edilirse çok üzülürüm. İstanbul-İzmir büyüdüğüm yerler. Kültür şoku yaşamak istemiyorum.

Kırıkkalede genel olarak öğrencilerin eğlenebileceği yerler var mı?

Kendim Ankaralıyım ve burada doğdum bu yaşa kadar geldim, Ankara genel manada yobazdır ve gericidir merkez olmasa da ilçeler böyledir. Ama ben Kırıkkale'nin insanı kadar yobaz ve geri kafalı görmedim. whiisspeer nickli arkadaşı dikkate al, diğerleri toz pembe yazmışlar gibime geliyor. Ama böyle tipler genelde kızlara o tarz yaklaşımlar sergileyemez en fazla bakar öküz gibi. Hatta yanında erkek arkadaşı olan kızlara bile bön bön bakarlar ama bir şey yapamazlar. Dediğim gibi üniversite içi hakkında pek yorum yapamam ama şehir böyle, üniversiteye ülkenin dört bir tarafından çeşit çeşit insanlar geliyor. Orada okuyanlar yorum yapsa daha tutarlı olur. Herkes bu kafadan değildir sonuçta 20.000 insan öğrenim görüyor, herkes faşist, sığ kafalı olacak diye bir şey yok. Benim yazdıklarım şehir ile ilgili o yüzden şehire de işin düşmeyeceği için gönlünü ferah tut, korkmana gerek yok.

• Vahistahe kullanıcısına yanıt
    İnanır mısınız Ankara hayallerimin şehriydi her zaman için. Kırıkkaleyi ondan istiyorum biraz da. Dediğim gibi milyonlarca kere yazdım ama. İstanbuldan Koceli üni. kalkan servisler olduğu gibi, Ankaradan da Kırıkkaleye kalkan varmış sanırım. Eğer doğruysa uçarak giderim.

• Korktugunuz gibi bi durum olacaginisanmiyorum. Laf soyleyenler olursa yasli insanlar oluyormus. Bir de kuzenim kafe sayisindan yakiniyordu. Onun disinda 1 hoca surekli bute birakiyormus sanirim ama iciniz rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilinmeyenekosankiz kullanıcısına yanıt
    Çalışır üstesinden gelirim diye umuyorum ama teşekkürler :)

• Kırıkkale Ankara arası servis var mı bilmiyorum ama Kırıkkale'den Ankara'ya ulaşım çok kolay gerçekten eğer takıldığınız nokta bu ise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

quote:

dediğim gibi renkli saçlı, değişik sayılabilecek tarzda giyinen, piercingleri olan biriyim. Aşırı bir marjinalliğim yok tabiki. Ama kıyafet yüzünden bana laf edilirse çok üzülürüm. İstanbul-İzmir büyüdüğüm yerler. Kültür şoku yaşamak istemiyorum.

Kendim Ankaralıyım ve burada doğdum bu yaşa kadar geldim, Ankara genel manada yobazdır ve gericidir merkez olmasa da ilçeler böyledir. Ama ben Kırıkkale'nin insanı kadar yobaz ve geri kafalı görmedim. whiisspeer nickli arkadaşı dikkate al, diğerleri toz pembe yazmışlar gibime geliyor. Ama böyle tipler genelde kızlara o tarz yaklaşımlar sergileyemez en fazla bakar öküz gibi. Hatta yanında erkek arkadaşı olan kızlara bile bön bön bakarlar ama bir şey yapamazlar. Dediğim gibi üniversite içi hakkında pek yorum yapamam ama şehir böyle, üniversiteye ülkenin dört bir tarafından çeşit çeşit insanlar geliyor. Orada okuyanlar yorum yapsa daha tutarlı olur. Herkes bu kafadan değildir sonuçta 20.000 insan öğrenim görüyor, herkes faşist, sığ kafalı olacak diye bir şey yok. Benim yazdıklarım şehir ile ilgili o yüzden şehire de işin düşmeyeceği için gönlünü ferah tut, korkmana gerek yok.

Hocam aşırı kötümser bakıyorsunuz bizim akranlar Ankara Kırıkkale taraflı 2 tarafıda ayrıntılı olmasada biliyoruz Ankaradada sosyalizm babında radikal terör sempatizanları var bu adamlar en iyi üniversitelere girip tehditler savruluyor özellikle hukuk felsefe psikoloji tarih bölümlerinde işler karışık diye uyarıldıkda en azından kırıkkalede aşırıcı fazlalığı çok az...

• Arkadaş k.kaleyi itin g&t&ne sokmuşsunuz abartmayın ya. Saçı lila diye millet yemez. Mavi saçlı tanıdıklarımı kimse yemedi.akşamları yenişehir(üninin olduğu yer) dışında bir yere bir bayanın çıkması sıkıntı olabilir kaldıki bu her yerde olur.arkadaşım trabzonda okulunu bıraktı yobaz diye.yaşamıyorsanız sallamayın.alınıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şöyle diyeyim bizim evden ablam hacettepeye 1.5 saatte gidiyor eğer kırıkklae için servisleri ayarlarsanız 1-1.5 saatte sizde gidersiniz benim araba ile gidip gelen arkadaşlarım var hergün. Servislerde kalkıyor en son 6liraydı şimdi ne durumda bilmiyorum bende gitmeyi düşünüyordum kırıkkaleye baya araştırmıştım

• Vahistahe kullanıcısına yanıt
    İstanbuldan kocaeli üni. kalkan shuttlelar var. Okul kaldırıyor bunu. Çoğu arkadaşım mesela hala istanbulda ikamet ediyor sabah okula gidip aksam evlerine dönüyorlar ve bu yol 2,2.30 saat oluyor toplamda. Eğer orada da bu varsa Ankarada konaklayıp okula geçerim bu shuttlelar ile.

• Dreazz kullanıcısına yanıt
    Hah ben de bunu araştırıyorum. Nerden öğrenebilirim bu servis olayını. Ankaradan gidip gelmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

quote:

Hocam aşırı kötümser bakıyorsunuz bizim akranlar Ankara Kırıkkale taraflı 2 tarafıda ayrıntılı olmasada biliyoruz Ankaradada sosyalizm babında radikal terör sempatizanları var bu adamlar en iyi üniversitelere girip tehditler savruluyor özellikle hukuk felsefe psikoloji tarih bölümlerinde işler karışık diye uyarıldıkda en azından kırıkkalede aşırıcı fazlalığı çok az...

Sosyalist okullardan kime ne zarar gelmiş? Sen hiç sosyalist ağırlıklı okullar olan ODTÜ veya Ankara Üniversitesine giderken bu tarz endişeler çeken bir kız gördün mü? Veya Eskişehir, İzmir gibi şehirlere giderken böyle endişeler taşıyan? Varsa yoksa milletin hayatına burnunu sokan faşistlerin yuvalandığı Gazi, Selçuk, Kırıkkale gibi üniversitelerde insanlar bu tarz taciz veya hor görülme, dışlanma korkusu taşıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahistahe -- 30 Haziran 2015; 4:06:54 >

• Geçen yıl baktığımda 30dk da bir ulustan kalkan servis var diyolardı şu an ne desem yalan olur çünkü pek hatırlamıyorum ben gene araştırırım

• quote:

İstanbuldan kocaeli üni. kalkan shuttlelar var. Okul kaldırıyor bunu. Çoğu arkadaşım mesela hala istanbulda ikamet ediyor sabah okula gidip aksam evlerine dönüyorlar ve bu yol 2,2.30 saat oluyor toplamda. Eğer orada da bu varsa Ankarada konaklayıp okula geçerim bu shuttlelar ile.

Bu tarz senin anlattığın gibi Ankara'dan hatta Ankara'nın ilçelerinden gidip gelen arkadaşlarım var. Ankara'da ikamet edip git gel yaparsan sıkıntın olmaz, hem illa ki kendi dünya görüşüne göre insanlar vardır onlar ile de Ankara'da takılırsınız, şehir ile herhangi bir bağın olmaz.
  • Çok sağolun yardımlarınız için

• Ayrıca eğer arkadaşlarında araba falan olursa çoğu Ankaraya bırakıyor geçen yıl orda okuyan biriyle konuştuğumda baya bi araba oluyomuş Ankarada belli yere bırakıp alıyomuş buda oldukça mantıklı olur hem arkadaşlarınız hem özel araç

• Bir abim orada okudu soylenenlerin aksine durumun o kadar vahim olmadigini soylemisti ama sen yinede isi garantiye al risk alma olmadi takma bir biyik birde tesbih tamamdir :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.