Şimdi Ara

KIRIKKALE HUKUK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğin gibi biriysen Çankırı, Çorum, Yozgat, Kırıkkale dörtgeninden uzak dur. Zira yunan geometrisine yabancı bir çelişki oluşturuyorlar. Dayanabileceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burcuernd kullanıcısına yanıt
    Alternatiflerin arasında samsun şehir açısından gayet yasanilabilir, şehirdekiler açısından bi baskı yaşayacağını sanmam eğitimini araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konyaya gitmistim gerci gunubirlik ama cok cok begendim bekledigimin cok ustundeydi kizlarda senin gibisini gormedim ama gayet istanbulda da karsilastigimiz tiptelerdi genel olarak. Kirikaleden ankaraya hergun kacamazsin. Konya cok cok daha iyi bi alternatif olur. Ve soyle bi gercek varki malesef marmara ege akdeniz disinda, renkli sacla rahat edemezsin ic anadoluda karadenizde doguda saclarin hani pirsing neyse de renkli sac cok dikkat ceker cunku muhtelemen okula kayitli binlerce ogrencide senin gibi olanlar bi elin parmaklarini gecmez oralarda bu da sana zorluklar yasatabilir. En azindan sac rengini daha normallestirip bi sure yeni yerlestiginden yerde yasadiktan sonra cevreyi ortami kendin gozlemlemen senin icin daha saglikli olucaktir o zaman sac rengini lilaya boyatsan daha mi iyi olur yoksa normallikte devam mi etsen sana kalmis ama ilk gittigin zamanlarda bu kadar dikkat cekici olmaman ic anadolu gibi kucuk, belli bi bolgede yasayanlarin birbirlerini tanidigi yerlerde senin icin daha rahat ettirir en azindan alisma surecinde sonrasinda kafana gore takilirsin sehir icin seceneklerinde konyayi tek gecerim hizli tren fln ds yapiliyo istanbula ogrenci ortami da cok guzel her yerede tranvayla ulasimi var cok ucuz etli ekmegide super:) konyali degilim bu arada ama bi gunlugune gittim beni baya bi etkiledi dilerim gonlunun hoş olacagi bi yere gidersin

• Yerinde olsaydım eğer Trabzon'a giderdim... (KTÜ CANDIR)
  • Kirikkaleliyi bi sorun olcagini zannetmiyorum ama brlli olmaz ters insanlar heryerde var

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahistahe

Hukuk öğrencilerinin pek öyle olduğunu sanmam ama diğer fakülteler gerizekalı kaynıyormuş. Tayt giyen kıza hayatında ilk defa kız görmüş gibi bakanlar mı ararsın yoksa laf atanlar mı, dokunmaya çalışanlar mı ne ararsan var diyorlar. Klasik ülkücü beyinsizlerin yuvalandığı üniversitelerden biri. Solcu ağırlıklı bir fakülteye geçiş yapmanı tavsiye ederim ama o puan aralığında var mı bilmiyorum. Ortalaman iyiyse Ankara, İstanbul, Marmara, Dokuz Eylül, Anadolu gibi yerlere geçiş yap bence. Bu saydığım aklı başında insanların bulunduğu medeni üniversiteler.

klasik ülkücü beyinsizler??? hangi ülkücü bir kıza laf atmış çok merak ediyorum daha çok doğulu barzolardır onlar sen yanlış biliyosundur.
  • Yarıldım Ciddi ciddi şöyle diyor;
    "Renkli saçlı, burnunda hızması olan vs vs ve sürekli büyük sehirde ikamet etmiş biriyim."

Abla sen bizi yemiyon deel mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once yazmistim ama tekrarlayim Arkadaslar kirikkale hukukta okuyan biri olarak arkadaslarimin cogu ankarada ank hukuk veya gazi hukuktan sonra benim gibi 3. Siraya kirikkale hukuku yazan kisiler. Gidip konyada ispartada trabzonda antalyada vs 2 hocayla acilmis tasra unv yerine ankaranin dibinde okumayi tercih etmisler. Kizilaydan yildirim beyaztin cubuguna gitmektense kirikkaleye gitmek daha kolay bence. Ben tercih yaparken hakimlik savcilik ve kpss basarilarini incelemistim kirikkale hepsinde ilk 10 da ve surekli yukseliste. Bunda hocalarimizin hepsininin ankaradan gelmesinin cok etkisi var. Ank da kadro torpil bulamayan buraya gelmis genelde genc idealist hocalar. Gecen sene 2 ticaretci hacettepeye 1 usulcu ankara hukuka 2 borclarci gaziye gecti. Ama yerine yenileri geldi. Sehir olarak kiriikaleyi degil ankarayi esas alin bence cunku sikildikca ankaradasin istersrn ordan git gel. Ben kirikkalede 4. Yildir evde kaliyorum cok guzel ortamimiz var. onemli olan sehirden ziyade arkadaslik ve ortam gerisi hikaye. Erasmusla gittigim italyada 6 ay yalniz yalniz basima gezip durdum burdaki evimi arkadas ortamimi ozledim anlatabilimisimdir umarim.
    Ayrica kirikkale ile sdu ktu antalya vb tasra hukuk fakultelerini kiyaslama bence zira kirikkaledeki hocalarin hepsi ankarada yasar ve dersini anlatir doner. Dolayisiya hoca sikintisi yasamaz ve genc kaliteli hocalari rahatlikla toplar. Gecen sene mezun olan 250 ogrenci arkadastan 53 kisi adli idari hakimligin yazilisini kazandi. Yakinda osym istatitikleri yayinlar obada vakip oyle karar verin isterseniz.
    Buarada soylediklerim hukuk fakultesinin egitimi icin, kampus yasami sehir vs icin baglayici degil. O da tercihinize kalmis

• kezban detected.
  • 20 senedir Konya'lı olup, her ne kadar hiç sevmesem de alternatifler arasından o daha iyi gibi duruyor bence. Renkli saç, burunda hızma sorun olmaz burda. Ama Kısa etek ve şort giyen olunca, şehir merkezinde öküz gibi bakmalar olabiliyor ki merkezde yılda 3-4 sefer anca görüyorum. Ama üniversite tarafında ki burası bosna oluyor, burası merkeze göre insanları daha iyidir. Orada pek etektir, şorttur, şaçtır da sorun olmaz. Konya'dan acilen gitmek isteyen biri olarak alternatifler buysa eğer galiba Konya'da kalırdım.
    Bu arada sözlük okumayın derim çünkü sözlükte tüm okullar ve şehirler hep kötüleniyor zaten.
  • whiisspeer kullanıcısına yanıt
    Utanmasan kırıkkalede şeriat var diycen o eskidendi simdi gitde gör bakiyim giyime kuşama karışan varmı üniversite çok değiştirdi sehiri

• Kesinlikle Kırıkkale'yi en son düşün Yalova'ya falan geçebiliyorsanız geç kırıkkale hakkında pek iyi şeyler duymadım hem zaten saç problemini takmazlar yalovada istanbuldan gelen kırıkkale ye geçerse köye gelmiş gibi hisseder kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: hello002

Utanmasan kırıkkalede şeriat var diycen o eskidendi simdi gitde gör bakiyim giyime kuşama karışan varmı üniversite çok değiştirdi sehiri

Yüzyıllar öncesinden bahsetmiyorum zaten kardeşim daha geçen yıl taşındım Ankara'ya 10 Yıl yaşadım Kırıkkale'de ne yaşadıysam ne gördüysem onu söylüyorum ordan burdan duyduklarım değil yani bunlar. Üniversitesini de gayet iyi biliyorum merak etme ben arkadasa da dedim Yenişehir'de yaşarsa sorun Yaşamaz çok ama merkezde yaşamak çok sıkıntı diye. Evet üniversite öğrencileri Yenişehir'de kendilerine yeni bir hayat kurdular merkeze inmemek için sen hesap et iste ne kadar yaşanabilir bir yer.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.