Şimdi Ara

kırıkkale/ısparta hukuk mu istanbul ingilizce işletme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum tercih dönemi , malesef edebiyat beklentilerimi boşa çıkardı ve beklediğim aralıktan geriye düştüm. Planlarım baya bi farklılaştı marmara hukuk isterken şu an ki sıralamam kırıkkale i.ö ve ısparta hukuk fakültelerini işaret ediyor (sıralamama en uygun,eğitim kadrosu vs sebepler bu iki üniversiteye yönlendirdi). İstanbulda ikamet ediyorum şehir dışında okumak ne gibi zorluklar ortaya çıkarır bu iki şehir nasıldır hukuk için gidilir mi , giden varsa cevaplarını bekliyorum aciliyetle.
    Diğer bi tercih imkanım istanbul üniversitesi ingilizce işletme ve marmara aynı bölüm. Bu iki bölüm arasındayım gitsem mi kalsam mı. Tavsiyelerini acil bir şekilde bekliyorum özellikle bu bölümlerde olan arkadaşlar varsa.
    (biraz fazla oldu ama kusura bakmayın kısmen de olsa hayatım söz konusu)

• up up
  • Zor bir durum olmakla birlikte bence hukuk ve işletme karşılaştırması yapılması bile anlamsız yoo illa istanbul diyorsan tercih senin tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbbb

Zor bir durum olmakla birlikte bence hukuk ve işletme karşılaştırması yapılması bile anlamsız yoo illa istanbul diyorsan tercih senin tabi

hocam farkındayım çok alakalı bölümler değil ama şehir dışında okumadım hiç ilk deneyimim olucak öyle karı kız piyasası için de şehir dışına çıkacak bi kafa yapım yok gidersem değer mi diye düşünüyorum. hukuk sonuçta bitirince vasıfsız bi hukukçu olmak istemem değer mi değmez mi sıkıntılara büyük sıkıntı şu an tercihin bitimine 15 gün var napsam bilmiyorum hala. illa istanbul da diyemiyorum ing işletme sağlam bölüm iş sıkıntım olmaz ama diğeri de hukuk sonuçta pişman olur muyum gibisinden milyarlarca soru birikti kafam da

• İyi bir şekilde araştırma yap daha çok zaman var acele etme okuyan kişiler ile iletişim kur öneri al sonra kafan rahat bir şekilde tercih yap iyi şanslar

• Dostum isletmede kendini gelistirdigin surece basarili olabilirsin hukukta biraz daha rahat edersin ama istanbul icinde istiyosan benim tavsiyem ingilizce isletme yerine turk alman universitesinde almanca isletmeye gitmen cunku artik herkes ingilizce ogreniyor almancayi okulda ogrenirsen ingilizceyi kendin halledersin piyasada da aranan eleman olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: bobbbb

İyi bir şekilde araştırma yap daha çok zaman var acele etme okuyan kişiler ile iletişim kur öneri al sonra kafan rahat bir şekilde tercih yap iyi şanslar

Sağolasın, denicem artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Gny

Dostum isletmede kendini gelistirdigin surece basarili olabilirsin hukukta biraz daha rahat edersin ama istanbul icinde istiyosan benim tavsiyem ingilizce isletme yerine turk alman universitesinde almanca isletmeye gitmen cunku artik herkes ingilizce ogreniyor almancayi okulda ogrenirsen ingilizceyi kendin halledersin piyasada da aranan eleman olursun

Almanca işletme marmara da da var ama dediğin seçenek mantıklı gelmedi de değil

• Marmarada bu sene kapatildi diye biliyorum kapatilmasa bile gecen sene acilan turk alman universitesine cok fazla imkan taniyor alman hukumeti ev arkadasim orda okuyor ordan biliyorum

• M.Gny M kullanıcısına yanıt
    Ama almanyada masraflar kendine ait oluyor ve ders sıkıntısı falan bi yıl uzasa bile masrafı artıyor baya

• hazırlığı geçtiğinde sana cep harçlığını dahi vererek almanyaya yolluyolar ayrıca stajlara gidebiliyosun yine okul destekli. zaten burası devlet üniversitesi farkındaysan ne masraf olabilir yani
  • Doğrudur çok araştırmadım zaten konu kaymasın da

• Hukuk tabıkı karşılaştırılması bıle yanlıs

• Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    Neye göre önemli olan bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.