Şimdi Ara

Kırıkkale Nasıl Bir Yer ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
38.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya kırıkkalelei var bi buluşmamı yapsakki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Benim kütük şahsen Kırıkkale ama doğma büyüme Ankara lıyım diyebilirim, Yılda bi kaç ay takılırım bu gelişmeye inat tutmuş şehirde, size aktarabileceklerim;
    İnsanları 2 ye ayrılıyor 1.grup bildiğin kro, 2.grup tipik anadolu insanı ve 3.grup üni. öğrencileri, yaşanılcak bir şehir değildir, kültürden uzak bildiğin köydür Kırıkkale.

O sokaklarında eşimle yada sevgilimle şahsen gezmem, Cehaletin ve gelişmemenin başkentidir orası,
    Size tavsiyem bütçe elveriyorsa Ankara dan ev tutup günlük git geldir, yoksa o şehirde monoton, sıkıcı bir hayata kucak açabilirsiniz,
    Hayırlı geceler.

"İnsanları 2 ye ayrılıyor 1.grup bildiğin kro, 2.grup tipik anadolu insanı ve 3.grup üni. öğrencileri, yaşanılcak bir şehir değildir, kültürden uzak bildiğin köydür Kırıkkale."
    2'ye ayırıp 3 sayan arkadasım sen köy görmemişin bence, ANkara yı metropol mu sanıyosun. Kültür diyosun ankara kültürü nedir, anadolu nun hepsi hemen hemen aynı gez gör insaın cok değişmez. Ben Ankara da yaşıyorum kültür/sanat dediğin etkinlikler müzelei, opera bale tiyatro festival vs ise 1 saat uzaklıkta zaten, işimiz gucumuz burda yoksa çokda ANkara lıların kultur/sanat yaptıgını dusunmuyorum. Ha dediğin baska kültürse gazino/pavyon onu bilemem.

Ben eşimle gezebiliyorum gecen gun saat 22:00 da ailemle cıktım herkes sokaklarda, ailesiyke gezebiliyordu, sen niye gezemiyesin esınle, ailenle, anlayamadım tam olarak acıklarmısın.

Dediğin kro istanbulda aynı izmirde de aynı heryerde var, oralarda kralı var gittik gorduk, yasadık, katılmıyosun soyle bizde evi barkı satıp gidelim senın huzur kentine.

Insanı genelde birbirini tanır, merkezi kucuktur ulasımı kolay, komsulugu iyidir, şehir hayatı iyidir, kultur/sanat baskentı degıldır bunları soyledık. ANkara istanbul izmir vs gibi buyuk şehirlerde komsuluk olmaz, bir katta dugun olur, diğerinde cenaze kimsenın kımsden haberi olmaz. Velhasılkelam işin gucun varsa rahaaatca yasarsın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

baya kırıkkalelei var bi buluşmamı yapsakki?

Nerde buluşcan meydandamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

quote:

farkedermi??

• quote:

quote:

quote:

farkedermi??

Sen Kırıkkale lisesinin o civardamı oturuyosun ?
  • Kırıkkale Türkiye'nin en büyük köyüdür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam Neşet abalıoğlunun konseri falan olursa git kesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

farkedermi??

Sen Kırıkkale lisesinin o civardamı oturuyosun ?

hanımeller ilköğretimin oradayım

• Adamlar Kırıkkaleyi methetmiş Allah akıl fikir versin.Kırıkkalede çalışan bir memur olarak söyleyim.Hayatımda yaşayabileceğim (eşimle) Türkiyenin en kötü, en cahil, en berbat insanlarına sahip, köyden hallice, görgüsüzlerin ve ahlaksızların kol gezdiği ve aklıma gelmeyen sayamadığım daha birçok özelliğe sahip en kötü yeri seçmişim haberim yok.Arabayla gidersin yol vermezler,veletlerin ağzında sigara ana avrat küfreder sokak ortasında,her gün mutlaka ya biri bıçaklanır ya biri öldürülür,yaz gelince davul zurnalı düğünlerden gece uyuyamazsın,bangır bangır müziği açan mı ararsın yere cark diye balgam atan öküzleri mi ararsın ne ararsan bulabilirsin kırıkkalede.5 yıldır yaşıyorum.kırıkkale böyle biryer işte.İnsanları vefasızdır ve hemen seni satarlar.Kimseye güvenme sırtını bile dönme o derece.Şimdi bu yazdıklarım abartı gelebilir gelince anlarsın gerçi geldin biraz zaman geçsin daha iyi anlarsın.Yolları köy yolundan farksızdır.Arabanla gezersen yorgana sarında bin arabaya o derece yani.Sanayisi şehrin göbeğinde pislik mekanıdır.Anarşi ve suç oranında yanılmıyorsam TR de 1 numaradır Kırıkkale ve komşusu Çorum aksine bu listede sonuncudur.Yerleşik kültür yoktur Hitlerin toplama merkezleri gibi düşün heryerden adam vardır ve bu da kültür oluşumunu engelliyor.Dışardan MKE veya diğer fabrikalara işçi ve memur gelmesini istemezler babalarının malı gibi sahip çıkarlar fabrikalara ama sorsan bir kuruş hayırları yoktur maksat kendi çoluk çocuklarını buralara sokup çıkar elde etmektir.Daha yazarım yoruldum gerçi sen de az çok anlamışsındır geldikten sonra.

(birine şahit olmuştum.adam vurulduktan 2 dakika sonra ordaydım.yeğen dayısını öldürmüştü kızılkanatın orda kuyumcuydu bunlar.hatırlayan bilir.adam yerde yatıyordu ve kurşun deliklerine kadar gördüm.yaşadığım travmayı siz düşünün)

• guzelce anlatmışsın.
    Mecburen yaşıyoruz.ama seneye kurtulmayı planlıyorum.

• quote:

guzelce anlatmışsın.

bu arada sakın yanlış anlaşılmasın genelleme yapmıyorum ama bu dediğim azınlık değil çoğunluk yani %70 diyebilirim.İnsanların birbirine tahammülü kalmamış beni üzen o.Adama baksan ne bakıyon diye dayılanıyorlar.O derece belaya bulaşmaya müsait biryer.Kaç kurtul kardeş buralarda yaşanmaz.Fırsatını bulsam aynen voltingen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

guzelce anlatmışsın.

bu arada sakın yanlış anlaşılmasın genelleme yapmıyorum ama bu dediğim azınlık değil çoğunluk yani %70 diyebilirim.İnsanların birbirine tahammülü kalmamış beni üzen o.Adama baksan ne bakıyon diye dayılanıyorlar.O derece belaya bulaşmaya müsait biryer.Kaç kurtul kardeş buralarda yaşanmaz.Fırsatını bulsam aynen voltingen.

aynen hocam.
    Sızın meslek nedır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

guzelce anlatmışsın.

aynen hocam.
    Sızın meslek nedır?

Hocam ben memurum.

• Madem bu kadar çok kişi var buyrun bakalım.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=66789939&p=1#66789939

• Merhaba Mehmet bey
    Kırıkkaledeki son 1 yıldaki deneyimlerinizi öğrenebilirmiyim? Bende Kırıkkaleye gelmeyi planlıyorum. Sizin yorumunuz benim için önem
  • zumdu Z kullanıcısına yanıt
    Biraz garip olacak ama ben halen Kırıkkale ye gidemedim. Ama halende gitmem söz konusu. Bu süre zarfında 3-4 sefer günü birlik gitme şansım oldu. Çok fazla yaşanılacak bir yer olmamasına karşın Ankara ya yakınlığı en güzel yanı (gerçi orayada pek ısınamadım) :) ama ekmek parası diyip ve hayatımın sonuna kadar orada kalmayı planlamadığım için kısacası gözümü kapatıp işimi yapacağımda denebilir.
  • öncelikle işiniz hayırlı olsun kırıkkale için şunu söyleyeyim türkiyenin birçok şehir merkezini gezdim kırıkkale kadar - kusura bakmyın ama kötü bir yer görmedim n bir tarih bir şey var hadi tarihi bi şey yok gelişmişlik hiç yok bir tanıdığım kırıkkale ankaranın ulusu eddi dedim ne iy söyledin o derece yani ama ddiğiniz gibi iş ise katlanılır yani neyse tekrardan hayırlı olsun
  • kirikkalede 4. yılım. bu kadar düzensiz bir şehir olamaz. belediyenin faaliyeti yok çalışma yok. tek gelişen yeri yenişehir. sonuç itibari ile yaşanacak yer değil.

• bazen alacağın biraz daha yüksek ücret yaşayacağın şeylere değmeyebilir.

hesabını iyi yap.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Şuan Ankaraya geldim ve birazdandan Kırıkkaleye geçeceğim. Hayırlısı artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.