Şimdi Ara

Kırıkkale Nasıl Bir Yer ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
38.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kırıkkale'de öğrenciyim ve çok pişmanım
  • Ben Kırıkkaleliyim yazları büyükleri görmek için gidiyoruz 2 haftayı nasıl geçireceğimi şaşırıyorum valla orada yaşamak zor olsa gerek. Hele büyük bir şehirden oraya gittiyseniz.
  • forumdan günlük gidip gelen var mı kırıkkaleye ?
  • Oz! kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Kasım ayından bu yana Kırıkkaledeyim. İzmir'den iş için Kırıkkale'ye gelmiş oldum. Çok memnunum. Yaşamak kolay. Yanınızda sevdiğiniz insanlar yani aileniz varsa heryerden keyif alırsınız. Ankara'nın yakın olması avantaj, haftasonunu anlkarada geçirebiliyorsunuz.
  • Uzun uzun yazdim sildim .ama bu sehir yasanacak sehir deil dogma buyume buraliyim kucucuk bi carsisi var herkes orya toplanio e demislerki nerde cokluk orda b.kluk. hergun ayni suratlari goruosun o gun gormuosan dger gunler görürsün cahil tipli kesim yaygın iyi komsuluk arkdslk yapmazlar buyuk sehirden gelenler sorun yasar .
    Uyusturucu yayginlasti bunu yenimallenin bahceli evlerin ve cesitli yerlerdeki cinganlar yapior torbaci bunlar alir satar icer ve bunu ac ayip yaytilar e bunlar tabi kotu sonuclari oluor sehir acisindan ve dedim gibi sehir kucuk oldgu icin bu tur pislikleri gorüosun hissediosun ailenle bi parka kolay kolay oturamazsn yan masaya gelip kufurlu konusurlar kalkar gidersin ve göz banyosu yapmayi pek severler carsida dolasyrsanz guzrl bi kariniz varsa istenmyen duygular icine girebilirsiniz
    Bunn harcnde gelisen bi yer terminal tarafi ozellikle dudak ucuklatior yollar daha iyi eskiyegore carsi daha tertipli ama yillardr o carsi buyumez hep aynidir boyutu , yetrnce avm ve gimalar var her yerde sehirde ortalama kira 400 500 550 . Heryeri uzak deil araban varsa heryerine dakikalarda ulasabilirsin cogu yerinde arabayada gerek yok yüryerek ulasirsin

Kazikci bi carsi esnafi yoktur fiyatlar uygundur cogu yerde meyve sebze giyisi vs

Sanayi esnafi ise icindr iyisi vardir ama cgu affetmez sormadan bisey yaptirmayin fiyatini ogrenin vijdan die bise yoktur

Yazn daha cok daralyor insan burda kısın cekilebilir pek skntı olmaz

Trafik polisleri pek skstrmaz buyk sehrdeki gibi ikide birde ceza gelmez

Kalegaz meshurdur uygun fiyatla lpg alabilitsiniz dizel bnznde cgu sehre gore uygundur

En onemli pahali caddesi zafer caddesidir meydandan gelen bankalar caddesinden gelen caddenin yukarsindan gelenler falan bu yolda bulusur yol baya kalabaliklasir insan sgmaz bazen ama merak etmeyin kisa sure cadde sona erer yol sakinlesir :)

Neyse konuyu tesadfen gordum karalayim dedim az hoşcakalin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abi meslek ne bu arda
  • +

• mehmetgs1111 kullanıcısına yanıt

Şirkette tam olarak muhasebe elemanına o kadar fazla maaş veriyorlar mı ? Hala kırıkkalede misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

Vay be üzerinden 11 yıl geçmiş, biz Kırıkkale ye gitmedeki, yapılacak proje ruhsat problemlerinden kaynaklı iptal edildi, sonrasında da böyle bir şehir dışı teklifi gelmediğinden İstanbul da kaldık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.